2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Gunaydin kızlar nasılsınız pek ugrayamadim buralara :KK68:
Haftaya çarşamba kalp sesi icin randevu aldım inşallah duysakda rahatlasak.

Kızlar geceleri bacaklari bi germe isteği oluyormu sizdede? Cok olmaya başladı bu bende o_O
Günaydın canım hadi hayırlısyla duyarsnz insAllah benim daha değer arttı ki kese görünecek ki asamam var kalp atışına gecemedik ,🤗
Vala o bende hep var da iste kasıklarda kramp gibi oluyor gerinince de korkuyorum o yüzden gerinmeye

Günaydın:KK54:
Kızlar mide bulantısı için erken mi ki daha ya benim bugün sabah baya midem bulanıyor gibi çıkaracak dereecede değil tabi ama siskinlikte var

Günaydın:KK54:
Kızlar mide bulantısı için erken mi ki daha ya benim bugün sabah baya midem bulanıyor gibi çıkaracak dereecede değil tabi ama siskinlikte var
bulantı konusu herkeste farklı oluyor bende baslamadı insallah hiç baslamaz :-) karnım davul gibi şiş bol kıyafetler rahat pantolonlar giymek zorunda kalıyorum ilk zaman olmasına rağmen

bulantı konusu herkeste farklı oluyor bende baslamadı insallah hiç baslamaz :-) karnım davul gibi şiş bol kıyafetler rahat pantolonlar giymek zorunda kalıyorum ilk zaman olmasına rağmen
Bende öyle cnm büyük ihtimal adet olmadgmz için de bu şişlik bencede insAllah başlamaz cnm 🤲🤗
Kızımda üç ay olmustu benimde sadece bulantı kusma bklm bunda ne olacak

Ben de dün gece yatamadım doğru düzgün ya sağa dönüyorum sağım, sola dönüyorum solum batıyor size de oldu mu hiç?

Selam kizlar doktordan geldim şimdi. 5+3 deyiz. Vajinal yoldan baktı kesem henüz net gözükmüyor. Biyer işaretledim 3.4 mm burası olabilir ama net değil içime sinmiyor dedi. Kan verdim hcg 1700 çıkmış. Değerin güzel dedi. Cuma sabahtan tekrar gidicez. Kesin görmemiz lazım dedi. Sizde de geç gözüken var mı cokk tedirgin oldum
bence hiç panik yapma. geç döllenme olabilir. cuma inş güzel haberlerini yazarsın bize :KK200:

X