2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Geçmiş olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Ağrı hissetmeyince bence tuhaf hissedip acaba diyorum başımda saç kalmadı zaten dokulmekten stresten galiba çabucak sağlıkla gelsin bebisler amin

Grupta hiç ikiz haberi alan oldumu. Hiç gözüme çarpmadı ama kimden gelecek bakalım ilk haber.

Ben 16 kasıma randevu aldım kadın doğumdan . O zamana kese de oluşur diye biraz erteledim randevuyu yoksa daha 4 haftalıkken ilan edecekti eşim dedim doktordan sonra söyle bari
Kese oluşunca mı ilan edeceksiniz yoksa kalo atışını da bekleyecek misiniz? Benim ilk gebeliğim de Ben de 16 kasıma randevu aldım. Biz de beklemedeyiz şu an. Sorum biraz değişik olabilir kusura bakmayın

Kese oluşunca mı ilan edeceksiniz yoksa kalo atışını da bekleyecek misiniz? Benim ilk gebeliğim de Ben de 16 kasıma randevu aldım. Biz de beklemedeyiz şu an. Sorum biraz değişik olabilir kusura bakmayın
Aynı sıkıntı benide sardı:) benimde suan görünürde 4 haftalık geçen cuma kan değerim 136 çıktı,ne zaman gitsem die kendimi yiyorum..Sonra ne kadar sabırsız olduğumu anlıyorum

2019 Temmuz annelerindenim, 6 anneydik ikiz bekleyen ve hepimizde sağlıkla aldık bebeklerimizi kucağımıza çok şükür
Darısı isteyenlerin başına
Sağlıkla büyütün. Allahım kolaylıklar versin

Reactions: LaL
İlan ettik bu hafta keseyi görünce . Doktor randevumda bir değişiklik olmuştu ertelemektense öne alınmasını istedim.Kalp atışı için de haftaya tekrar gideceğim ama daha fazla saklayamadık.Kendim yapamadım ama siz eğer durabiliyorsanız kalp atışını beklemenizi tavsiye ederim. Böyle içimde fırtınalar kopuyor kalp atışını duymadan rahat edemeyeceğim herkesin biliyor olması daha da gerdi beni.

Kaç haftalıksınız şuan? Benim sat 28 eylül doktora gittiğimde tam 6+0 görünüyordu kalp atışını duyamadık

Slm kızlar kan vermiştim bugün 110 çıkmış geç döllenme olmuş büyük ihtimal dedi ebe şimdi ben kaç haftalık hamileyim ki
Merhaba ona bir kaç ultrason ölçümü sonrası doktorun karar verecek muhtemel doğum tarihi belirleyecek. Ona görede tahlil tetkikleriniz yapılacak çalışıyorsanız doğum izni başlangıbı vs süreler hesaplanacak

Amin inşallah sende sağlıkla duyarsın inşallah

Çok geçmiş olsun doktorunun talimatına uy güzelgüxel beslen ve dinlen canım

Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun

Anladm cnm teşekkürler yok çalışmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…