2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Maşallah ne güzel herşey yolunda :))
İnşallah hep öyle gider :)

Dizi filme bakmayın, doğumda öyle bağırmak da yok yani, acımı sessiz yaşadım ben :))))
ay oda kötü
kızlar cumartesi beta hcg 556 çıktı dr çarşamba günü gel keseye görelim dedi 5+3 olacağım çarşamba günü
keseyi görürsün canım ama kalp atışını duyamayabilirsin
Iyi haftalar kizlar
Persembe randevum var 5+4 olucam kontrole gittigimde.bi sorun yoksa insallah keseyi görürüz muhtemelen de Kalp atislari kacinci haftada duyuluyordu ilk dogumun üzerinden 10 sene gecti hicbisey hatirlamiyorum Ben ya
7. Haftada garanti.

Gözün aydın. Sağlıkla gelsin artık

Amin canım inşallah hiç bir sorunla karşılaşmadan kucağına alırsın minnakını Darısı başıma inşallah nihayet doktorum izinden döndü şuan sora bekliyorum kalbini duymak için. Allah’ım inşallah duyarım Kendi doktorum hariç üç ayrı doktora gitmek zorunda kaldım her biri farklı bir şey söyledi bakalım doktorumuz ne diyecek. Kızlar dua edin de kalbini pıt pıt duyalım

Allah gönlündekini yaşatsın arkadaşım. Güzel haberler duyarsın inşallah bebeğinle ilgili

Kızlar doğum yaptıktan sonra içinizi bomboş hissedeceksiniz :))
O hissi duyduğunuzda beni hatırlayın :)))))

Kizlar midem cok kotu doktor siddetli kusman yoksa ilac onermiyorum dedi ama galiba icemem gerekecek , sabahlari resmen sarı su ,ogleden sonra kahvaltida ne yediysemde onlari cikariyorum benim gibi olan varmi

Kizlar midem cok kotu doktor siddetli kusman yoksa ilac onermiyorum dedi ama galiba icemem gerekecek , sabahlari resmen sarı su ,ogleden sonra kahvaltida ne yediysemde onlari cikariyorum benim gibi olan varmi
Sen sanıyorum 3 ay kadar bulantı yaşarsın tuzlu kraker falan iyi gelebilir...

Sen sanıyorum 3 ay kadar bulantı yaşarsın tuzlu kraker falan iyi gelebilir...
Galiba anne olmanin zorluklarına baslamis bulunmaktayim canım krakerle yasiycam zaten yiye yiye bi hal oldum , ben en iyisi ilaca basvurayim yoksa yavrum.ac kalcak bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…