Aynen dün doktorum embriyo daha çok küçük kaç haftalık bilinmez biraz daha büyüsün ama kesen 6 haftalık dedi keseyi anca geçen hafta gördü bol su tükettim sıkışık gitmek önemli cidden . Bir dahaki gittiğinde çok küçükte olsa görürsün Allah ın izniyleAyy iyi hadi. Kaçıncı haftadaydi. Gerçi kişiye göre değişiyor bu değerler. Her hamilelik kendine özgü kimseyle kıyas yapma dedi doktorum
Bide ben görsem hayırlısıyla :))))Benim kese tam 5+6 da görüldü görürsün bence :)
Aynen,bende en yakın zaman da gidicem mutlaka haberini bekliyozu:)Benimde 13 Ekim canım. Aynı gider o zaman 2mizin bence :)
kalp atışı kafi canımHahahhaha belki öğrenirsin kimbilir :)))
1700 le görünmez ki kese 3000 lerde olmalıSelam kizlar doktordan geldim şimdi. 5+3 deyiz. Vajinal yoldan baktı kesem henüz net gözükmüyor. Biyer işaretledim 3.4 mm burası olabilir ama net değil içime sinmiyor dedi. Kan verdim hcg 1700 çıkmış. Değerin güzel dedi. Cuma sabahtan tekrar gidicez. Kesin görmemiz lazım dedi. Sizde de geç gözüken var mı cokk tedirgin oldum
5+3te 1700 iyi mi sence canım? Ben de bi kere baktırdım daha baktırmadım1700 le görünmez ki kese 3000 lerde olmalı
düşük gibi geldi bana geç döllenme olabilir mi5+3te 1700 iyi mi sence canım? Ben de bi kere baktırdım daha baktırmadım
Umarım öyledir. Çünkü bana da düşük geldi..düşük gibi geldi bana geç döllenme olabilir mi
Doktorum 1200 un üstünde çıkması gerekir dedi 1700 çıktı. Bundan sonra daha hızlı katlanacakmis.Umarım öyledir. Çünkü bana da düşük geldi..
Büşra senin hcg değerin kaç. Bizim günümuz çok yakin gibi5+3te 1700 iyi mi sence canım? Ben de bi kere baktırdım daha baktırmadım
3000lere çıkınca kese görünür inşallah canım :)Doktorum 1200 un üstünde çıkması gerekir dedi 1700 çıktı. Bundan sonra daha hızlı katlanacakmis.
4+2 iken 1316 idi. Bi daha baktırmadım. Daha doktora da gitmedim. Cuma günü gidicem canımBüşra senin hcg değerin kaç. Bizim günümuz çok yakin gibi
Karından mı baktı vajinal ultrason mu yaptı ?4+2 iken 1316 idi. Bi daha baktırmadım. Daha doktora da gitmedim. Cuma günü gidicem canım
Uygulamaya göre 4+4 şu an. Cumartesi dr a gidicem. Görünmez mi ki ya keseKaç haftalıksınız şuan? Benim sat 28 eylül doktora gittiğimde tam 6+0 görünüyordu kalp atışını duyamadık
Ben de ya. Keşke Allah ı bi hikmeti olarak dr keseyi gördükten sonra bebeği de görseAynı sıkıntı benide sardı:) benimde suan görünürde 4 haftalık geçen cuma kan değerim 136 çıktı,ne zaman gitsem die kendimi yiyorum..Sonra ne kadar sabırsız olduğumu anlıyorum
Valla bu dert bende de var hamilelikten önce lazer epilasyona gidiyordum şimdi genital bölgeye olmasa da vücudun başka yerlerine yapılmasında sakınca var mıdır acaba? Geçen kontrolde doktora soracaktım unuttum.Kızlar ağda yaptırsam bir sorun olur mu sizce ya çekişten dolayı falan?
Ağda sorun olmuyor yaptırabilirsinKızlar ağda yaptırsam bir sorun olur mu sizce ya çekişten dolayı falan?
Kendimizi kasıyoruz ya bikini bölgesinde ondan bir sorun olmaz değil mi?Ağda sorun olmuyor yaptırabilirsin