- 11 Haziran 2014
- 334
- 268
Bende dikkat ediyorum 10dk oynayıp 1 saat oturdum :)) ortam güzel olduğu için rahatlattı beni :) çok şükür hiçbir problemim yok bugünİlk 3 ayla son 3 ay dikkat etmek lazım denir. En önemlisi ilk 3 ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dikkat ediyorum 10dk oynayıp 1 saat oturdum :)) ortam güzel olduğu için rahatlattı beni :) çok şükür hiçbir problemim yok bugünİlk 3 ayla son 3 ay dikkat etmek lazım denir. En önemlisi ilk 3 ay
Devlet hastanesine mi gittin canım?Evet vajinal baktı,kese var ama bebek yok dedi muhtemelen geç döllenme olmuştur dedi hiç endişeli değildi folik asit al beslenmene dikkat et dedi ...ben bebek yok dedukten sonra hiçbirşey algilayamadim zaten öylece hiçbirşey sormadan çıktım.. Umarım haftaya görürüz
Diyetkolik diye bir site vardı yediğin şeylerin kalorisini hesaplayabiliyorsun tek tek, belki günlük kalori hesabı yaparak kilonu korursun hem de bebek yeterli beslenirValla yesem doktor razı değil yemesem bebiş
EvetDevlet hastanesine mi gittin canım?
İnşallah çok sağlıklı bir bebisin vardır regl 3 gün kala ogrenmissin kız ne düşük değeri için rahat olsun reglini bir kaç gün geçerken biz test yaptık bir çoğumuz ve 100-200 civarlarında yakalanmis oldu yani Cook normalMerhaba arkadaslar dun adete üc gun kala kan testı sonucum 19,03 cıkdı bıraz dusuk geldı benı korkuttu 48 saat sonra tekrarlayacagım ınsallah bende sızler gını saglıklı bı sekılde gebelıgımı gecırır temmuzda yavruma kavusurum benım gıbı dusuk degerde hamılelıgını ogrenen varmı
Olağan şeyler bunlar. Baş ağrısı bende de var, mide bulantım yok ama olması normal.Kızlar merhaba, benim de 2 gündür inanılmaz bir baş ağrım var resmen kafam patlıyor gözlerim acıyor. Hatta gün akşam yemek bile yiyemedim ağzıma lokmayı koyar koymaz midem bulandı. Böyle bişey de ilk defa oldu şimdiye kadar. Sizlerde de oluyor mu?
Acaba makinenin bi etkisi var mıdır diye düşündüm de görememesinin. Ben de ilk devlete gittiğimde kese var dedi şurası diye gösterdi güya net değildi ben anlamamıştım iki hafta onu kafama takmıştım
Ben varim canim tursu yiyomusun sanki o yapio beni.bide kaynanamin yanindayim ha bire onu ye bunu ye bide hic yemion dio sen nasil hamilesin dio daha dedim ne hamileligi kalp atisi bile duyulmaz suan dedim illa asermemi beklio senin icin gece kalkip evde olmayan bi seyi aseririm dedim acayip yedirme mereklisi ama benim hic birsey canim istemioHayırlı akşamlar herkese
Benim gibi geceleri mide yanması yaşayan varmı aramızda... Birde sürekli hafif hafif bi mide bulantısı
Ben daha ogrenmeden uykusuzluk baslamsti gece toplasan 2 saat faln anca uyuyorumdr bu arada sabah erken kalkiorumGünaydın kızlar. Çok erken uyanma huyu başladı bende sizde de var mı o durum ? 7.30 u geçmiyor en geç 8 e kadar uyumusumdur ogrendigimden beri
Korkma canim daha adet gunun bile gelmemis artar insallahMerhaba arkadaslar dun adete üc gun kala kan testı sonucum 19,03 cıkdı bıraz dusuk geldı benı korkuttu 48 saat sonra tekrarlayacagım ınsallah bende sızler gını saglıklı bı sekılde gebelıgımı gecırır temmuzda yavruma kavusurum benım gıbı dusuk degerde hamılelıgını ogrenen varmı
Kısmet olursa son aylarda konuşuruz kaç kilo aldık diye hiç almamak için kilo vermemiz gerekiyo zaten hamilelikte diyet mi olurmuş172 boy 93 kilo ile elini görüp arttırıyorum
Ah keşke hiç kilo almamak mümkün olsa da maalesef biz şişkolar bile en azından 5-6 kilo almak zorundayız neyse sağlıkla doğsunlar da veririz doğum sonrası.
O günleri görmek nasip olursa son aylarını çok merak ediyorum büyük ihtimal yürüyerek değil yuvarlanarak hareket ediyor olacağım
Onu baya denemiştim düğünden önce falan verdim de baya ama bı bakiyosun hoopp geri gelmiş kilolar sanırım yemek yemeyi seviyorum muhtemelen bebiş de benden ötürü sevecekDiyetkolik diye bir site vardı yediğin şeylerin kalorisini hesaplayabiliyorsun tek tek, belki günlük kalori hesabı yaparak kilonu korursun hem de bebek yeterli beslenir
Migren ataklarına benzer baş ağrıları oluşurmus diye okumuştum tüm fiyolojimiz biyolojinin kimyamiz degisiyo daha fasulye kadar bebiş bunları yapabiliyo maşallah ilerisini merakla bekliyorum daha neler cekecezKızlar merhaba, benim de 2 gündür inanılmaz bir baş ağrım var resmen kafam patlıyor gözlerim acıyor. Hatta gün akşam yemek bile yiyemedim ağzıma lokmayı koyar koymaz midem bulandı. Böyle bişey de ilk defa oldu şimdiye kadar. Sizlerde de oluyor mu?
Hayırlı olsun canım zaten adetine 3 gün varmış İnşAllah sağlıkla yükselir düşük değerle öğrenip yükselen çok var
İnşallah çok sağlıklı bir bebisin vardır regl 3 gün kala ogrenmissin kız ne düşük değeri için rahat olsun reglini bir kaç gün geçerken biz test yaptık bir çoğumuz ve 100-200 civarlarında yakalanmis oldu yani Cook normal
Korkma canim daha adet gunun bile gelmemis artar insallah
Ben varim canim tursu yiyomusun sanki o yapio beni.bide kaynanamin yanindayim ha bire onu ye bunu ye bide hic yemion dio sen nasil hamilesin dio daha dedim ne hamileligi kalp atisi bile duyulmaz suan dedim illa asermemi beklio senin icin gece kalkip evde olmayan bi seyi aseririm dedim acayip yedirme mereklisi ama benim hic birsey canim istemio