2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sen mümkün olduğunca dinlen canım. Allahın izni ile birşey olmaz inşallah. Dua et güzel düşün. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

Kızlar bazen bebekler aşağıya yerleşiyor da düşük tehlikesi sebebiyle doktor istirahat veriyor ya öyle bir şey olsa bizlere de söylerdi doktor değil mi??
söylerdi bence de ya
benımde aynen anlattığınız gibi oluyor. hiç belirti yok ağrı da cok az ama 2. gebelikte ağrı daha az yaşanıyomuş yerini ilk gebelikte yaptığı için sanırım
bilmiorum ki bklm ya daha küçük olduğu için
Kizlar benim gogus hassasiyetim yeni basliyor demkki baslarda deger dusuk oldgu icin hassasiyet olmuo deger yukseldikce oluomus yeni yeni hissetmeye basladim.
Benim adet belirtisi olarak başlamıştı hala hafif devam ediyor herkeste farklı oluyor bence

İlk 3 ayla son 3 ay dikkat etmek lazım denir. En önemlisi ilk 3 ay

Günaydın kızlar. Çok erken uyanma huyu başladı bende sizde de var mı o durum ? 7.30 u geçmiyor en geç 8 e kadar uyumusumdur ogrendigimden beri
Ben sürekli lavabo ihtiyacı yüzünden uyanıyorum bide bazenleri mide bulantisindan uyuyamıyorum

Kizlar merhabalar 170 boyundayım ama biraz kilo sorunum var bir yıldır 90 kilo oldum doktorum bir kilo bile almadan gebeliği tamamla dedi sizce normal mi yani mümkün mü ben zararı olacağını düşünüyorum bebege gelişimiyle ilgili

1 kilo bile almadan mı ilk defa böle bişi duyuyorum.şimdiye kadar duyduğum en az kilo alan kayınvalidem bile 5 kilo almıştım demişti. şaşırdım. ama belki de wardır bi araştır canım

İlk 20 hafta almayabilirsin sonraki 20 hafta tabiki kilo alacaksın daha doğrusu bebeğin alacak senin almaman için gebeliği 6-7 kiloyla bitmesi lazım ama doktorunda abartmış:)

ah dert yoldasım aynı durumdayım üstelik senden kısayım yandık biz

Merhaba arkadaslar dun adete üc gun kala kan testı sonucum 19,03 cıkdı bıraz dusuk geldı benı korkuttu 48 saat sonra tekrarlayacagım ınsallah bende sızler gını saglıklı bı sekılde gebelıgımı gecırır temmuzda yavruma kavusurum benım gıbı dusuk degerde hamılelıgını ogrenen varmı

1 kilo bile almadan mı ilk defa böle bişi duyuyorum.şimdiye kadar duyduğum en az kilo alan kayınvalidem bile 5 kilo almıştım demişti. şaşırdım. ama belki de wardır bi araştır canım
Bi diyetisyene gidebilirsin ilk aylarda kilo verebilirsen ilerleyen aylarda verdiğin kiloyu alırsın sizin gibi kilolu hamile arkadasım 6 aya kadar 5 kilo verdi sonraki aylarda o kiloyu alarak doğumu tamamlayacak

Hayırlı olsun canım zaten adetine 3 gün varmış İnşAllah sağlıkla yükselir düşük değerle öğrenip yükselen çok var

Mecbur 6 kilo alımı alıyormuş bebekten ve su tutmaktan demek ki perhiz öneriyo kendimden zayiflamami istiyo aman hamilelikte diyet mi olurmuş ama doğum zor geçer diye önlem sanirsam

İlk 20 hafta almayabilirsin sonraki 20 hafta tabiki kilo alacaksın daha doğrusu bebeğin alacak senin almaman için gebeliği 6-7 kiloyla bitmesi lazım ama doktorunda abartmış:)
Adam herhalde ben böyle diyim o dikkat etsin mi dedi bilemedim hiç yemesem 6 kilo garanti aliniyomus bilemedim valla beslenme uzmanına gitmeyi düşünüyorum artık

Daha 3 gün var dert etme ben geçtikten 3gün sonra kan testi yapmıştım 300 küsürdü hergün katlandığını da unutma

İşte tamda böyleyim bende.. Surekli bi bulantı afedersiniz öğürüyorum ama istifra etmedim simdiye kadar.. Sadece kuru kuru şeyler yemek istiyorum belki bastırır diye inşallah dokuz ay bu şekilde geçmez yoksa zor olucak

172 boy 93 kilo ile elini görüp arttırıyorum
Ah keşke hiç kilo almamak mümkün olsa da maalesef biz şişkolar bile en azından 5-6 kilo almak zorundayız neyse sağlıkla doğsunlar da veririz doğum sonrası.
O günleri görmek nasip olursa son aylarını çok merak ediyorum büyük ihtimal yürüyerek değil yuvarlanarak hareket ediyor olacağım

Muayene vajinal miydi? Karından baktıysa göremeyebilir. Bebek görünmediyse ölçüm yapıp hafta bilgisi verememesi de normal. Tavsiyem kimseyi dinleme doktorunu dinle sadece 1 hafta bekle git bebişini gör
Evet vajinal baktı,kese var ama bebek yok dedi muhtemelen geç döllenme olmuştur dedi hiç endişeli değildi folik asit al beslenmene dikkat et dedi ...ben bebek yok dedukten sonra hiçbirşey algilayamadim zaten öylece hiçbirşey sormadan çıktım.. Umarım haftaya görürüz

biz şişkolar hahah son aylar tatlı birer topaç olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…