2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Mide bulantısı çeken var mı ve çözüm bulabildiniz mi ? :cry: Hiç bir şey yapmak istemiyorum öylece yatmak istiyorum sadece

Merhaba kızlar mide bulantıız başladı mı yoksa erken mi ben yemek yapamıyorum tiksinti geldi patates biber kızartabiliyorum kahvaltı türü yiyebiliyorum mutfağa falan girebiliyorum sizlerde durumlar nasıl

Merhaba kızlar mide bulantıız başladı mı yoksa erken mi ben yemek yapamıyorum tiksinti geldi patates biber kızartabiliyorum kahvaltı türü yiyebiliyorum mutfağa falan girebiliyorum sizlerde durumlar nasıl
benim gün içinde aralıklı olaeak felaket mide bulantılarım oluyor öyle otururken bile başlıyor

benim hiç bulantım yok ins böyle devam eder. tuzlu çubuk kraker öneririm iyi geliyormus

Kızlar ben hiç merak etmiyorum kalp atışı kese falan ben de mi gariplik var. 7-8 haftada giderim diyorum çok geç mi olur. Hiç gidesim yok hastanelere :) hastane fobim oluştu oğlumda çok gidiyorduk

Bende bende öyleyim. 9 u görelim öyle gideriz yaa diyorum.
Günaydınnn sizinde gözünüz aydın bebiş olsunda yataktan zorla kalkıverelim o heyecanı mutlulugu yaşamak istiyorum. Evett ya daha çok var sanki bu 10 gün hiç geçmeyecek gibi :) ovülasyon geçti ama çalışmalara devam etsekte bi işe yaramaz sanırım. birde eşimle aramız bozuktu ovulasyon haftasında ve sadece 1 kez birlikte olduk daha dün barıştık.

Allah isteyen herkese versin ama ben isteyerek hamile kalmadım. Gebeliğin düşük döneminde sadece o ayki tek ilişkiyle hemde. Eşim korunur oda çok şaşkın nasıl olur diyor. :olamaz: olacağı varsa oluyor. Allah ne derse o.
kızlar bazen gece farkında olmadan yüzüstü yatıyorum sizce sıkıntı olur mu?
ilk zamanlar sorun olmaz. Zaten sonra istesende yatamıyorsun.
Burdaki grubu görmemişim benimde temmuzda doğum bekleniyor kızlar:KK68:
Hoşgeldiniz gözünüz aydın

Mide bulantısı çeken var mı ve çözüm bulabildiniz mi ? :cry: Hiç bir şey yapmak istemiyorum öylece yatmak istiyorum sadece
2 gündür buraya bakamicak kadar kötüyüm. Limonlu su kraker ve sadece çorba alıyor midem:KK12: geri kalanda artık mide kaslarım ağrıyor bide uyku 😔 dün çalışırken masa da içim geçmiş saniyelik kendime gelmem hızlı oldu :olamaz:

X