2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İnşallah olması gerektiği yerdedir canım. Hiç olumsuz bir gebelik yaşamadım ama yine de bu kadınlar kulübünde öyle şeyler okudum ki korkuyorum.
İnşallah canım. Benim ilk gebeliğim hergün acaba bendede mı var dye ruyalarıma giriyor aslında ınsanlarımız sağolsun sayelerınde yasıyoruz bunları alakasız forumlarda pat dıye mutlaka bır bos gebelık dış gebelık yaşayan cıkıyor dogal olarakta bızım dogal surecımız korkuyla gecıyor burayı okumasam bılmedıgım seylerdı belkı o ınsanlarda sadece ıclerını dokmek ıstıyor ama bılmeden kotuluk edıyolar

Ay hadi inşallah,benimde çevrem hep 7. Haftanda git dediler ama ben yine de dayanamayıp haftaya yani 5 de gidicem:) güzel sonuçlarla gel

Canım senin son adet tarihin kaçtı? Cumartesi’ye 3500ü geçer herhalde bhcg benim o yüzden çağırdı. Muayene sonrası 10 gün içinde gidersen kontrol var ya hani, o yüzden öyle ayarlayalım bi dahaki geldiğinde kontrol olmuş olur ve kalp atışını duyarız inşallah dedi. Herhalde bhcg ye göre görünüyor kese. Git bencede canım aynıydık gibi hatırlıyorum senle beni

Benim son adetim 12 ekimdi..randevu bulursam inş giderimm inş çok güzel sonuçlarla geliriz çok heycanluyn

Selam kizlar doktordan geldim şimdi. 5+3 deyiz. Vajinal yoldan baktı kesem henüz net gözükmüyor. Biyer işaretledim 3.4 mm burası olabilir ama net değil içime sinmiyor dedi. Kan verdim hcg 1700 çıkmış. Değerin güzel dedi. Cuma sabahtan tekrar gidicez. Kesin görmemiz lazım dedi. Sizde de geç gözüken var mı cokk tedirgin oldum

Benim betam 5000lerdeyken gördü keseyi canım

Onlar da dertlerini paylaşıyorlar, çok zor, Rabbim yardımcıları olsun. İnşallah Hiç kimsenin başına gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…