2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canim benim kızimin atesi 37.5 ken yatis yaptilar.. 37.2 den sonra yenidofanlarda enfeksiyon araştiriyorlar idrar ve kan kültüru yapiyorlar. Bence bir doktorunla görüş icin rahat etsin
Hafta sonu arayacagim kimse yok malesef simdilik iyi herkez bebeklerde 38 den sonrasi diyorlar inşallah durumumuz kotuye gitmez ilk banyosunu dun aksam yapti bende anneme soyledim yikamayacagiz daha fazla korktum

Amin canım inşallah doğdu mu bebiş
Evet sonunda bebeğime kavuştum 12 saatlik suni sancı dan sonra gücüm kuvvetim kalmamıştı artık konusmalara cevap veremiyorum. epidural anestezi altında 5 cm den 10 cme kadar acilmam oldu hemde 1 saatte veee 9.45te oğlumu kucağıma aldım. Hem çok zordu hemde bir o kadar güzel darısı tüm bekleyenlerin başına

Kızlar benim oğluş kakasını yapamıyor ne önerirsiniz yazık yavrum ıkınırken kıpkırmızı oluyor arada da sancı giriyir galiba çığıra çığıra ağlıyor

Canım mamasına ya da anne sütünü bir binerona koyup üzerine bir çay kaşığı zeytinyağı koy.. benim oğlan da kabız oldu 2 gün önce, hemencecik rahatlattı çok şükür

Banada Yarin sunni sanci verilecek acilman varmiydi canim cok korkuyorum sunni sancidan bende acilma Yok sanci falan yok ama nisanim geliyor

Aktarlarda var canım hem bebek hem anne için doktorum almalısın dedi çok memnun kaldım

Maşallah Güle güle büyüt

Maşallah canım çok sevındım gözün aydın geçmiş olsun

Mide yanması ağrı tekmelerden böbrek kasık ağrısı vb şeyler doktorum 25 ağustosa verdi sezeryan gününü bakalım duracak mı Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

Banada Yarin sunni sanci verilecek acilman varmiydi canim cok korkuyorum sunni sancidan bende acilma Yok sanci falan yok ama nisanim geliyor
Canım öncelikle pozitif düşün benim en başta 1 cm acikligim vardı suyum bitmeye yakındı ve nişanım gelmişti. İlk başta yüksek sancıları bile hissetmiyordum. Sonra suyum geldi ama açılma olmuyordu 2cmde kaldım saatlerce ve çok yoruldum. Sonra zaten dayanamayacak hale gelince epidural verdiler çok rahatladım müthiş bir doğum oldu benim için inşallah sizin çok çok kolay olur

Pozitif dusunuyorum ama karamsarda olabiliuorum. Icimi rahatlattin canim Bende cabucak dogururum Insallah. Saglik sihhatli diliyorum sana bebeginle sana ve herkese

Güne diş ağrısı ile uyandım. Doktorumda tatile çıktı mesaj yazmak istemiyorum. Diş ağrım yine olmuştu parol kullanabilirsin demişti. Son haftalardayiz ya yine parol kullansam sizce birşey olur mu

Şeyi merak ettim sancı esnasında bebek hareket ediyor mu canım hissediyor musun

Kizlar 38+2 de sezeryan olabilir miyim acaba? 1 hafta fazladan beklemek istemiyorum
Son gunlerimde daha cok pimpiriklendim yok tansiuon yok seker derken. Bir an once olsun istiyorum. Ama kuvoze girer mi bir yandan bunu dusunuyorum.
38+1de yani Bugün doğuma giriyorum çıkınca bu sorunun cevabını verebilirim sanıyorum

Okuduysaniz eger doktor her hafta nts mi olur demis?evet tip fakultesi bitirmeme gerek yok sizin de gerek yok bunu bilmeniz icin?adam cevap vermemezlik yapmamis ki saclamamis. belli bir haftadan sonra duzenli nts ye girilir bunu burdaki cogu kadin bile biliyor ki gittigim her doktor (ailemdekiler dahil) soyler.....ha kendi basima dogurmaya gelince evet insan dogasi geregi kendi kendine de dogum yapabilir zira eskiden saglik calisani mi vardi?acikcasi bu tarz bir saglikciyla dogum yapacagima gider eski usul bir koy ebesiyle veya tek basima bir odada sanci cekerek dogururum daha guven verici olur sahsenAllahtan bu tarz bir cahil ve kendini begenmis bir doktorum yok o yuzden muayaneye de doguma da gonul rahatligiyla giderimbir de sunu farketim herkes bian saglik calisani sevdalisi olmus ...karsiniza cikmamis olabilir ama her meslekte bu tarz insanlar var ...kafalarina gore at kosturan ,ben istedigim sekilde davranirim diyen hasta psikolojisini dusunmeyip incitici sekilde konusan bunlar sikayeti haketmiyor cunku sikayetle cozulmedigini defalarca sahit oldum...konusmalarim baska yere cekilmesin yukarida da soyledim isini layikiyla yapanin onunde egilirim saygiyla ve ailemden de 3 abim ,1yengem doktor ....son olarak benim 9aylik gebe halimle bir doktora saldirip sacini basini yolardim dememi de ciddiye alan zihniyet ayri komikama bu ona bunu yapmak istemedigim anlamina da gelmiyor....bazen sinirlenirsin ve icinden sunu dovseydim dersin bu bunun gibi bisey ama anlamadigim bu siteye insanlar ne yiyip icip giriyor ,neyin kafasi bu hemen bir savunmayok siddete hayir ,yok uslup, cok kotu,yok siteden atilsin ....gercekten degisik bir ortam

Sonuna kadar katiliyorum. Bir de sikayet edilmisiz, banlanmisiz. Bence bu, siddetlerin en beteri. Dusuncemizi yazdik diye direkt bir kin, öfke duyulması yanii. Siddet illa dayak atmak degil. Surada banlanmamiz ve o ters ifadeleri bile siddettir. Ilginc. Ben dayak yemis gibi oldum zaten dusuncemi soyledim diye... Şiddete hayır

Kizlar 38+2 de sezeryan olabilir miyim acaba? 1 hafta fazladan beklemek istemiyorum
Son gunlerimde daha cok pimpiriklendim yok tansiuon yok seker derken. Bir an once olsun istiyorum. Ama kuvoze girer mi bir yandan bunu dusunuyorum.
Ayni korku bende de var...son haftalar gercekten gecmek bilmiyor ...korkudan uyuyamiyorum..saglikla kollarima alacakmiyim endisesi var surekli..

Ben aliskinim taaa park yatak mevzusundan cirkin geliyor gozume dedim diye gunlerce linc yemistimsu gebe halimizle yapilanlar siddete girmiyor ama gidip sacini basini yolardim doktorun demek siddetmis ..vallahi ilginc ....ben avukatim bi de hni en son yapacagim ve destekleyecegim sey siddet zaten ki ailemde saglik calisani da cok tabiki bunun en normal cozumu sikayet ve tutanak tutarak mahkemeye intikal etmek..ama o an insan aklindan geciriyor kafasina bi saplak atmak,ayagina bir tekme atmak gibi.....hemen bir cephe almalar,savunmaya gecmeler hani birbirimize burda dert yaniyoruz ,dert yanarken de o anki hislerimizi soyluyoruz iste ah ben olacaktim da sacini basini yolardim felan yani millet ciddiyete almis hani gidip yapsam adam evire cevire o dover beni beni de sikayet etmisler ,ben de 1gun giremedim siteye...yani gercekten cok komik sok oldumyine de herkesin hormonlari degisik calisiyor ona bagladim ..hepimiz ayri kafayiz diyorum bu aralar...

Aynen, insanlar neden birbirinin dusuncesini dinlemeye tahammul edemiyor anlamiyorum. Bence hanimefendi saglikcilara siddetten once "dusunce ozgurlugu" konusunda daha hassas olmali. Dusunce ozgurlugune bir gun herkesin ihtiyaci olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…