Acikcasi haklisiniz cogu devlet memuru oyle ama bana denk geldi mi hadlerini bildiriyorum..isini severek yapan memurlarimiz da var...ben avukatim gecen gun manisa adliyesinde bir icra dairesine gittim ki aylardir covid sebebiyle adliyeye de ugramiyordum neyse girdim iki bayan memur vardi birini horseniz surat 5karis onune geleni tersliyor icimden dedim insallah benim dosya numarama sen denk gelirsin de tum hoonlarimin gazabini senden cikarayim ve cok sansli cikti diger memur bakiyormus dosyama kafin gorur gormez avukat hanim lutfen soyle gecin oturun iste kac aylik kiz mi erkek mi felan sohbete basladi diger taraftan da dosyamdaki islemi halletti 10dakikada ciktim ordan...ama ben hep diyorum ne sektoe olursa olsun begenmiyorsaniz istifa edin isini severek yapacak ve aldigi maas icin el pence divan duracak cok insna evladi var ulkede....nankorluk yapiliyor malesef...ben kac defa normal sgk nalasmali hstanelerde bagira cagira isimi gordurdum Allah bilir...bir keresinde kadin doguma gittim muayane 60tl ama baroyla anlasmali o hastane diye biz avukatlara 15tl...neyse tesadufen gittigim doktor hastanenin bashekimk ayni zmaanda...muayane yapti ekrana bakiyor meslegimi gorunce ayak ustu soru soruyor derken benden bi kac tetkik icin lboratuvara inmemi istedi yani kan verecekmisim...bir not yazdi laboratuvara vermem icin ve ucuna da 250tl....pardon dedim bu ne ?dedi ki kan vereceksiniz ya bu ekstraya giriyor 250tl alacaklar sizden....ay orda sinir krizi gecirdim
15tl.muayane 250 tl kan parasini mi odeyecem dedim..yni zamaanda yonetmelige gore alinan kan ve idrar tetkileri muayane ucretine dahildir dedim bunu bashekim olarak bilmiyorsaniz acin okuyun ve ben 5kurus daha vermeyecegim siz de kan testimi de yapacaksiniz dedim...adam verebildigi tek cevap tam bu seferlik yapalim ama sizden ricam bir daha bu hastaneye gelmeyin dedi...ben de yoo sgk bunyesinde calistigi surece yani burasi kapanmadigi surece gelecegim dedik ve indim laboratuvara onumde kan vermek icin bekleyen 10kisi felan var hepsine hitaben dedim ki siz kan icin para verdiyseniz yasa geregi iade alabilirsiniz...muayaneye dahildir der demez herkes siradan cikip vezneye yonelmisti
yani her daim diyorum hakkimizi aramaktan asla vazgecmeyelim