2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Şu hayatta mühendis olmak yerine, avukat ya da psikolog olmadığıma bin pişmanım .:) çok güzel bilgiler bunlar ya zaten çoğu özel hastane bankaya dönmüş.
 
Ben belden uyuşma olsun istiyorum. Ama kimi kişiler belden uyuşunca hissediyirumus. Dun nst de birini duydum. Belden uyuşturmuşlar ama ben hissettim gir bacağım uyuşmamış dedi . Sonra boğazıma tükürük nu kaçtı öle bisi dedi ya da o kısmi ben yanlış duydum. Bu uyuşmamak kimlerde oluyor acaba.benim eşimde ameliyatta uyuşmamış sonra genel e çevirmişler. Böyle şeyleri duyunca direk genel mi yapsam demiyor değilim. Umutumut82 şen neden genel olmuştun canım
 

Canım benim ilk dogumun zaruri nedenle sezeryan oldu. Oyüzden bu da sezeryan olmasi gerekiyordu. Ama bunda genel anesteziyi tercih ettim çünkü 2 yil once omiriligimden operasyon gecirdim. Doktor tekrardan dogumda müdahale etmeyi uygun görmedi.
Birde herkesin kendi fikri tecrübesi ama ben 2 türlü sezeryani deneyen biri olarak genel anestezide çok rahat ettim. 2 sindede dogum sonrasi agri kesici veriliyor. Ilk olarak bana genel olursan agrin digerinden cok olur dediler ama hiçte olmadi.
En önemlisi bende panik atak var. sakinlestirici falan bende işe yaramiyordu. Bu dogumda bile asansörden amelitathaneye gelene kadar tansiyonum 16 ta çıktı.
Dogum yapacak kişi kendini dinlemeli ve doktoruyla detayli konusup karar vermeli.
Çünkü kişiye göre durumlar değisiyor . Benim rahat ettigim dogum şekli sana zor gelebilir.
Umarim saglikla sihatle atlatirsin.
 
Sezaryen yapan herkes rahat ettiğini söylüyor bence de sıkmadan yapabiliriz eskiler çarşaf sararmış sırf azıcık tutsun göbeği hareket ederken diye karar vericem inşallah ben de
Ben korse takmadım sezeryan olalı bugün 9gün tülbent le hafif sardım destek olsun diye korseden emin olamadım hiç bişi takmazsan hareket etmek zor oluyor. Korsede zarar veriyo gbi geldi. Bikaç gün sonra göbek için kullanıcam dikişlerim sol tarafı sızlıyo hala belki fikir olur
 
Günaydin sağlıklı günler güzel anneler . Bugün doğumdan sonraki 5.günüm.
Gebelik şekerim vardi.
dogum sonrasinda 5 gündür aclık şekerim 85_88 , tokluk 120 130 .....
tansiyonumda 12/7 ....
bu arada hamilelik boyunca reflüden dolayı ejderha gibi gezdim ama doğum sonrası reflü şikayetimde gećti.
Son aylarda sıcaktan ve reflüden dolayı hafif şeyler yemiştim ama +10kg ile doguma girmistim. Bu sabah itibariyle -2.5kg dayim. Yani dogum sonrasi 12.5 kg kaybetmiş oldum.
 
Günaydın çok hafiflemişsinizdir ben doğumdan sonra 3 kilo kaybettim sadece keşke bende hafiflesem biraz.
 
ya bende de panik atak var. benim korkum belden seseryanda uyuşmazsam daha cok panil yaparım. neyse bakalım biraz daha zaman var gözüküyor düşüneyim belki cesaret gelir .
 
Canım o anestezi uzmanının beceriksizliği yüzünden oluyor, ilaçları ayarlayamıyor. Ben de genel anestezi isteyeceğim doktorum uygun görürse tercihim bu, daha önce genel anestezi de lokal anestezi de tecrübem oldu küçük operasyonlar da olsa. Yine de Allah hayırlısını nasip etsin tabiki.
 
Geçmiş olsun size, çok teşekkür ederim ben de öyle yapayım
 
Merhaba kızlar oglusumu kucagıma aldım cok sukur zayıf 2700 gram dogdu ama cok saglıklı sezeryan dısundugumden daha ıyı gectı tarıfsız duygu hepınız bır duyguymus
Benim ilk doğumum normaldi, vaktinde olmuştu ve 2950 gr doğmuştu. Kilosu gayet güzel canım. Geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…