2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ayyy saol canım ya süper olur Bende gittiğimde konuşunca yazarım mutlaka. Bende tsh için ilaç alıyorum 3 çıktı 25 mg başladım

Benim kasık ağrılarım çok yoğun doktorum da risk almak istemedi sanırım

Anladım canım. Evet dediğin gibi olmuş olabilir. Bişi olmaz Allah’ın izniyle Adet tarihin geçtikten sonra mı başladı ağrıların? Benim yarın daha bat günüm. Sol kasıkta bir iki batma oldu ama adet olacakmış gibi bi ağrı yaşamadım. Senin ki adet olacakmış hissi mi? Bana da doktor bu sıra o tarz bi ağrın olabilir korkma demişti

Ben adet agrilarini da çok yoğun yaşardım zaten her defasında ağrı kesici iğne yaptirmam gerekirdi acillik olurdum yani adet zamaninda çok ağrı olur sonra geçer dediler ama benim çok zamansiz oluyo bide iki haftadır çok yoğun yaşarken şükür iki gündür azaldı rahim büyüyor normal bu ağrılar dedi doktor ama yine de ilaç da yazdi. Ağrılari herkes yogun yasamazmis yine o olasılık beni buldu

Kızlar ya doktorlar folik asit haricinde ne verdi sizlere? Bide hangi folik asitleri verdi? Omega 3 te kullanmak istiyorum ben siz konuştunuz mu doktorunuzla? Ben henüz konuşamadım
Merhaba. Ben daha konuşmadım ama içiyorum ben omega 3. Ve folik asit. Omega 3 güvenilir bir marka al mutlaka. Soğuk deniz baligindan olmalı ve kapsüller kalın bağırsak çözülmeli. Eğer eğer ağzına sonradan balik tadı kokusu gelmiyorsa o iyidir

Kızlar ya doktorlar folik asit haricinde ne verdi sizlere? Bide hangi folik asitleri verdi? Omega 3 te kullanmak istiyorum ben siz konuştunuz mu doktorunuzla? Ben henüz konuşamadım
Merhaba. Ben daha konuşmadım ama içiyorum ben omega 3. Ve folik asit. Omega 3 güvenilir bir marka al mutlaka. Soğuk deniz baligindan olmalı ve kapsüller kalın bağırsak çözülmeli. Eğer eğer ağzına sonradan balik tadı kokusu gelmiyorsa o iyidir

İnşallah sağlıkla ilerler kötüyü düşünmüyoruz canım

Bizim sizinle aynıydı ben de cuma gideceğim kalp atışı için, doktor aslında çarşamba çağırmıştı ama ben işten ancak cuma gidebildiğim için o gün gideceğim :) inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız cuma cumartesi :)

Bana doktorum 3.ayda omega 3 başlayacağız dedi ben sadece folik asit içiyorum

Korkmani gerektirecek bir durum yok bence canım. Herkesin belirtileri farkli oluyor. Ben hep basklarindan "hamileligimi goguslerimden anladim, uçlari acayıp diklesmisti" laflarini duydugum icin her ay ilk goguslerimi kontrol ediyodum, amaaan bu ayda bi sey yok diyip geciyodum. Bu ay hamile oldugumu ogrendim ama oyle milletinkisi gibi ne goguslerim acidi ne sisti ne de diklesti. 5 haftalikken ogrendim ve anca ondan sonra goguslerde degisikliklerim oldugunu hissetmeye basladim. Kiminde mide bulantisi, halsizlik, uyku hali oluyo. Kimi benim gibi kendini enerjik hissediyo, istahsizlik oluyo. Herkesde belirtiler be zama lama farkli oluyor anlayacagin. Genel gecer bir sey yok. Dusuklerinin nedeni nedir peki? Pihtilasma testi fln yapildi mi? Tüp bebekle hamile kalinca dusuk olma ihtimali yuksek oldugu icin hergun progesteron ignesi vurduruluyo diye biliyorum ben.

Cok sagol canim, mumkun mertebede ayaga kalkmamaya calisiyorum, home office calistigim icin ıstirahat etmek zor olmayacak benim icin neyseki. Bu c.tesi kontrolum var yine umarim gecer kanamam. 6.haftadan sonra duyuluyor. 5+6 iken duyamadik 2 gunbsonra 6+1ken duyuldu. 2 gunde bile cok sey degisiyor resmen

Evet cnm yarın sağlık ocağındaki Drla görüşelim de aldgm randevuyu erteliycem snrm spordaki hocamla da konuşurum ona göre hareket ederm

Bence simdilik spora, egzersize ara verin. Kese ve kesenin rahimdeki konumu gozukmeden o tarz atraksiyonlarda bulunmayin derim. Bu ilk 3 ay risk yoksa sadece tempolu yuruyusler yapilmiyapilmanız dogru olur.

Bence simdilik spora, egzersize ara verin. Kese ve kesenin rahimdeki konumu gozukmeden o tarz atraksiyonlarda bulunmayin derim. Bu ilk 3 ay risk yoksa sadece tempolu yuruyusler yapilmiyapilmanız dogru olur.
Yok cnm riske atmam fazla elbette Allah in izniyle insAllah hafif tempo yürüyüş yaparım sadece

Evett canım öyle olurmuş benim daha bugün 4 hafta 1 günlük oldu. Belki de henüz çok küçük olduğu için ağrı yoktur bilemiyorum ki Bende bugün şey demeye başladım önce hissediyordum kasığımda şimdi hissetmiyorum oda korkutuyor insanı, hahaha gerçekten herkes ne yaşasa telaş ediyor :)

Merhaba canım araştırıyorum bnde ama Dr. tavsiyesi ile almak istiyorum işi aslı. Hangi markayı kullanıyorsun kuzum? Drlar hangi markaları tavsiye ediyorsa onlara bakıp alayım diyorum

Merhaba canım araştırıyorum bnde ama Dr. tavsiyesi ile almak istiyorum işi aslı. Hangi markayı kullanıyorsun kuzum? Drlar hangi markaları tavsiye ediyorsa onlara bakıp alayım diyorum
Canım ben hamile kalmadan 2 ay önce kullanmaya başlamıştım doktor tavsiyesiyle diofol markası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…