- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #2.361
kaç hafta oldu kiKızlar doktora gttım şimdi (doktoru zaten hiç begenmedım) 1.5 mm olmuş kesem fakat kalp atışını duyamadık doktor diyo cumartesı kürtaj olman lazım son kez bakalım. Kesem buyumuş cumartesı 0.95 mm idi. Hiç bişey anlamadım hemen kalp atışını duymalı mıydım kızlar?
Kızlar doktora gttım şimdi (doktoru zaten hiç begenmedım) 1.5 mm olmuş kesem fakat kalp atışını duyamadık doktor diyo cumartesı kürtaj olman lazım son kez bakalım. Kesem buyumuş cumartesı 0.95 mm idi. Hiç bişey anlamadım hemen kalp atışını duymalı mıydım kızlar?
Vajinalmi bakti canim.karnindanmiBen bugün ilk kez kadın doğuma gittim doğrı düzgün bakmadı bile görünmüyor dedi yolladı kan sonucum hala Çıkmadı5. Haftada normal mi? Kimisi çok su içince görünebiliyor ya da geç döllenme ise geç görünür vs demişti ama endişelendim. 5 Aralık adet dönemimdi olmadım ve hiç kanama koyu akıntı da olmadı
Bılmıyorum onu da soyleyemıyo 21 kasımda transfer oldum 6 haftalık olcam cumartesı sanırım. Kese buyurmu ki ölse bebek?kaç hafta oldu ki
karnımdan baktı o da 5. sn falan. Görünmüyor dedi bıraktı. Haftaya özel bir doktora gideceğim. Kan değerim 10775.18 çıktı biraz önce.Vajinalmi bakti canim.karnindanmi
Canım 6 haftadan önce kalp atışı duyulmaz ki başka doktora da mı gitsem acabaKızlar doktora gttım şimdi (doktoru zaten hiç begenmedım) 1.5 mm olmuş kesem fakat kalp atışını duyamadık doktor diyo cumartesı kürtaj olman lazım son kez bakalım. Kesem buyumuş cumartesı 0.95 mm idi. Hiç bişey anlamadım hemen kalp atışını duymalı mıydım kızlar?
Var hemde cumartesi gunune gore baya büyümuş o da boyutu kesenın 1.5mm olmuş cumartesi 0.95 idi kese boyutu. Zaten bana bi ara 7 haftalık diyo doktor dedım nasıl 7 hafta hocam 21 inde transfer oldum zaten o 1 ay olmadı dahaCanim benim doktorum kese 2.4 olunca kalp atar genelde demisti. Yolk sac varmiydi
Canım yolk kesesi yuvarlak iyice belirgınleşmiş kesede buyumuş 6 haftalık bence yenı olcam ama anlayamadım ki bana 7 haftalıksın sıyo soktoeCanım 6 haftadan önce kalp atışı duyulmaz ki başka doktora da mı gitsem acaba
Bencede cok erken transferım ayın 21 inde 1 ay olcak 2 hafta daha koysam ustune döllenme falan payı olarak hesaplasak 5+4 üm kesem 1.55 mm bana dıyo ki 7 haftalıksın ve kalp atışın olması lazımdı 1.55 mm ile ama bana bişeyler yanlış geldi daha cok küçük degıl mi kalp için ne bılım anlayamadımEss daha çok erken kürtaj fln bekle derim ben. Zaten eğer düşecekse kendisi düşecek benimkisi boştu 7. Hafta kendisi düştü kürtaj olmak istemedim. Bekle kaybetceğin bir şey yok ki yolk kesesi de varmış.
Sen başka doktora git canım hemen kürtaja yatma hatta durabilirsen 2 gün daha bekle öyle gitCanım yolk kesesi yuvarlak iyice belirgınleşmiş kesede buyumuş 6 haftalık bence yenı olcam ama anlayamadım ki bana 7 haftalıksın sıyo soktoe
Sen kaç mm duydun canım kalp sesını?Sen başka doktora git canım hemen kürtaja yatma hatta durabilirsen 2 gün daha bekle öyle git
Evwt 7 haftayı beklıyo cogu doktor ben anlamadım ki hemen alalım nedir ayrıca benımle transfer olanlar 5. 6. Haftadalar bana 7. Haftadasın dıyo hiç bişey anlamadımSen başka doktora git canım hemen kürtaja yatma hatta durabilirsen 2 gün daha bekle öyle git
canım ben anlayamadım 1.55 mm nasıl kalp atışı olur.ben 4+6 gittim kesem 6.7 mm di ve daha çok küçük dedi.karindan usg ile.haftaya gel büyüyordu bakalım sonra kalp atışı dedi.oglumda şimdi baktım 14mm vajinal kese ve yol görünmüş 52mm ken kalp atışı duyulmuş 6+2 de vajinal daha erken gibi geldi bana.Bencede cok erken transferım ayın 21 inde 1 ay olcak 2 hafta daha koysam ustune döllenme falan payı olarak hesaplasak 5+4 üm kesem 1.55 mm bana dıyo ki 7 haftalıksın ve kalp atışın olması lazımdı 1.55 mm ile ama bana bişeyler yanlış geldi daha cok küçük degıl mi kalp için ne bılım anlayamadım
Katlanması iyi canm gözünüz aydın hayırlı olsun inşallahKızlar ben de yeniyim 4 haftalık
Adetten bir gün önce değerim 151.7 iki gün sonra 494,19. Sizce nasıl?
Bencede cok erken transferım ayın 21 inde 1 ay olcak 2 hafta daha koysam ustune döllenme falan payı olarak hesaplasak 5+4 üm kesem 1.55 mm bana dıyo ki 7 haftalıksın ve kalp atışın olması lazımdı 1.55 mm ile ama bana bişeyler yanlış geldi daha cok küçük degıl mi kalp için ne bılım anlayamadım
Canım ben bilmiyorum ki mm kaçtı ama gittiğim de tam 6 haftalıktıSen kaç mm duydun canım kalp sesını?
karnımdan baktı o da 5. sn falan. Görünmüyor dedi bıraktı. Haftaya özel bir doktora gideceğim. Kan değerim 10775.18 çıktı biraz önce.
Evwt 7 haftayı beklıyo cogu doktor ben anlamadım ki hemen alalım nedir ayrıca benımle transfer olanlar 5. 6. Haftadalar bana 7. Haftadasın dıyo hiç bişey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?