- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
Ben günümden önce öğrendim ama belli olmuyor. Erken gebelik testlerinden dene olmadı kanda baktır. Ama en iyisi gününü bekle. Allah gönlüne göre versinBat 17 kasım 31 günde oluyorum adet 5 gün var bugün idrar testi yaptım ama henüz bişey göremedim erken mi acabayoksa yok mu işte sabırla beklemeyince bu sefer böyle bir ikileme düşüyor insan
Aynen katılıyorum gözlerimi zor açık tutuyorum
Öğle arası dışarı çıktımda az gözüm açıldı.Yavas yavaş basliyor galiba bende bugün öyleyim, bide bulantı var masadan kafam kalkmıyor bakalım akşam naasil olcak
Güzel haberlerle gel. Bizede yazKalp atışını duymak için gidicem birazdan heyecan yaptım sanırım inşallah duyarım
Bat 17 kasım 31 günde oluyorum adet 5 gün var bugün idrar testi yaptım ama henüz bişey göremedim erken mi acabayoksa yok mu işte sabırla beklemeyince bu sefer böyle bir ikileme düşüyor insan
İyi canımBUgün tam adet günüm 922 çıktı kızlar. Artış iyi sanırım dimi
Bilmiyordum canım öyle yaparımDoktorum erkek o yüzden alttan bakmiyo bende istemedim açıkçası yoksa daha erken bile duyulurmus bide idrara sıkışık gitmeliymisiz aklınızda olsun kizlar
Ay çok iyiBUgün tam adet günüm 922 çıktı kızlar. Artış iyi sanırım dimi
İyi canım
Ay çok iyiallah sağlıklı gebelik nasip etsn
Çıktıda yazar canım. 5w4d gibiben ondan pek bişey anlamadım 5+3 olarak gittim doktor 4 buçuk 5 haftalık diyebiliriz dedi bana.
şimdi baktım 11w6d yazıyor makine mi yanlıs acaba yaÇıktıda yazar canım. 5w4d gibi
Cemil Kayayı hiç duymamıştım etraftanBende yeni öğrendim daha 4+2 yim..Cemil Kaya yı düşündüm ama tam karar veremedim siz ne düüşünüyosunuz?
Yok ben henüz doktora gidemedim,haftaya gidince inş görürüz:)Kese ne zaman görünür acaba ☺ Yol perisi sen görebildin miii
Gidince haber verirmisinCemil Kayayı hiç duymamıştım etraftanBen Lina da Meral veya Mine hanımı düşünüyorum,bir de Memorialdeki doktorlara bakıcam ama onlar hakkında çok bir bilgim yok...karar versem gidicem bakalım
Kızlar Vajina girişine ağrı giren var mı? Öyle bi anda olup geçiyor. Ara ara yokluyor.
Ayyy aynen ben de yeniyim Ankarada,haberleşelim tabikiGidince haber verirmisin☺Benimde pek bilgim yok henuz yeni taşındık ankaraya
Taşındım dicektim çünkü evlendikten sonra geldimAyyy aynen ben de yeniyim Ankarada,haberleşelim tabiki
Anam 11 hafta 6 günlük mü :)))ilginç ya benim orda hep doğru olan yazardı.şimdi baktım 11w6d yazıyor makine mi yanlıs acaba ya
İyi bari tek değilim :)))
Bende de oluyor taaa en başından beri hatta bazen ağrımayınca niye ağrımıyor diyorumİyi bari tek değilim :)))
Evet kizlar minnakin kendi gibi minnak kalp atışlarını duymak nasip olduBen günümden önce öğrendim ama belli olmuyor. Erken gebelik testlerinden dene olmadı kanda baktır. Ama en iyisi gününü bekle. Allah gönlüne göre versin
İşleri yanlış yapıcam diye korkuyorum
Öğle arası dışarı çıktımda az gözüm açıldı.
Güzel haberlerle gel. Bizede yaz