2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebek, suyu, eşi toplam 11 kilo normali. Kilo Almayanda verende var. Sizde mümkün olduğunca dikkat edin. En önemlisi şeker olayı. Ben ilk gebelikte şeker olduğundan dikkat ettim ve ilk aylar verdim son aylarda 7 kilo alarak tamamladım. Karbonhidratı, abur cuburu kesin. Protein, sebze ağırlıklı beslenin.

Kızlarda söylemiş, Adete 3 gün varken bu değer bencede çok iyi. En iyisi herzaman adeti beklemek. Böyle değer çıkıp sonradan düştüğünde üzülüyoruz. Çoğu kişi aslında bunu yaşıyormuş ancak test yapmadıkları için bilmiyormuş. Bende yaşadım bunu. İnşallah hamileliğinizin devam eder. Stres yapmayın. Yarın tekrarlayın testi.
Merhaba 2020 temmuz anneleri
Ben de 7+4 ile bu gruptayım
Hoş geldiniz. Sağlıkla gelsin bebiş.

Kizlar bende geçen hafta doktora gittiğimde 4 haftalıK olduğunu öğrendim bebeğimin.Bu hafta 5 +2 olması lazım.1 haftadır bel kasık ağrısı cok oluyordu.İki gündür olmuyor gibi hissettim.Göğüs uçlarim belirginleşmişti yine bu bir iki haftada,yine içe çekti.Endişe ediyorum anormal bir durum var mi diye?Öğretmenim bu hafta seminer haftasi olduğu için pek yorulmadım belki ondan da belirtileri hissetmemiş olabilirim.Doktora da bir hafta var daha.Napsam ki?

Canım belirtilerin kaybolması anormal bır durum sayılmıyor yanı bence bır terslık yoktur bende kalp atısı ıcın gıttıgım gun hıcbır belırtım yoktu ara ara gercekten hıc hamıle degılım gıbı oluyor belırtıler yok oluyo ama cok sukur bebısım sağlıklı sende takma kafana saglıklıdır ınsallah,

Bilmiyorum forumlardan da bir sürü şey okuyorum sabahtan akşama kadar etkiliyor herhalde.

Bilmiyorum forumlardan da bir sürü şey okuyorum sabahtan akşama kadar etkiliyor herhalde.
Hiç okuma çoğu insan gercekten yanlış kulaktan dolma sözlerle yeni hamılelerı kuşkuya sürüklüyor. Ama kanaman olmadıgı sürece ağrı yaşamanda normal yaşamamanda sonucta hergun hergun aynı belırtıler olacak dıye bırsey yok içini rahat tut. Ben artık bura dısında baska konuları okumuyorum etkilenıyorum cunku

Benim de kasık ağrılarım bitti korkulacak bir durum yoktur herhalde canım

Bende aynı 174 boy 90 kilo bakalım benim doktor nediycek

Benimde kasik agrilarim azalmisti ama bugun aksam ozellikle artti degisik yanio gbi. bide kaba etlerim eelleyince acio degisik bisey kollarim gobegim bacaklarim tuaf oldu off artik bende kese yada bebek bisey gormek istiyorum ya canim cok sklio

Selam kizlar
Bende 5haftalik hamileyim cuma gunu doktorda rdvum Var
Siz ne durumdasiniz
5 haftalik olan veya o donemi hatirlayan varmi aranizda

Sağlık oca
Kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz acaba

Selam kizlar
Bende 5haftalik hamileyim cuma gunu doktorda rdvum Var
Siz ne durumdasiniz
5 haftalik olan veya o donemi hatirlayan varmi aranizda
Ben canim ilk gebeligimde 5+1 yasa 3fldi kese görülmüştü tek.Ek tahliller istedi kan sayımı,troidler vs.
2hafta sonrada kalp atışı için çağırmıştı ama duyulmamişti maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…