- Konu Sahibi elektroforez
- #18.741
Idrar yolu enfeksiyonun var canim diger degerler neu vs benim de oyle ama o idrardaki enfeksiyondan kaynaklaniyorböyle kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Idrar yolu enfeksiyonun var canim diger degerler neu vs benim de oyle ama o idrardaki enfeksiyondan kaynaklaniyorböyle kızlar
Mayooş benim de böyle olmuştu, tesadüf idrar tahlilinde senin gibi hafif enfeksiyon çıkmıştı Kan değerlerinde büyük bi sorun yok gibi . İdrar yolu enf. için tek kullanımlık bi toz vermişti benim doktorum ben de 5 gün dut kürü yaptım bi daha şikayetim olmadı
kızlar peki bu şekerle sizce şeker yüklemesi önerir mi doktor ?Canım kan degerlerınde sorun yok,kanın dusmus sadece bıraz,karacıger degerlerın gayet ıyı sekerın gayet ıyı.sıkıntı bır durum yok merak etme.şekerınde iyi.idrarda bıraz bıseyler var ona ılac verebılır belkı
o zaman kızların dediği o tozdan mı verirIdrar yolu enfeksiyonun var canim diger degerler neu vs benim de oyle ama o idrardaki enfeksiyondan kaynaklaniyor
Evet canim genelde ondan veriyor ve bol su diyor ama bana artik hicbirsey vermiyor surekli yuksek hic gitmiyoro zaman kızların dediği o tozdan mı verir
evet bu 2-3 gündür suyu aksattımEvet canim genelde ondan veriyor ve bol su diyor ama bana artik hicbirsey vermiyor surekli yuksek hic gitmiyor
Ben icemiyorum canim maalesef ya boyle gidecek bu demekki bitmiyor ama ureme yok bende birsey vermiyor o yuzden kultur temizevet bu 2-3 gündür suyu aksattım
Etrafımda herkes lansioh kullanıyor.Ben lansinoh ciftli elektrikli aldim insallah memnun kalirim
Ben ilk oğlumda her markanin ağız yoluyla çekilen burun aspiratörunu aldim ama burnu çok dolu olunca başlıktaki sünger asagi kayıyor ve sümükler ağza gelmeye çok müsait oluyo. En son elektrik süpürgesine baglanandan aldim. 4 yaşında olacak hala onu kullanıyorum elektrik süpürgesinin cekim gücüyle çekmiyor zaten. Mekanizması çok hafif bir çekimle cekmesini sağlıyor ama burnu nasıl öyle temizleniyor anlamıyorum. Yenidoğan yigenime bile kullandik canını yakmıyor onun icin şimdi kizimada ondan almayı düşünüyorum .Bende çok kararsızım banada haber ver kuzum ben ağızla çekileni sipariş ettim ama uygun diye kararsızım çok
Ben geldiginde denemeye calistim aslinda ama cokta deneyemedim, korktum bir sey olur diye. Youtubedan izledigim videolarda meme ucu o yuvarlagin devaminda biberona uzanan bir kanal varya o kanala giriyor. Benim gogus uclarim cikik degil ve o kanala girmesi neredeyse imkansiz gibi yine de bu durumda faydali olur mu acabaEtrafımda herkes lansioh kullanıyor.
benim de kafam çok karışık bu aspiratör olayından. Ağız yoluyla sanki yeterli gelmez gibime geliyor o yüzden baya sona erteledim onu karar veremedimBen ilk oğlumda her markanin ağız yoluyla çekilen burun aspiratörunu aldim ama burnu çok dolu olunca başlıktaki sünger asagi kayıyor ve sümükler ağza gelmeye çok müsait oluyo. En son elektrik süpürgesine baglanandan aldim. 4 yaşında olacak hala onu kullanıyorum elektrik süpürgesinin cekim gücüyle çekmiyor zaten. Mekanizması çok hafif bir çekimle cekmesini sağlıyor ama burnu nasıl öyle temizleniyor anlamıyorum. Yenidoğan yigenime bile kullandik canını yakmıyor onun icin şimdi kizimada ondan almayı düşünüyorum .
Benim de hgb düşük demir, ferritin hepsi normaldi Doktor yine de ilaca başlayalım dedi çünkü daha sonra düşmesi durumunda normal seviyeye çekmek zor oluyor dedi 16. Haftadan beri kullanıyorum arada 2 3 gün içmediğim oluyokızlar peki bu şekerle sizce şeker yüklemesi önerir mi doktor ?
Ya bi de bu hgb düşük ya demir ferritin normal gibi hepsi farklı şeyler mi
Ucu hiç yok mu canım ufak o zaman göğüslerin o yüzden mi? Deneme deneme meme uyarıldığında vücut kendini doğuma hazır gibi hissedermiş. Bir yerde okumuştum. Ama işe yarar mutlakaBen geldiginde denemeye calistim aslinda ama cokta deneyemedim, korktum bir sey olur diye. Youtubedan izledigim videolarda meme ucu o yuvarlagin devaminda biberona uzanan bir kanal varya o kanala giriyor. Benim gogus uclarim cikik degil ve o kanala girmesi neredeyse imkansiz gibi yine de bu durumda faydali olur mu acaba
Peki her süpürge ucuna uyarlı oluyor mu ben süpürgeye olmazsa diyorum kendimceBen ilk oğlumda her markanin ağız yoluyla çekilen burun aspiratörunu aldim ama burnu çok dolu olunca başlıktaki sünger asagi kayıyor ve sümükler ağza gelmeye çok müsait oluyo. En son elektrik süpürgesine baglanandan aldim. 4 yaşında olacak hala onu kullanıyorum elektrik süpürgesinin cekim gücüyle çekmiyor zaten. Mekanizması çok hafif bir çekimle cekmesini sağlıyor ama burnu nasıl öyle temizleniyor anlamıyorum. Yenidoğan yigenime bile kullandik canını yakmıyor onun icin şimdi kizimada ondan almayı düşünüyorum .
Evet ufak hamilelikle birlikte sistiler ama birinin ucu hic cikik degil digerinin de cok az cikik. Tekrar denemeyeyim o zaman. Boyle videolari gorunce acaba bende ise yaramaz mi, iade mi etsem diye dusunmustum. Umarim kullanabilirimUcu hiç yok mu canım ufak o zaman göğüslerin o yüzden mi? Deneme deneme meme uyarıldığında vücut kendini doğuma hazır gibi hissedermiş. Bir yerde okumuştum. Ama işe yarar mutlaka
Benim de meme ucum yok ama uyarıldıkça bebek emdikçe çıkar diye düşünüyorumEvet ufak hamilelikle birlikte sistiler ama birinin ucu hic cikik degil digerinin de cok az cikik. Tekrar denemeyeyim o zaman. Boyle videolari gorunce acaba bende ise yaramaz mi, iade mi etsem diye dusunmustum. Umarim kullanabilirim
Sut sagma pompasi aldiniz miBenim de meme ucum yok ama uyarıldıkça bebek emdikçe çıkar diye düşünüyorum
Evet lansinoh un elektrikli teklisinden aldım ama henüz gelmediSut sagma pompasi aldiniz mi
Benim de hiç yok, hatta memem bile yok ama bebek emince hem ucu çıkıyor , hem de sütle kafam kadar oluyor Ancak dezavantajı sanırım meme ucu daha çok tahriş oluyor, benim ilk bebeğimde aşırı yara olmuştu çok canım yanıyordu bir sürü bakım yapmama rağmen. Bu sefer daha erken bakıma başlayacağım.Benim de meme ucum yok ama uyarıldıkça bebek emdikçe çıkar diye düşünüyorum
Ayyy bilgilenmiş olduk inşallah yarasız atlatırız kahverengi kısmı komple bebeğin ağzına sokunca yara olmuyormuş öyle okumuştum, yanlış emzirmekten oluyoemuş sanırımm deneyip görücez bakalımBenim de hiç yok, hatta memem bile yok ama bebek emince hem ucu çıkıyor , hem de sütle kafam kadar oluyor Ancak dezavantajı sanırım meme ucu daha çok tahriş oluyor, benim ilk bebeğimde aşırı yara olmuştu çok canım yanıyordu bir sürü bakım yapmama rağmen. Bu sefer daha erken bakıma başlayacağım.
Ferritin bende düşük bayağı, sende yine referans aralığında yer alıyor en azından. Haliyle demir de düşüyor. O yüzden demir ilacımın dozunu artırdı doktor. Öncekinden 1,5 katını içiyorum. Doktorun bununla ilgili bir şey dedi mi?böyle kızlar