- 30 Kasım 2020
- 198
- 93
- 28
- 32
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #2.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolk kesesini gordum oluşmaya başlamıştı cumartesı. Sen gordun mu kuzum5. Hafta dedi banada. Siz bebeği gördünüz mü ?
Ay canım çok şükür yazını gördüm çok korktum bian
5. Hafta dedi banada. Siz bebeği gördünüz mü ?
Canm farklı testlemi yaptınYorumu olan yok mu![]()
Yolk için bısey demedi bende sormadımYolk kesesini gordum oluşmaya başlamıştı cumartesı. Sen gordun mu kuzum
Hayır canım, aynı marka test kullandım. Uyumadan önce 3-4 bardak su içmiştim gece 4 gibi kalktım tuvalete testide o zaman yaptım.Canm farklı testlemi yaptın
Benimde öyle olur umarımCanim 5.haftada ben sadece kese gördum ici bostu. Tam 6.haftaba bebek ve kalp duydum
Hayır canım, aynı marka test kullandım. Uyumadan önce 3-4 bardak su içmiştim gece 4 gibi kalktım tuvalete testide o zaman yaptım.
Erkek sanırımUltrason yapıldığında 6+4 çıktı 7.7 mm![]()
Koyulaşma devam edicek mi diye bakmak istedim.Beklenen adete kalan süreler mi yoksa geçen süreler mi yazdığın rakamlar? Kız niye o kadar test yapıyorsın insan kafayı yer
Daha önce kimyasal gebelik olmuştu, o yüzden sanıyorum tedirginim sürekli bakmak istiyorum.Beklenen adete kalan süreler mi yoksa geçen süreler mi yazdığın rakamlar? Kız niye o kadar test yapıyorsın insan kafayı yer
Canm bende yapmıştım öyle sabaha karşı daha silik çıkmıştı çok su içimekten olmuştur bence korkmaHayır canım, aynı marka test kullandım. Uyumadan önce 3-4 bardak su içmiştim gece 4 gibi kalktım tuvalete testide o zaman yaptım.
Kızımda yaşamıştım kalp ritmi bile yoktu kürtaj demişti hastaneden kaçmıştım sonra 7+3 te kalp atımını duymuştum ancakızlar bugün vajinal muayene oldum doktor 6+2 olduğumu söyledi ama bebek çok küçük dedi kalp ritmi görünüyor dedi ama 10 gün sonra çağırdı bunu yaşayan var mı bu sorun mu
inşallahCanm bende yapmıştım öyle sabaha karşı daha silik çıkmıştı çok su içimekten olmuştur bence korkma
sağlıkla dünyaya gedli sanırım canım çok korkuttular beni kese 14 mm dedi bebek küçük dediKızımda yaşamıştım kalp ritmi bile yoktu kürtaj demişti hastaneden kaçmıştım sonra 7+3 te kalp atımını duymuştum anca
Doktorlar da çok korkutuyor bazen, oysaki her bebek şu kadar olucak diye bir kural yok ki kimisi küçük oluyor kimisi daha iri yanisağlıkla dünyaya gedli sanırım canım çok korkuttular beni kese 14 mm dedi bebek küçük dedi
neredeyse boş bebelik dicekti canım ta açıklama bile yapmıyorDoktorlar da çok korkutuyor bazen, oysaki her bebek şu kadar olucak diye bir kural yok ki kimisi küçük oluyor kimisi daha iri yani
inşallah![]()