2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Bende clinoleic diye bir serum alıyorum ama benım 2 haftada 1 uygulanıyor 1.5 saat sürüyor
 
b
 
canım bendede var o gaz dün akşam maffoldum.bende karın ağrısı yapıyor birde bagırsak hareketlerim dışardan bile duyuyorum.insallah geçer biran önce.
 
Ya bendede bu sabah başladı hafif vajinamda yanma var acaba enfeksiyon mu oldum
Sağlık ocağına gebeliğini bildirince kan ve idrar tahlili yapıyorlar. Sonuçları kendi doktoruma gönderdim Bi ilaç yazdı. Yasal olarak bildirmemiz gerekiyormuş onlar da takip ediyormuş. Belirli aralıklarla kan tahlili için çağıracağız dediler.
 
Allah yardımcın olsun canım bende dün bir hevesle yaptığım salatayı bir kaşık alır almaz bıraktım soğan ağzıma geldi diye gazda çok var sanki hergun gaz yapacak şeyler yiyormusum gibi
 
Ben de doktora sordum aynısını dedi. Uyku halsizlik de yapıyormuş bir de kasiklardaki ağrılar bağırsak hareketlerinden dolayıymış rahimde ağrı ortada olurmuş.
Evet bana çok uyku yapıyor gece gündüz uyuyorum. Bitkinlik isteksizlik yapıyor. Evde sadece yemek yapıyorum artık onu da canım istemiyor. Akşam yemeğinde sadece bol limonlu salata canım istiyor
 
Tekrar merhaba kizlar.
5haftalik hamileyim.4+5karindan USG ile kese görüldü.10gun sonra çağırıldım kalp atışı için.Ertesi gün vajinamda ignelenme batma hissettim lavobaya çıktığımda idrarın peşine bir kereliğine mahsus çok açık kahvemsi sıvı akıntı gibi birşey gördüm bir dahada gelmedi..Önceki gün bir tane progestan almıştım şuanda devam ediyorum.Simdide belim ağrıyor.
Daha önceki gebeliklerim de de bu ignelenme batmayi yaşadım ve hep düşükle sonuçlandı trombofiliden dolayı.Simdi coraspirin ve 0,4 oksapar iğne kullanıyorum .
Bugün de bel ağrım var bel çukurunda ağrı var acaba yine dusukmu yapıyorum.Doktorum sadece progestan önerdi.Ne yapmalıyım bilmiyorum.Randevuma 8-9gun var nasıl bekleyeceğim bilmiyorum..Her gebelikte böyle korkuyla yaşıyorum acabalar beynimi kemiriyor.Sanirim.yine düşük yapicam.Gruota lekelenme su olan arkadaşlar vardı?
Bu olurken vajinanız da ignelenme batma veya ağrı hissettiniz mi ?
O gün kendimi yordum çok işte acaba ondan mı dedim ama.cokta iyimser bakmak istemiyorum.Sonucta 3kaybim var.
 
Evet bana çok uyku yapıyor gece gündüz uyuyorum. Bitkinlik isteksizlik yapıyor. Evde sadece yemek yapıyorum artık onu da canım istemiyor. Akşam yemeğinde sadece bol limonlu salata canım istiyor
Yuksek doz progesteron veriyoruz o yüzden dedi doktor yani yoksa vitamin eksikliği falan mı var diye düşünmüştüm
Ilaclari bırakınca bence normale döneriz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…