- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #19.981
Kullan at almayin lutfen.. dunyaya cöp uretmekten baska birsey degil.. bir iki tane ince battaniye alin yaniniza degisirsiniz ara ara.. anne olacagiz artik dunyaya getirdigimiz evlatlarımıza temiz bir dunya birakmaliyiz.. kullan at herseye cok karsiyim lütfen yanlis anlamayin.. size degil sözüm sadece gorunce yazmak istedim
Mrb tamamen meraktan soruyorum nasıl bez kullanmayı düsünüyorsunuz bebeginize. Günde 8 10 tane bez değisimi oluyor hazır kullanmayacakmisiniz. yada regli döneminizde ped kullanmiyormusunuz. Pamuklu bez kullanip yıkayarak kullaniyor bazi anneler /kadınlar sizdemi onlardan kullanıyorsunuz/kullanacaksiniz. bende doğayla dost ürünler kullaniyorum bu konuda fikrinizi merak ettim.Kullan atlar günde ancak 1 tane kullanilıyor her değışimde çöpe gitmiyor sadece batarsa çöpe gidiyor. Aslında kar zarar analizi yapmak lazım yıkanacak örtü deterjan su elektrikmi yoksa 1 ufak kullan atmı. Birde kendim icin söylüyorum ilk dogumum iğrençti ve yardim edenim yoktu annenin saglik durumunun elverisli olup olmamasida etkili.