Ben doktora gidince söylediklerini yazarım fakat aile hekimim kan ilacı, folik asit ve tiroid ilacı yazdı. Kan tahlilleri de yetersizlik çıktı. Lütfen hepiniz özellikle tsh testini yaptırın. 2 buçuğun üstünde olmamalı...
Sabah aç karnına iç mutlaka.Ayyy saol canım ya süper olurBende gittiğimde konuşunca yazarım mutlaka. Bende tsh için ilaç alıyorum 3 çıktı 25 mg başladım
Benim kasık ağrılarım çok yoğun doktorum da risk almak istemedi sanırım
Sabah aç karnına iç mutlaka.
En az yarım saat bir şey yeme.
Benim 5,88çıktı62.5 mg alıyorum
Ben adet agrilarini da çok yoğun yaşardım zaten her defasında ağrı kesici iğne yaptirmam gerekirdi acillik olurdum yaniAnladım canım. Evet dediğin gibi olmuş olabilir. Bişi olmaz Allah’ın izniyleAdet tarihin geçtikten sonra mı başladı ağrıların? Benim yarın daha bat günüm. Sol kasıkta bir iki batma oldu ama adet olacakmış gibi bi ağrı yaşamadım. Senin ki adet olacakmış hissi mi? Bana da doktor bu sıra o tarz bi ağrın olabilir korkma demişti
Merhaba. Ben daha konuşmadım ama içiyorum ben omega 3. Ve folik asit. Omega 3 güvenilir bir marka al mutlaka. Soğuk deniz baligindan olmalı ve kapsüller kalın bağırsak çözülmeli. Eğer eğer ağzına sonradan balik tadı kokusu gelmiyorsa o iyidirKızlar ya doktorlar folik asit haricinde ne verdi sizlere? Bide hangi folik asitleri verdi? Omega 3 te kullanmak istiyorum bensiz konuştunuz mu doktorunuzla? Ben henüz konuşamadım
Merhaba. Ben daha konuşmadım ama içiyorum ben omega 3. Ve folik asit. Omega 3 güvenilir bir marka al mutlaka. Soğuk deniz baligindan olmalı ve kapsüller kalın bağırsak çözülmeli. Eğer eğer ağzına sonradan balik tadı kokusu gelmiyorsa o iyidirKızlar ya doktorlar folik asit haricinde ne verdi sizlere? Bide hangi folik asitleri verdi? Omega 3 te kullanmak istiyorum bensiz konuştunuz mu doktorunuzla? Ben henüz konuşamadım
İnşallah sağlıkla ilerler kötüyü düşünmüyoruz canımMerhaba arkadaşlar tüp bebekle hamileyim.29 ekim test günümdü. Geçen hafta keseyi gördüm yarın kontrolüm var. 2-3 gündür ilaçlarımı alamıyorum, su içemiyorum. Belim ve kasıklaırm dizlerim agrıuor. El avuçlarım ve ayak tabanlarım kaşınıyor. Göğüslerde ilaçlarında etkisiyle çok agrı var. Sizlerde durum nasıl herhangi birsey hissediyor musunuz? Şimdiden bunları yaşamam çok erken değil mi midem çok kötüyarın tek mi ikiz mi o da belli olur büyük ihtimalle. Trasnferin 10. Günü değerim 903, 12. Gün değerim 2220, 15. Gün değerim 6888di. İnşallah yarın ki kontrolüm iyi geçer, çok korkuyorum. Çünkü ilk iki denememde tuttu ama ilk ikizlerin kalbi durdu, ikincisinde düşük yaotım. Çok korkuyorum ters bir durum yaşarım diye.
Bizim sizinle aynıydı ben de cuma gideceğim kalp atışı için, doktor aslında çarşamba çağırmıştı ama ben işten ancak cuma gidebildiğim için o gün gideceğim :) inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız cuma cumartesi :)selam arkadaşlar,
Ben haftasonu bir plan değişikliğiyle memlekete gitmiştim gitmişken doktora gitmeden duramadım. Keseyi gördük ancak kalp atışı için cumartesi tekrar çağırdı. İnşallah kalp atışını da duyabiliriz bu hafta.
Bana doktorum 3.ayda omega 3 başlayacağız dedi ben sadece folik asit içiyorumMerhaba. Ben daha konuşmadım ama içiyorum ben omega 3. Ve folik asit. Omega 3 güvenilir bir marka al mutlaka. Soğuk deniz baligindan olmalı ve kapsüller kalın bağırsak çözülmeli. Eğer eğer ağzına sonradan balik tadı kokusu gelmiyorsa o iyidir
Merhaba arkadaşlar tüp bebekle hamileyim.29 ekim test günümdü. Geçen hafta keseyi gördüm yarın kontrolüm var. 2-3 gündür ilaçlarımı alamıyorum, su içemiyorum. Belim ve kasıklaırm dizlerim agrıuor. El avuçlarım ve ayak tabanlarım kaşınıyor. Göğüslerde ilaçlarında etkisiyle çok agrı var. Sizlerde durum nasıl herhangi birsey hissediyor musunuz? Şimdiden bunları yaşamam çok erken değil mi midem çok kötüyarın tek mi ikiz mi o da belli olur büyük ihtimalle. Trasnferin 10. Günü değerim 903, 12. Gün değerim 2220, 15. Gün değerim 6888di. İnşallah yarın ki kontrolüm iyi geçer, çok korkuyorum. Çünkü ilk iki denememde tuttu ama ilk ikizlerin kalbi durdu, ikincisinde düşük yaotım. Çok korkuyorum ters bir durum yaşarım diye.
Bilmiorum cnm nette değerine göre 4 haftalık çıkıyor
Çok geçmiş olsun canim insanın lekeye bile aklı cikiyoken yaşadığını düşünemiyorum kalp sesini duymaya sevindim bende dayanamayıp eşim gelince gece gidicem doktorum nöbetçi kadın doğumcuymuş bu gece bende kalp atışını duyarım inşallah calisiyo musun bilmiyorum ama bol bol istirahat etmeye calis
Evet cnm yarın sağlık ocağındaki Drla görüşelim de aldgm randevuyu erteliycem snrm spordaki hocamla da konuşurum ona göre hareket ederm4 haftalik cok erken kese gorunumu icin, 1 hafta daha bekle bence.
Evet cnm yarın sağlık ocağındaki Drla görüşelim de aldgm randevuyu erteliycem snrm spordaki hocamla da konuşurum ona göre hareket ederm
Yok cnm riske atmam fazla elbette Allah in izniyle insAllah hafif tempo yürüyüş yaparım sadeceBence simdilik spora, egzersize ara verin. Kese ve kesenin rahimdeki konumu gozukmeden o tarz atraksiyonlarda bulunmayin derim. Bu ilk 3 ay risk yoksa sadece tempolu yuruyusler yapilmiyapilmanız dogru olur.
Ben adet agrilarini da çok yoğun yaşardım zaten her defasında ağrı kesici iğne yaptirmam gerekirdi acillik olurdum yaniadet zamaninda çok ağrı olur sonra geçer dediler ama benim çok zamansiz oluyo bide iki haftadır çok yoğun yaşarken şükür iki gündür azaldı rahim büyüyor normal bu ağrılar dedi doktor ama yine de ilaç da yazdi. Ağrılari herkes yogun yasamazmis yine o olasılık beni buldu
Merhaba. Ben daha konuşmadım ama içiyorum ben omega 3. Ve folik asit. Omega 3 güvenilir bir marka al mutlaka. Soğuk deniz baligindan olmalı ve kapsüller kalın bağırsak çözülmeli. Eğer eğer ağzına sonradan balik tadı kokusu gelmiyorsa o iyidir
Canım ben hamile kalmadan 2 ay önce kullanmaya başlamıştım doktor tavsiyesiyle diofol markasıMerhaba canımaraştırıyorum bnde ama Dr. tavsiyesi ile almak istiyorum işi aslı. Hangi markayı kullanıyorsun kuzum? Drlar hangi markaları tavsiye ediyorsa onlara bakıp alayım diyorum
Canım ben hamile kalmadan 2 ay önce kullanmaya başlamıştım doktor tavsiyesiyle diofol markası