- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
Geçmiş olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Kızlar benim gebeligim hergün bir korkuyla geciyor. Bugun saat 3de şarıl şarıl, sular seller gibi kanamam başladi. 1 saatte 3-4 ped seklinde. Kaldi ki benim adet oldugumda da boyle kanamam olmadi asla. Bi korkuyla doktora gittik biz yine tabi. Yolda giderkende keseyi gormeyebiliriz, bebek gitmis olabilir diye kendimi alistirmaya calisiyorum bi yandan. Neyse gittik; kese de bebek de gayet iyi hatta bu vesileyle kalp sesini de duymus oldukbebek tutunmus guzel, kese disinda pihtilarin kalmis bunlar kendini bi sekilde aticak, bol bol dinlen ıstirahat et dedi. Sirf su kanamam yuzunden ne gebeligime adam akilli sevinebildim ne de kalp sesine. Bir an once bir son bulur insallah bu kanamalar. Eger sizin gunleriniz kanamaniz olmadan el bebek gül bebek geciyorsa kiymetini bilin valla, buyuk bir konfor. Hergün korkudan yuregim agzimda geziyorum. Şu bir kac gunde yiprandim gercekten
Ağrı hissetmeyince bence tuhaf hissedip acaba diyorumEvett canım öyle olurmuşbenim daha bugün 4 hafta 1 günlük oldu. Belki de henüz çok küçük olduğu için ağrı yoktur bilemiyorum ki Bende bugün şey demeye başladım önce hissediyordum kasığımda şimdi hissetmiyorum oda korkutuyor insanı, hahaha gerçekten herkes ne yaşasa telaş ediyor :)
Efa balık yağı en iyisi en doğalı omega içinCanım diafol folik asit sanırım. İçinde omega 3 te mi var? Omega 3 için sormuştum ben
Ha yok canım omega 3 bilmiyorumCanım diafol folik asit sanırım. İçinde omega 3 te mi var? Omega 3 için sormuştum ben
2019 Temmuz annelerindenim, 6 anneydik ikiz bekleyen ve hepimizde sağlıkla aldık bebeklerimizi kucağımıza çok şükürGrupta hiç ikiz haberi alan oldumu. Hiç gözüme çarpmadı ama kimden gelecek bakalım ilk haber.
Kese oluşunca mı ilan edeceksiniz yoksa kalo atışını da bekleyecek misiniz? Benim ilk gebeliğim deBen 16 kasıma randevu aldım kadın doğumdan . O zamana kese de oluşur diye biraz erteledim randevuyu yoksa daha 4 haftalıkken ilan edecekti eşim dedim doktordan sonra söyle bari
Aynı sıkıntı benide sardı:) benimde suan görünürde 4 haftalık geçen cuma kan değerim 136 çıktı,ne zaman gitsem die kendimi yiyorum..Sonra ne kadar sabırsız olduğumu anlıyorumKese oluşunca mı ilan edeceksiniz yoksa kalo atışını da bekleyecek misiniz? Benim ilk gebeliğim deBen de 16 kasıma randevu aldım. Biz de beklemedeyiz şu an. Sorum biraz değişik olabilir kusura bakmayın
Sağlıkla büyütün. Allahım kolaylıklar versin2019 Temmuz annelerindenim, 6 anneydik ikiz bekleyen ve hepimizde sağlıkla aldık bebeklerimizi kucağımıza çok şükür
Darısı isteyenlerin başına
İlan ettik bu hafta keseyi görünceKese oluşunca mı ilan edeceksiniz yoksa kalo atışını da bekleyecek misiniz? Benim ilk gebeliğim deBen de 16 kasıma randevu aldım. Biz de beklemedeyiz şu an. Sorum biraz değişik olabilir kusura bakmayın
Kaç haftalıksınız şuan? Benim sat 28 eylül doktora gittiğimde tam 6+0 görünüyordu kalp atışını duyamadıkKese oluşunca mı ilan edeceksiniz yoksa kalo atışını da bekleyecek misiniz? Benim ilk gebeliğim deBen de 16 kasıma randevu aldım. Biz de beklemedeyiz şu an. Sorum biraz değişik olabilir kusura bakmayın
Peki sonra duyabildiniz mi?Kaç haftalıksınız şuan? Benim sat 28 eylül doktora gittiğimde tam 6+0 görünüyordu kalp atışını duyamadık
Teşekkür ederim balım. Son gittiğim doktor kalbini duyamadı dedi haftaya da duymazsak boş gebeliktir küretaja alırım
Normal doğum için birbirimizi ikna ve motive etmeye ne dersin?
Merhaba ona bir kaç ultrason ölçümü sonrası doktorun karar verecek muhtemel doğum tarihi belirleyecek. Ona görede tahlil tetkikleriniz yapılacak çalışıyorsanız doğum izni başlangıbı vs süreler hesaplanacakSlm kızlar kan vermiştim bugün 110 çıkmış geç döllenme olmuş büyük ihtimal dedi ebeşimdi ben kaç haftalık hamileyim ki
Amin inşallah sende sağlıkla duyarsın inşallahAmin canım inşallah hiç bir sorunla karşılaşmadan kucağına alırsın minnakını Darısı başıma inşallah nihayet doktorum izinden döndü şuan sora bekliyorum kalbini duymak için. Allah’ım inşallah duyarımKendi doktorum hariç üç ayrı doktora gitmek zorunda kaldım her biri farklı bir şey söyledi bakalım doktorumuz ne diyecek. Kızlar dua edin de kalbini pıt pıt duyalım
Kızlar benim gebeligim hergün bir korkuyla geciyor. Bugun saat 3de şarıl şarıl, sular seller gibi kanamam başladi. 1 saatte 3-4 ped seklinde. Kaldi ki benim adet oldugumda da boyle kanamam olmadi asla. Bi korkuyla doktora gittik biz yine tabi. Yolda giderkende keseyi gormeyebiliriz, bebek gitmis olabilir diye kendimi alistirmaya calisiyorum bi yandan. Neyse gittik; kese de bebek de gayet iyi hatta bu vesileyle kalp sesini de duymus oldukbebek tutunmus guzel, kese disinda pihtilarin kalmis bunlar kendini bi sekilde aticak, bol bol dinlen ıstirahat et dedi. Sirf su kanamam yuzunden ne gebeligime adam akilli sevinebildim ne de kalp sesine. Bir an once bir son bulur insallah bu kanamalar. Eger sizin gunleriniz kanamaniz olmadan el bebek gül bebek geciyorsa kiymetini bilin valla, buyuk bir konfor. Hergün korkudan yuregim agzimda geziyorum. Şu bir kac gunde yiprandim gercekten
Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsunKızlar benim gebeligim hergün bir korkuyla geciyor. Bugun saat 3de şarıl şarıl, sular seller gibi kanamam başladi. 1 saatte 3-4 ped seklinde. Kaldi ki benim adet oldugumda da boyle kanamam olmadi asla. Bi korkuyla doktora gittik biz yine tabi. Yolda giderkende keseyi gormeyebiliriz, bebek gitmis olabilir diye kendimi alistirmaya calisiyorum bi yandan. Neyse gittik; kese de bebek de gayet iyi hatta bu vesileyle kalp sesini de duymus oldukbebek tutunmus guzel, kese disinda pihtilarin kalmis bunlar kendini bi sekilde aticak, bol bol dinlen ıstirahat et dedi. Sirf su kanamam yuzunden ne gebeligime adam akilli sevinebildim ne de kalp sesine. Bir an once bir son bulur insallah bu kanamalar. Eger sizin gunleriniz kanamaniz olmadan el bebek gül bebek geciyorsa kiymetini bilin valla, buyuk bir konfor. Hergün korkudan yuregim agzimda geziyorum. Şu bir kac gunde yiprandim gercekten
Anladm cnm teşekkürler yok çalışmıyorumMerhaba ona bir kaç ultrason ölçümü sonrası doktorun karar verecek muhtemel doğum tarihi belirleyecek. Ona görede tahlil tetkikleriniz yapılacak çalışıyorsanız doğum izni başlangıbı vs süreler hesaplanacak