- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
Yok yok merak etme. Sandığımızdan daha kuvvetli tutunuyorlar. Öyle bir ağdayla düşecek olsa Allah korusun hiç kıpırdamamak gerek.Kendimizi kasıyoruz ya bikini bölgesinde ondan bir sorun olmaz değil mi?
Doğru söylüyorsun günde 30 km hoplaya zıplaya gidiyorum zatenYok yok merak etme. Sandığımızdan daha kuvvetli tutunuyorlar. Öyle bir ağdayla düşecek olsa Allah korusun hiç kıpırdamamak gerek.
4+6 da bugun gördük canım biz. İkiz olmasına rağmen gördük. Tekilde daha erken görünüyor dedi doktorum. İnşallah görürsünüz çok tatlı bir heyecanUygulamaya göre 4+4 şu an. Cumartesi dr a gidicem. Görünmez mi ki ya kese
Ben de 4+6 da görmüştüm4+6 da bugun gördük canım biz. İkiz olmasına rağmen gördük. Tekilde daha erken görünüyor dedi doktorum. İnşallah görürsünüz çok tatlı bir heyecan
Sat a göre 5+3 diye gittim 4+6 dedi doktorumuz. Yolk kesesini sormuş muydun? Bir arkadaş sor demişti unuttum. Birde kalp atışı için kaç gün sonra gitmiştiniz? Çok heyecanlıyımBen de 4+6 da görmüştüm
Topiğimizin ilk ikizleri geldi sağlıkla ilerlesin insallah kuzularRabbim izin verirse bende Temmuz da doğum yapacağım. Tüp bebek annesiyim bugün keselerini gördükiki tane miniğim var. 4+6 günlük göründü ultrasyonda bebeklerim 22 Kasım da kalp atışlarını duymak için gideceğiz.
İnşallah inşallahTopiğimizin ilk ikizleri geldi sağlıkla ilerlesin insallah kuzular
Ayy ilk ikiz haberi de geldi.Rabbim izin verirse bende Temmuz da doğum yapacağım. Tüp bebek annesiyim bugün keselerini gördükiki tane miniğim var. 4+6 günlük göründü ultrasyonda bebeklerim 22 Kasım da kalp atışlarını duymak için gideceğiz.
Çok teşekkür ederim bende şimdi mutlu oldum bebeklerim topiğin ilk ikizleri olmuş :))) amin inşallahAyy ilk ikiz haberi de geldi.Gözün aydın. Sağlıkla gelsinler inşallah.
İnşallah4+6 da bugun gördük canım biz. İkiz olmasına rağmen gördük. Tekilde daha erken görünüyor dedi doktorum. İnşallah görürsünüz çok tatlı bir heyecan
Benim sata göre 4+6 ydı canım doktor bi şey demedi yolk da söylemedi 3 hafta sonra gel dedi devlet hastanesiSat a göre 5+3 diye gittim 4+6 dedi doktorumuz. Yolk kesesini sormuş muydun? Bir arkadaş sor demişti unuttum. Birde kalp atışı için kaç gün sonra gitmiştiniz? Çok heyecanlıyım
ultrasona girmedim ben henüzKarından mı baktı vajinal ultrason mu yaptı ?
9 ay boyunca ağdaya gittim ben :) sorun olmuyorKendimizi kasıyoruz ya bikini bölgesinde ondan bir sorun olmaz değil mi?
Gözün aydın canım sağlıkla ilerler insAllahHerkese iyi geceler, ben de hamileyim, bugün bat günü beta hcg 393 cıktı, iki gün önce 90 çıkmıştı, 10 ay sonra ben de hamileyim elhamdülillahhepimizin sağlıklı mutlu huzurlu gebelikleri olsun inşAllah
Çok saol canım. Artar inşAllah endişelenme, bugün ben de artışı görünce kalp atışı kese merakı geride kaldı. Güzel haberlerle gel)))Gözün aydın canım sağlıkla ilerler insAllah
MaşAllah güzel artmış değerin insAllah benim de artar sağlıkla biraz endişe ediyorum yükselmezse diye
Amin insAllah canımÇok saol canım. Artar inşAllah endişelenme, bugün ben de artışı görünce kalp atışı kese merakı geride kaldı. Güzel haberlerle gel)))