- 27 Mayıs 2019
- 491
- 877
- 33
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #2.681
Normal gebeliklerde de oluyormuş canım çok heveslenmeYuksek doz progesteron veriyoruz o yüzden dedi doktor yani yoksa vitamin eksikliği falan mı var diye düşünmüştüm
Ilaclari bırakınca bence normale döneriz
Deme yandıkNormal gebeliklerde de oluyormuş canım çok heveslenmeilaçlardan sonra da gebelik boyunca olacak yani
Sagol cnm sadece test yaptim baya koyu cikti kan testi vermiycem randevu aldik persembe gunu dra gidicez :)Hayırlı olsun hayatım Allah tamamına erdirsin inşallahkan verdin mi kaç cıktı?
Hayırlı uğurlu olsun inşallahBen de varım inşallah ağustos annesi olacağım
Ay evetHayırlı uğurlu olsun inşallaharamızda 1gün var
Yine kan isteyecek doktor bence pazartesi ve çarşamba kan ver persembe kan sonuçlarıyla doktora git.Sagol cnm sadece test yaptim baya koyu cikti kan testi vermiycem randevu aldik persembe gunu dra gidicez :)
Benim bütün belirtilerim bu hafta başladı. Koku hassasiyeti, bulantı, geceleri bulantiyla karışık mide yanması.Kızlar benim Koku hassasiyeti çok vardı ilk hafta 10gün o azaldı baya göğüslerimin uçları içi çok acırdı o da geçti sadece göğüslerim çok şiş ve midem yanıyor yorulursam belim ağrır normal mi sizin göğüs ağrısı geçtimi
Yok canım nerdeee daha bebeği bile göremedik üstten ultrason ile senin nasıl kalp atışını erken mi duydunuzAy evethayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucaklarımiza alalım. Sen kalp duydun o zaman bir sey kalmadı
Ben 5+5te büyük olan kesenin kalp atışını duydum karından ultrasonla. 6+5te ikisinin kalp atışını da duydum erken mi ki?Yok canım nerdeee daha bebeği bile göremedik üstten ultrason ile senin nasıl kalp atışını erken mi duydunuz
Bulantı ve mide yanması gercekten cok korkunc iğrenç bişey bu nedir yaaa üstüne iştahsızlık.Benim bütün belirtilerim bu hafta başladı. Koku hassasiyeti, bulantı, geceleri bulantiyla karışık mide yanması.
Göğüs hassasiyeti yok bende ama sağ göğsüm şişti diğerine göre daha büyük oldu
Yok canım bence çok sanslı oldugunu gosterıyor benım arkadasımında hıc yoktu mıde bulantısı normal herseyKızlar benım midem bulanmıyor bu bir sorun olduğunu mu gösteriyor
Herkes midem bulanıyor falan yazınca bilemedm canım. Mesela benım de baş ağrım oluyor özellikle akşamları çok çabuk midem kazınıyorYok canım bence çok sanslı oldugunu gosterıyor benım arkadasımında hıc yoktu mıde bulantısı normal hersey
Benım transferımın başımdan beri sağ kasıgımda karıncalanma var canım ben ordan anlamıştım tuttugunu hala bile duz yatarsam sag kasıgımda karıncalanmalar oluyo bebekte o tarafa yerleşmiş sanırımTekrar merhaba kizlar.
5haftalik hamileyim.4+5karindan USG ile kese görüldü.10gun sonra çağırıldım kalp atışı için.Ertesi gün vajinamda ignelenme batma hissettim lavobaya çıktığımda idrarın peşine bir kereliğine mahsus çok açık kahvemsi sıvı akıntı gibi birşey gördüm bir dahada gelmedi..Önceki gün bir tane progestan almıştım şuanda devam ediyorum.Simdide belim ağrıyor.
Daha önceki gebeliklerim de de bu ignelenme batmayi yaşadım ve hep düşükle sonuçlandı trombofiliden dolayı.Simdi coraspirin ve 0,4 oksapar iğne kullanıyorum .
Bugün de bel ağrım var bel çukurunda ağrı var acaba yine dusukmu yapıyorum.Doktorum sadece progestan önerdi.Ne yapmalıyım bilmiyorum.Randevuma 8-9gun var nasıl bekleyeceğim bilmiyorum..Her gebelikte böyle korkuyla yaşıyorum acabalar beynimi kemiriyor.Sanirim.yine düşük yapicam.Gruota lekelenme su olan arkadaşlar vardı?
Bu olurken vajinanız da ignelenme batma veya ağrı hissettiniz mi ?
O gün kendimi yordum çok işte acaba ondan mı dedim ama.cokta iyimser bakmak istemiyorum.Sonucta 3kaybim var.
Benim de göğüs ağrım geçti şişlik var sadeceKızlar benim Koku hassasiyeti çok vardı ilk hafta 10gün o azaldı baya göğüslerimin uçları içi çok acırdı o da geçti sadece göğüslerim çok şiş ve midem yanıyor yorulursam belim ağrır normal mi sizin göğüs ağrısı geçtimi
Canım gerçekten verilmiş sadakan varmış 1 doktorla kalmamak lazım çok sevındım canım senin adınaKızlar dun kendı tüp bebek doktoruma gttım benı takıp eden diğer doktor kesınlıkle boş yere kürtaja alcakmış benı 7 haftalıksın diye tutturmuştu kendı doktorum dun için 5+6 sın dedı ve kesen bebek herşey gunune uygun dedı hatta bebegın kalp atımı bıle hafıften başlamış. Doktor secerken cok dikkatlı olun Allah korusun iyi ki uyanık oldum boşuna kürtaj olcaktım
Hatta doktorum dedı ki kürtaj zaten yapmazdım ilaçla düşürürdük oyle bi durum olsa diğer doktor ilk bana ilaçla düsürelım dedı sonrada kürtaja alalım patolojiye gonderırız dedı belkide rahımede zarar vercek hiç bi zaman anne olamıcaktımCanım gerçekten verilmiş sadakan varmış 1 doktorla kalmamak lazım çok sevındım canım senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?