2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Cnm agustos çok geç olmaz mı yaa bence yavastan yavaştan başla sen benden de geç başlıyacan

Bilmiyorum nst kagidini dr. aliyor ne hikmetse hic bana vermediler. Kac kere cektik halbuki. Devlet mi ozel mi sizin hastaneniz? Sanirim ozelde yatirmak icin ellerinden geleni yapiyorlar.
Özel canım ben de ona şaşırıyorum zaten. Normalde o sancıya beni hemen yatırmaları lazımdı özelde. Acilden giriş yapmıştım bi de muayene ücreti bile talep etmediler.

Özel canım ben de ona şaşırıyorum zaten. Normalde o sancıya beni hemen yatırmaları lazımdı özelde. Acilden giriş yapmıştım bi de muayene ücreti bile talep etmediler.
Keşke her özel oyle olsa. Bende yatisi gereksiz buluyorum. Serumu yatis yapmadan da verebilirler. Ben yatinca daha kotu cikiyorum hastaneden. Uykusuz kaliyorum, ayrica giren cikan vs...

Bende 36. haftaya kadar kullanicam, yani neden öyle bisey söylediki anlamadim

evet biraz geç gibi ama inan ütü falan yapmak gözümde büyüyor. eşime bi gömlek bi pantolon ütüleyene kadar bile canım çıkıyor.
Bende ütüyü çok seviyorum o kırışıklar dümdüz oluyor yaa çok hoşuma gidiyor valla Neyse ki annen yetişecek imdadına cnm

Cnm kesinlikle Drnu dinle ne olur ne olmaz

Evet dalga dalga gozukuyorsizin doktor da safmidir nedir...kagida yazik demek de nedir...hamile psikolojisiyle iyi kavga etmemisinizyani devlet hastanesine de ozel hastaneye de ozel klinige de gitsek bize vermeleri lazim...bizimkinin fotograf veremiyor ama 5 .haftasindan beri her gidisimizin video kaydini veriyor...flash bellek vermisti bize her gittigimizde goturyoruz hemsiresine veriyoruz ve hemsire doktor neyi goruyorsa.cihazindan kaydedip flasa aktariyor...bu daha cok hosuma gitmisti...ilerde nasip.olursa.eger oturur izler tum gelisimini

Kızlar hastane çantalarınızı kaçıncı haffada hazırlamaya başlayacaksınız. Bizim hala beşik araba dolabımız da yok acaba geç mi kaldık?
Cnm ben haftasonu kıyafetleri yıkayacagım.,çantayı da haftasonu hazırlayacağım. Başka eksiğimiz kalmadı şükür çünkü 2. bebiş olduğu için abisinden kalan şeylerde var o yuzden beşik, araba vb. sıkıntılarımız yok ama şğnu söylüm imkanın varsa şimdiden al beşiği, arabayı, kafan rahat olur. hem fiyatlarda günlük artıyor senin için 1 gün 1 gündür

Cok afedersiniz de saglik ocagindaki dr larin bisey bildigini sanmiyorum...ayrica kadin dogumcunuz al diyirsa alin mutlaka...progestani ben de 26.haftamda biraktim.ve gebeligin devamini destekleyen bir hormondur...saglik ocagindaki doktor.ne bilecek.ki bebegi bransi degil bisey degil...onlarin gorevi grip teshisi koyup antibiyotik yazmak veya disardan gelen direktiflerle ilac yazmak...sizin aile hekimi de bahanesi olmus...benimki sagolsun ne dediysem yazdi yani kadin dogum doktorumun istedigi her ilaci yazili olarak ona verince.mutlaka yazar

Evet canım sürekli artıyor neyi beğenip favorilesem bi bakmışım artmış fiyatlar.

Aman dikkat et canım. Son haftalar tetikre olmaliyiz

Bende en son 28+5 de gitmiştim 32. Haftayı bekliyorum bu cuma gidicem. Bende çok merak ediyorum. Son zamanlarda da hiç kilom artmıyo acaba diyorum bebek de mi kilo almıyo bir an önce cuma olsa da bi görsem
Ben son kontrolümde yarım kilo vermişim bebek 400 gram almış 1hafta 10 gün de.Makarna,pilav,ekmek kesinceBebek içinde faydalı şeyler yiyince.
Kızlar hastane çantalarınızı kaçıncı haffada hazırlamaya başlayacaksınız. Bizim hala beşik araba dolabımız da yok acaba geç mi kaldık?
Ben daha başlamadım.Ama bu hafta sonu düşünüyorum yada pazartesi.Hemen hemen herşey hazır gibi.Yanli kızlar o kadar doğum çantası videosu izledim ki hepsinde tonlarca liste abartılı abartısız çevremde soruyorum doğum yapanlara şu lazım oldumu bu lazım oldumu diye..hiç öyle yazılanlar gibi değil yok gümüş kapakmiş, göğüs pompasıymiş 10-20 adet bezmiş 30 çeşit gecelik pijama
Herkesin ihtiyacı farklı oluyor demek ki..O yüzden abartmadan koyucak herşeyi o an lazım olursa eşim arabayla çıkar alır hemen zaten.Sizinde kafanız karişmasin diye yazmak istedim.

biz 31. haftamizdayiz daha 1 tane bile vermedi. Hayir bu haftalarda cocuk aetik zaten cenin pozisyonunda,illaki eli olur ayagi olur Ama siz cok şansliymişsiniz doktor acisindan
Bir sonraki randevuya inşallah görüntü alabilir doktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…