- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #2.341
Benimde öyle olur umarımsizde dikkat edin kendinize cok yakın bir arkadaşım da böyle kanamalarla geçirdi tuvalet hariç kalkmıyodu artık çok üZüldü ağladı ama sağlıklı bi şekilde bebeği oldu. Stres yapmayın sağlıklı sıhhatlice ilerler
bakalım akşam çıksında kan sonucu :) sonra yapmam tekrar idrar testi falan :)test yapmaya son ver bak daha test yapma ufacık silik olsa kafaya takarsın. Ben bir tane erken test yapmıştım 2 gün kala daha da yapmadım hiç test mest. Biliyorum insan her şeyi düşünüyor ama olmaz sana zarar.
Başka bir doktorada bir git bence birkaç güneneredeyse boş bebelik dicekti canım ta açıklama bile yapmıyor
Eşimin yeğeni aradı rüyamda düşük yaptığını gördüm dedi içim sıkıldı
ay böyle tiplere sinir oluyorum hiç takma onların ki fesatliktan başka bişi değil Allah'a dua et bol bol ay öyle şey söylenir mi yaa görse bile tersi çıkar inşallah hiç aklınıza getirmeyinEşimin yeğeni aradı rüyamda düşük yaptığını gördüm dedi içim sıkıldı
AyyUltrason görüntüsü olan var mı ben yüklüyorumBaş aşşağı durmuş gibi Allah hakeden herkese bu duyguyu yaşatır umarım kızlar
ya bu kaç haftalık maşallah bu kadar belli mi gercektenUltrason görüntüsü olan var mı ben yüklüyorumBaş aşşağı durmuş gibi Allah hakeden herkese bu duyguyu yaşatır umarım kızlar
Merhabalar bende çok çok yeniyim galiba sadece evde idrar testi yaptım bakalım Bi kaç gün daha geçsin netleşecek inşallah ağustos annesi olucam galibaİki gün önce öğrendim iki yıllık hasret bitti gelin beraber ilerliyelim gebeliğimizi
Ben bugün ilk kez kadın doğuma gittim doğrı düzgün bakmadı bile görünmüyor dedi yolladı kan sonucum hala Çıkmadı5. Haftada normal mi? Kimisi çok su içince görünebiliyor ya da geç döllenme ise geç görünür vs demişti ama endişelendim. 5 Aralık adet dönemimdi olmadım ve hiç kanama koyu akıntı da olmadı
Hanımlar 5+6 yim doktor bana da kalp atışı için 2 hafta sonra gel demişti ama ben tamamlayıcı sigortadan yararlanıyorum 10 hakkım var ayakta tedavi , bi tanesi gitti bile öbür aylara saklayim diyorum baska bir doktora gitsem kalp atışı için olur mu? Bizim burada poliklnik var ücretsiz ultrason vs yapıyor. Bir sorun olursa giderim zaten asıl doktoruma ne dersiniz?
Sadece ultrasonda kalp atışı duymak için canım. Acele davranıp erken gittim öğrenir öğrenmez bilmiyordum ki :)) Kalp atışında sıkıntı yaşarsam ya da baska bir durum kendi esas doktoruma geri dönerim zaten diye düşündüm.ben 2-3 tane farklı doktora gittim ama sadece görmek içinse farklı gidebilirsin fakat kendine bi doktor seçip onunla devam etsen daha iyi
hiç test yapmadın mı ?Ben bugün ilk kez kadın doğuma gittim doğrı düzgün bakmadı bile görünmüyor dedi yolladı kan sonucum hala Çıkmadı5. Haftada normal mi? Kimisi çok su içince görünebiliyor ya da geç döllenme ise geç görünür vs demişti ama endişelendim. 5 Aralık adet dönemimdi olmadım ve hiç kanama koyu akıntı da olmadı
Test yaptınız mı kendiniz ?Ben bugün ilk kez kadın doğuma gittim doğrı düzgün bakmadı bile görünmüyor dedi yolladı kan sonucum hala Çıkmadı5. Haftada normal mi? Kimisi çok su içince görünebiliyor ya da geç döllenme ise geç görünür vs demişti ama endişelendim. 5 Aralık adet dönemimdi olmadım ve hiç kanama koyu akıntı da olmadı
5+4 o zaman 6. haftadayım. Devlet hastanesiydi 5 sn bakmadı bile kendi özel klinik doktoruma gideceğim haftaya ama erkenden bilgi olsun diye gitmiştim.5. hafta derken ? 5+ mı yoksa 4+ mı? Mesela 4+ 2 olunca 5. Hafta oluyor, 5+1 mesela 6. Hafta oluyor. 4+4 ten sonra kese görünüyor diye biliyorum
2 kez eczaneden test alıp yaptım çift çizgi çok net çıkmıştı.hiç test yapmadın mı ?
Panik yapmayın ayrıca adete göre hesaplayıp stres yapmayın. Bana geç döllenme olmuş dedi mesela regl tarihime uymuyor. Pazartesi kese yok demişti de görememişti bugün tekrar gittim çok net gördü. İçinizi ferah tutun dr a göre değişebiliyor muayene.5+4 o zaman 6. haftadayım. Devlet hastanesiydi 5 sn bakmadı bile kendi özel klinik doktoruma gideceğim haftaya ama erkenden bilgi olsun diye gitmiştim.
2 kez eczaneden test alıp yaptım çift çizgi çok net çıkmıştı.
içim ferahladı çok teşekkür ederim, sizin kaçıncı haftada göründü?Panik yapmayın ayrıca adete göre hesaplayıp stres yapmayın. Bana geç döllenme olmuş dedi mesela regl tarihime uymuyor. Pazartesi kese yok demişti de görememişti bugün tekrar gittim çok net gördü. İçinizi ferah tutun dr a göre değişebiliyor muayene.
Hanımlar 5+6 yim doktor bana da kalp atışı için 2 hafta sonra gel demişti ama ben tamamlayıcı sigortadan yararlanıyorum 10 hakkım var ayakta tedavi , bi tanesi gitti bile öbür aylara saklayim diyorum baska bir doktora gitsem kalp atışı için olur mu? Bizim burada poliklnik var ücretsiz ultrason vs yapıyor. Bir sorun olursa giderim zaten asıl doktoruma ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?