2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

bence doktorunuza danışmadan ilaç almamalısınız, tavsiyede bulunmamalısınız. Şuan için omega3 erken. zaten gerek görülürse dr vericektir. şuan haftada 2 öğün balık tüketmeniz yeterli.

Kızlar merhaba nasıl gidiyor benim TSH yüksek olduğu için dün kan verdim 4.5 , çıktı hemen ilaca başladık dahiliyeye görümcem en yakın zamanda. Bu arada artık ciddi ciddi belirtileri yaşamaya başladım sabah bulantıları gelmeye başladı göğüslerime dokunamiyorm bile. Dün gittiğimde doktora yine ultrasona yine baktık bu kadar kısa sürede kendini 3-4 katına çıkarmışti resmen yolk kesesi çember şeklinde etrafındaydi yani aşırı hızlı gelişiyolar. İnşallah bu cmtesi de kalp atışını duyarız kalp atışını genelde duyanlar kaçta duydu acaba

Bat 17 kasım 31 günde oluyorum adet 5 gün var bugün idrar testi yaptım ama henüz bişey göremedim erken mi acaba yoksa yok mu işte sabırla beklemeyince bu sefer böyle bir ikileme düşüyor insan

Merhaba kaç haftalık tahmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…