- 26 Şubat 2019
- 4.622
- 6.736
Çok geçmiş olsun doktorunun talimatına uy güzelgüxel beslen ve dinlen canım
Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun
bence doktorunuza danışmadan ilaç almamalısınız, tavsiyede bulunmamalısınız. Şuan için omega3 erken. zaten gerek görülürse dr vericektir. şuan haftada 2 öğün balık tüketmeniz yeterli.Merhaba. Ben daha konuşmadım ama içiyorum ben omega 3. Ve folik asit. Omega 3 güvenilir bir marka al mutlaka. Soğuk deniz baligindan olmalı ve kapsüller kalın bağırsak çözülmeli. Eğer eğer ağzına sonradan balik tadı kokusu gelmiyorsa o iyidir
hayatta en çok istediğim şey olabilir ikiz keşke...Grupta hiç ikiz haberi alan oldumu. Hiç gözüme çarpmadı ama kimden gelecek bakalım ilk haber.
Allah gönlünüze göre versin. Benden uzak olsunhayatta en çok istediğim şey olabilir ikiz keşke...
Hoş geldin. Sağlıkla gelsin bebiş. Gözün aydınHerkese merhaba,benim de SAT 2 Ekimdi,ben de Temmuz annesi olucam inşallah Rabbim nasip ederse ☺
Bat 6 kasımdı. Dr söylemedi ama hcg 3 haftalığın aralığındaydı cumartesiKaç haftalıksınız şuan? Benim sat 28 eylül doktora gittiğimde tam 6+0 görünüyordu kalp atışını duyamadık
Hoşgeldin ☺Herkese merhaba,benim de SAT 2 Ekimdi,ben de Temmuz annesi olucam inşallah Rabbim nasip ederse ☺
HoşbuldumHoş geldin. Sağlıkla gelsin bebiş. Gözün aydın
Bende yeni öğrendim daha 4+2 yim..Cemil Kaya yı düşündüm ama tam karar veremedim siz ne düüşünüyosunuz?Hoşbuldum☺ Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah...Kızlar buarada Ankaradan olan var mı aranızda,doktor tavsiyesi isteyeceğim
Hoşgeldin aramızaHerkese merhaba,benim de SAT 2 Ekimdi,ben de Temmuz annesi olucam inşallah Rabbim nasip ederse ☺
Ohooo sanırım 4-5 tane falan indirdimHiç telefonunuza uygulama indirdiniz mi? Ben baktım ama emin olamadımm
yok henüz duymadım. kontrolüm cuma günüAllah gönlünüze göre versin. Benden uzak olsunKalp atışını duyduysanız tekmi ikiz mi belli olmuştur.
Merhaba kaç haftalık tahminiKızlar merhaba nasıl gidiyorbenim TSH yüksek olduğu için dün kan verdim 4.5 , çıktı hemen ilaca başladık dahiliyeye görümcem en yakın zamanda. Bu arada artık ciddi ciddi belirtileri yaşamaya başladım sabah bulantıları gelmeye başladı göğüslerime dokunamiyorm bile. Dün gittiğimde doktora yine ultrasona yine baktık bu kadar kısa sürede kendini 3-4 katına çıkarmışti resmen yolk kesesi çember şeklinde etrafındaydi yani aşırı hızlı gelişiyolar. İnşallah bu cmtesi de kalp atışını duyarız kalp atışını genelde duyanlar kaçta duydu acaba
Canım benim şuan tam 6+0 oldu ama kalp bakalım ne zaman duycaz.. kızlar ne zaman duydu acaba onu sordum bendeMerhaba kaç haftalık tahmini
Aynen katılıyorum gözlerimi zor açık tutuyorumYa çok uykum vaaaarrr
Yavas yavaş basliyor galiba bende bugün öyleyim, bide bulantı var masadan kafam kalkmıyor bakalım akşam naasil olcakYa çok uykum vaaaarrr