- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #21.701
Ben 3.5 bin hastaneye 7 bin de doktora verecem çünkü doktorum dışardan gelecek ve perinatolog kendisiKizlar dogum ücreti olarak 6500 tl istediler. 1 gece sezeryan olacak.. cok degil mi sizinkiler nasil?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 3.5 bin hastaneye 7 bin de doktora verecem çünkü doktorum dışardan gelecek ve perinatolog kendisiKizlar dogum ücreti olarak 6500 tl istediler. 1 gece sezeryan olacak.. cok degil mi sizinkiler nasil?
Ben insulin kıllanıyorum ona rağmen bir dilim kek yesem şeker uçuyor gidiyor gerçekten çok çok dikkat etmek lazım. Zor işler ya çok yiyorsun yükseliyor az yiyorsun düşüyor. Hayırlısıyla bi atlatsak da rahatlasakEvet diyetisyene yönlendirdi cuma gün tekrar bakacağız açlık ve tokluk a inşaAllah diyet işe yaramıştır çok dikkat ediyorum önce hep takipteydik iyi gidiyordu biraz gevşettim şeker alt üst oldu
benim doktorumda doc perinatolog . üni hastanesinde olacagım 600 müş sezeryan. şimdilik fikrim bu tabi. özelde de doktorum var onda da sezeryan olabilirim. covidden dolayı çift dükiş doktor gidiyorum birinden birine bişi olursa diye.Ben 3.5 bin hastaneye 7 bin de doktora verecem çünkü doktorum dışardan gelecek ve perinatolog kendisi
Ağzıma şekerli hiç birsey koymuyorum karpuzdan bile vazgeçtim gerçekten dengeyi sağlamak çok zor..inşaAllah hayırla sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımızaBen insulin kıllanıyorum ona rağmen bir dilim kek yesem şeker uçuyor gidiyor gerçekten çok çok dikkat etmek lazım. Zor işler ya çok yiyorsun yükseliyor az yiyorsun düşüyor. Hayırlısıyla bi atlatsak da rahatlasak
Ben de aynı şekilde, doğum sonrası yaptırmayı düşünüyorumKamu görevlilerine aşı çıkmış, yaptırmayı düşünen var mı? Ben acikcasi pek istemiyorum zaten evdeyim ama doğum sonrası sonbahar gelmeden yaptırmayı düşünüyorum.
Bu durum doğum dan sonra gidecek kesin değil mi canımBen insulin kıllanıyorum ona rağmen bir dilim kek yesem şeker uçuyor gidiyor gerçekten çok çok dikkat etmek lazım. Zor işler ya çok yiyorsun yükseliyor az yiyorsun düşüyor. Hayırlısıyla bi atlatsak da rahatlasak
Açıkçası meblağlar çok fazla ama ben en başından beri bu doktorum takip ediyor ve son dakika başka bir doktora gitmek istemem...daha doğru bu saatten sonra başka bir Dr guvenemem...battı balık yan giderbenim doktorumda doc perinatolog . üni hastanesinde olacagım 600 müş sezeryan. şimdilik fikrim bu tabi. özelde de doktorum var onda da sezeryan olabilirim. covidden dolayı çift dükiş doktor gidiyorum birinden birine bişi olursa diye.
tüp bebek doktorum benim transferden 1 hafta sonra covid olmuştu.
bizim yasadıgımız sehirde tek şehir hastanesinde yogumbakım var yenidogan . bişey olursa özelde de olsan üni de de olsn bebek gidiyor.
bebek son ana kadar herseyi yolunca olursa ünide düşünüyorum ben. parasından da degil . o doktora daha yakın hissediyorum . tabi son ana dogru aman ilk dogumum olacak özelde yapayım da diyebilirim:) tabi aralarında 10 kattan fazla fşyat farkı var. kücük sehir dezavantajları
Karbonhidrat da şekeri hızlı yükseltiyor son kontrolde benim doktorum karbonhidratlı yiyecekleri tamamen kesti. Bulgur pilavı tam buğday ekmek falan yiyordum onları da yeme dedi. Dikkat et özellikle basit karbonhidratları tuketmemeye çalış.Ağzıma şekerli hiç birsey koymuyorum karpuzdan bile vazgeçtim gerçekten dengeyi sağlamak çok zor..inşaAllah hayırla sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza
Öyle diyorlar inşallah beni kandırmıyorlardırBu durum doğum dan sonra gidecek kesin değil mi canım
Öyle söylediyseler gider canım o zman inşallahÖyle diyorlar inşallah beni kandırmıyorlardır
valla bilmiyorum artık çok önemli değil zaten yaza geldiğinden aktaracağı 2 hafta temmuza kadar. Bi şekilde halledilirBence müdürün sallamış idari izin de sonuçta bizim isteğimiz ile olan bir durum çalışmak istiyorum dedigimizde idari izindeyken de çalışabiliyoruz. Doğum öncesi izni de aktarılıyor yaz tatiline denk gelmezse ya da gelmediği kadarıyla
eğer doktorunuzla uyumluysanız ve kendinizi emanet edebilyorsanız zaten hiç önemli degil.Açıkçası meblağlar çok fazla ama ben en başından beri bu doktorum takip ediyor ve son dakika başka bir doktora gitmek istemem...daha doğru bu saatten sonra başka bir Dr guvenemem...battı balık yan gider
Benim 0.3 mm yine dustu stres sikinti yapma hic birsey olmaz benim 22+6h da 1.8cm di simdi 31+6 h 0.3 mm dikat ett fazla hareket ettme dikatt ettEn son 18 mm di canım. Serklaj yok.
Adıyaman Park Hospital cnmHangi şehir ve hastane?
Kantron yağı surseniz sık sık..iyi geldiğini rahatlattigini duydum hakiki el yapımı olanından geçmiş olsunHemoroid sorunu yaşıyorum ağrıdan acıdan öleceğim sanırım napacağım ben
Bunları hiç yemiyorum çavdar veya kepekli ekmek tüketiyorum şeker beni biraz korkutuyor hayırlısı bakalımKarbonhidrat da şekeri hızlı yükseltiyor son kontrolde benim doktorum karbonhidratlı yiyecekleri tamamen kesti. Bulgur pilavı tam buğday ekmek falan yiyordum onları da yeme dedi. Dikkat et özellikle basit karbonhidratları tuketmemeye çalış.
Aktardan alırım hemen de hakikisi olur mu bilmiyorum çok fenayım geceden bu yana gözümü kırpmadım ağlıyorum resmenKantron yağı surseniz sık sık..iyi geldiğini rahatlattigini duydum hakiki el yapımı olanından geçmiş olsun
Ağırlaşıp risk artınca ben dış çekim de yaptıramadım, bari o hatıra kalsın istiyorum bilmiyorum.Bilmiyorum ki canim benim eşim sever fotoğraf çekmeyi, artık o halledecek bizde, oda süslemesi de düşünmüyorum ben, hastane kendisi yapar ama sormadım acikcasi onu.
Çok iyi fiyat vermişler gerçekten, ankaradayjm kaça çıkacağımı henüz bilmiyorum beş sene önce bile daha yüksekti fiyatlarAdıyaman Park Hospital cnm