- 23 Kasım 2020
- 749
- 759
- 42
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #21.581
Bilmiyorum. Sadece dr. sancin var dedi gosterdi grafik birsz yuksekti.Sancın kaçlarda çıkıyordu hastaneye yattığında?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum. Sadece dr. sancin var dedi gosterdi grafik birsz yuksekti.Sancın kaçlarda çıkıyordu hastaneye yattığında?
Canim inan bilmiyorum ultrasondan ultrasona farkedermi ama doktorun perinatolog onun cihazindan mi yoksa becerisinden mi bilmiyor her gittigimizde bizim de genelde yuzunu kapatiyo ama saclari bu diye gosteriyor bildiginiz kafasinda dalga dalga gorebiliyoruz..gozunun retinasina kadar gosteriyordu ama hanim efendi yuzunu kapatiyo 3 seferdir nurcemalini goremedikbebisler ultrasondan rahatsiz olup koruma gudusu olarak ellerini yuzlerine gotururlermis..yanj cogu bebis oyleymisnasil bisey ya ultrasonda saclari nasil gozukuyo tarif edermisin ,valla merak ettim bizim doktor da sürekli pozisyonu uygun degil diyip duruyo. Bir tane bile renkli foto vermedi henüz. Elini yüzüne götürmüş diyo,ama yuzunun diger yarisi acık. Boyle olunca netlim olmuyo diyo. Beni mi yiyor bu dr anlamadim tamam hocam olsun eli orda ,bunu verin metlestirip diuorum.Boyle flu diyo,fikri olan arkadaslar aydinlatin lutfen
Bir hafta daha kullanıcam canım belki bünyem alışır olmadı eski ilacımı geri kullanıcam. Çok ağır geldiBen kullanıyorum bu ilacı mide bulantısı yapmıştı ilk zamanlar şimdi bo şikayetim yok çok şükür. Doktoruna söyle değiştirsin bu kadar rahatsız ettiyse kullanma
Bende bir hafta daha kullanıyım bünyem alışmazsa değiştiricem canım hayat kalitemi düşürdü resmenAynısını ben de yaşadim berbat bi ilaç, beni ishal yapti bir de. Onu içtiğimde midem berbat oluyor dün gece içmedimr kuş gibiyim Doktoruna söyle değiştirsin, ben de bir sonraki kontrolümde değiştirmesini isteyeceğim.
Beni 80le eve gönderdi de geçen birinin 50lerde çıkmış yatırmış. Acaba benim doktor mu çok rahat normali mi bu anlamadım.Bilmiyorum. Sadece dr. sancin var dedi gosterdi grafik birsz yuksekti.
Canım maltoferi iç hemen üstüne biraz limon ya da portakal ye inanılmaz etki ediyor c vitamini Demir emilimini kolaylaştırıyor ben bir ay öyle kullandım 8 olan değerim bir ayda 12 ye yükseldi denemeni öneririm hemşire bana öyle tavsiye etmişti sağolsun birde et yemeklerinin yanında süt ürünleri tüketme demirini öldürüyor demiştiBen ilk başta gyno ferro sanol kullanıyordum hafif baş ağrısı mide bulantısı yaptı diye yatarken kullanmaya başlamıştım sonrasında doktorum maltofer ile değiştirdi ama hala kan değerlerim düşük
Evet canım değerlerime göre baktı ben anemi hastasıydım 8 lerde değerim ve inanılmaz Demir eksikliğim var ondan günde 2 yazdı şuan kanım normal değerlere döndü anan demir yeni yeni artıyor inşallah oda normale döner öncesinde maltoferle birlikte c vitamini önermişti öyle kullanınca kanım normale döndü şimdi Demir ben b 12 için bunu yazdı bakalım 1 hafta daha kullanıcam bünye alışmazsa geri maltofere dönücemBana 18.haftadan itibaren gyno ferro sanol yazdılar kullandım. Başlarda sıkıntı yoktu ama son bir aydir yoğun kabizlik yapti. Kan değerlerim iyi olunca ve decavit de kulaninca en son ki kontrolde oroferona geçirdiler. Daha rahatım şükür. Birde gün de iki kez gyno ağır gelir söylediğin sikayetleri yapar mide bulantısı da dahil bir tanedir normal kullanımı, iki tane değerlerine göre mi söyledi dr tatlım?
NSTye bağlı iken ben de hissedemedim. Sancı birden karnın aşırı sertleşmesi gaz gibi değil gazda karnını ovalayinca falan geçiyor bunda hiç geçmedi iyice öne doğru baskı oldu. Sırtımdan karnımın yanlarına doğru acayip bir ağrı girdi. Tuvalete çıkma isteği geldi aynı anda hatta. O tuvalet isteği gelince anladim zaten farklı bişey olduğunu. Bildiğin dogum sancısı gibiydi ayıran tek şey düzensiz ve geçici olması. Amanın dedim doğum sancısında napcaz bizÇok geçmiş olsun. Ben de nst de sanci cikmasi nedeniyle 2 kere hastanede yattim. Ama ben sanciyi hissetmiyordum cihazda cikiyordu. Ogrenebilir miyim siz sanciyi nasil hissettiniz? Nedir sancinin tarifi yani?
Canim inan bilmiyorum ultrasondan ultrasona farkedermi ama doktorun perinatolog onun cihazindan mi yoksa becerisinden mi bilmiyor her gittigimizde bizim de genelde yuzunu kapatiyo ama saclari bu diye gosteriyor bildiginiz kafasinda dalga dalga gorebiliyoruz..gozunun retinasina kadar gosteriyordu ama hanim efendi yuzunu kapatiyo 3 seferdir nurcemalini goremedikbebisler ultrasondan rahatsiz olup koruma gudusu olarak ellerini yuzlerine gotururlermis..yanj cogu bebis oyleymi
imreniyorum boyle gören arkadaslara Ama bende bilemedim doktordan mi cihazdan mi kaynakli. Fakat bana bir keresinde işte yüzü tam açık olsunki oyle fotosunu vereyim,diger türlü kagida yazik demişti Ona gore kagit bana gore dünyalar ! Hayir birde hastaneye her gittigimde 200 tl para veriyoruz az da degil. Neyse sabır Ama dalga dalga mi gozukuyo yaa cok tatlıı Allah saglicakla bize bagişlasin bebeklerimiziCanim inan bilmiyorum ultrasondan ultrasona farkedermi ama doktorun perinatolog onun cihazindan mi yoksa becerisinden mi bilmiyor her gittigimizde bizim de genelde yuzunu kapatiyo ama saclari bu diye gosteriyor bildiginiz kafasinda dalga dalga gorebiliyoruz..gozunun retinasina kadar gosteriyordu ama hanim efendi yuzunu kapatiyo 3 seferdir nurcemalini goremedikbebisler ultrasondan rahatsiz olup koruma gudusu olarak ellerini yuzlerine gotururlermis..yanj cogu bebis oyleymis
Bende maltofer kullanıyordum ben güzel alışmıştım ona sırf b12 için değiştirdi bu daha iyi dedi bakalım bünye kabul etmezse geri gidip koşa koşa maltofer alıcamCanım bana da gynoferro sanol vermişti midemi mahvettiği için kullanamıyorum maltofer kullanıyorum günde aç karnına 1 kez
Her gittiğimde renkli fotoğraf verdi bana, bazen gerçekten yüzünü eliyle ayağıyla kapatıyor ama doktor biraz uğraşınca görüntü yakalayabildi hep Belki cihazla ilgilidir, aşırı net fotoğraflar değil benimkiler de.nasil bisey ya ultrasonda saclari nasil gozukuyo tarif edermisin ,valla merak ettim bizim doktor da sürekli pozisyonu uygun degil diyip duruyo. Bir tane bile renkli foto vermedi henüz. Elini yüzüne götürmüş diyo,ama yuzunun diger yarisi acık. Boyle olunca netlim olmuyo diyo. Beni mi yiyor bu dr anlamadim tamam hocam olsun eli orda ,bunu verin metlestirip diuorum.Boyle flu diyo,fikri olan arkadaslar aydinlatin lutfen
biz 31. haftamizdayiz daha 1 tane bile vermedi. Hayir bu haftalarda cocuk aetik zaten cenin pozisyonunda,illaki eli olur ayagi olur Ama siz cok şansliymişsiniz doktor acisindanHer gittiğimde renkli fotoğraf verdi bana, bazen gerçekten yüzünü eliyle ayağıyla kapatıyor ama doktor biraz uğraşınca görüntü yakalayabildi hep Belki cihazla ilgilidir, aşırı net fotoğraflar değil benimkiler de.
31+1 de 1650 geldi oğlum az değil annesi merak etmeKızlar, 30+5 te 1650 gram az mı sizce?
Bende en son 28+5 de gitmiştim 32. Haftayı bekliyorum bu cuma gidicem. Bende çok merak ediyorum. Son zamanlarda da hiç kilom artmıyo acaba diyorum bebek de mi kilo almıyo bir an önce cuma olsa da bi görsemKizlar en son 28+0da gordum bebisimi simdi 31+5im sanki aylardir gormuyormusum gibi özledim ya birde uzun zaman gormeyince insan cok merak ediyor, son defa aylik kontrole gidicem sonra kontrollerin sıklasacak neyseki simdi uzun zamandir gormedim ya kafamda hep bi soru isareti var ya, kilo almis midir hersey yolunda midir, suyu normal midir, durusu normal midir diye surekli dusunuyorum valla sizde de oluyo mu bu ya cok stresliymis zaman yaklastikca insan daha cok merak ediyor
Annem Ağustos ayının başında gelecek o gelince yıkayıp ütüler diye düşünüyorum. Abimizden kalanlar var onları falan da ayırmam lazım yıkayıp kaldırdım ama tekrar yıkarım. Ütü falan yapmayı hiç gözüm almıyor. 34-35. Haftalarda da kendim için göğüs pedi, hasta pedi, terlik gibi ihtiyaçlarımı alırım. Tabi bebiş sürpriz yapıp erken gelmek istemezse şimdilik düşüncem bu şekilde.heralde bebişin kıyafetlerini yıkamayan bir benim bende hafta sonu yapacagım o işlere
İnsallah iyilerdir, insallah hep guzel haberler aliriz bebislerimizdenBende en son 28+5 de gitmiştim 32. Haftayı bekliyorum bu cuma gidicem. Bende çok merak ediyorum. Son zamanlarda da hiç kilom artmıyo acaba diyorum bebek de mi kilo almıyo bir an önce cuma olsa da bi görsem
Ben de hala yıkamadim ya haftasonu yikamayi dusunuyorum ben de, ütülemesi falan epey zaman alacak sanirim erteliyorum o yuzdenheralde bebişin kıyafetlerini yıkamayan bir benim bende hafta sonu yapacagım o işlere
Yok ben bilmediğim için sordum. Normalde kilo vermek için falan kullanılır ya. Ama yine de netten bakıp ona göre başlarım ya da haftaya kontrole gidince doktora sorarım.Rahime iyi geldiği için ilk 3 ay kullanmıştım. Şimdi de hem omega 3 hemde şekere iyi geliyor ayrıca bağırsakları çalıştırıyor. Yalnışım varsa bilmiyorum. Ben kullanıyorum.
Anladim tesekkur ederim. Karin sertlesmesi bende cok oluyor. 1-2 dk icinde geciyor ama sirttan gelen agri wc istegi olmuyor.NSTye bağlı iken ben de hissedemedim. Sancı birden karnın aşırı sertleşmesi gaz gibi değil gazda karnını ovalayinca falan geçiyor bunda hiç geçmedi iyice öne doğru baskı oldu. Sırtımdan karnımın yanlarına doğru acayip bir ağrı girdi. Tuvalete çıkma isteği geldi aynı anda hatta. O tuvalet isteği gelince anladim zaten farklı bişey olduğunu. Bildiğin dogum sancısı gibiydi ayıran tek şey düzensiz ve geçici olması. Amanın dedim doğum sancısında napcaz biz