Maşallah ne güzel herşey yolunda :))Kızlar bende bugün gittim normal de 6+4 zannediyordum ama 6+6 haftalıkmışım. Bebeğimin minik kalbini duydum çok şükürikimiz de şuanlık sağlıklıyız inşallah hep böyle devam eder.Benim daha önce düşüklerim olduğu için kan sulandırıcı hap, kan sulandırıcı iğne ve düşük önleyici hap verdi doktorum her ihtimale karşı. 3 hafta sonra kontrole gideceğiz bakalım :)
amin inşallah hepimiz için iyi gtsin :)Maşallah ne güzel herşey yolunda :))
İnşallah hep öyle gider :)
Dizi filme bakmayın, doğumda öyle bağırmak da yok yani, acımı sessiz yaşadım ben :))))
keseyi görürsün canım ama kalp atışını duyamayabilirsinkızlar cumartesi beta hcg 556 çıktı dr çarşamba günü gel keseye görelim dedi 5+3 olacağım çarşamba günü
7. Haftada garanti.Iyi haftalar kizlar
Persembe randevum var 5+4 olucam kontrole gittigimde.bi sorun yoksa insallah keseyi görürüz muhtemelen de Kalp atislari kacinci haftada duyuluyorduilk dogumun üzerinden 10 sene gecti hicbisey hatirlamiyorum Ben ya
Kızlar bende bugün gittim normal de 6+4 zannediyordum ama 6+6 haftalıkmışım. Bebeğimin minik kalbini duydum çok şükürikimiz de şuanlık sağlıklıyız inşallah hep böyle devam eder.Benim daha önce düşüklerim olduğu için kan sulandırıcı hap, kan sulandırıcı iğne ve düşük önleyici hap verdi doktorum her ihtimale karşı. 3 hafta sonra kontrole gideceğiz bakalım :)
Dizi filme bakmayın, doğumda öyle bağırmak da yok yani, acımı sessiz yaşadım ben :))))
Tabi canım burdan herkese tavsiye ediyoruz. Normalce doğurun, çok rahat oluyor, hemen doğuyor zaten :)))Ahaaa aynen10 dklık olay doğum. Asıl eğlence sancıları karşılamakta
Amin canım inşallah hiç bir sorunla karşılaşmadan kucağına alırsın minnakını Darısı başıma inşallah nihayet doktorum izinden döndü şuan sora bekliyorum kalbini duymak için. Allah’ım inşallah duyarımKızlar bende bugün gittim normal de 6+4 zannediyordum ama 6+6 haftalıkmışım. Bebeğimin minik kalbini duydum çok şükürikimiz de şuanlık sağlıklıyız inşallah hep böyle devam eder.Benim daha önce düşüklerim olduğu için kan sulandırıcı hap, kan sulandırıcı iğne ve düşük önleyici hap verdi doktorum her ihtimale karşı. 3 hafta sonra kontrole gideceğiz bakalım :)
Tabi canım burdan herkese tavsiye ediyoruz. Normalce doğurun, çok rahat oluyor, hemen doğuyor zaten :)))
Amin canım inşallah hiç bir sorunla karşılaşmadan kucağına alırsın minnakını Darısı başıma inşallah nihayet doktorum izinden döndü şuan sora bekliyorum kalbini duymak için. Allah’ım inşallah duyarımKendi doktorum hariç üç ayrı doktora gitmek zorunda kaldım her biri farklı bir şey söyledi bakalım doktorumuz ne diyecek. Kızlar dua edin de kalbini pıt pıt duyalım
Ben yine de yürüyerek geçmedim kız, tekerlekli sandalyeden kalkmamla yere düşmem bir oldu :)))Evet bizim doğamızda var doğurmak yani normal doğum en sağlıklısı yürüyerek odana geçiyorsun.
Ben yine de yürüyerek geçmedim kız, tekerlekli sandalyeden kalkmamla yere düşmem bir oldu :)))
Teşekkür ederim balımAllah gönlündekini yaşatsın arkadaşım. Güzel haberler duyarsın inşallah bebeğinle ilgili
Normal doğum için birbirimizi ikna ve motive etmeye ne dersin?çaktırma ben yürüdüm ama hemen wcye gitmek istyorum dedim. Wcde bayıldım
kesinlikle ya doğum sonrası hemen toparlamak istiyorumNormal doğum için birbirimizi ikna ve motive etmeye ne dersin?
Hep normal doğum fikriyle ilerlersen, durumun da uygun olursa olur inşallah canım. Hayırlısı ne ise o olsun.kesinlikle ya doğum sonrası hemen toparlamak istiyorum
Sen sanıyorum 3 ay kadar bulantı yaşarsınKizlar midem cok kotu doktor siddetli kusman yoksa ilac onermiyorum dedi ama galiba icemem gerekecek , sabahlari resmen sarı su ,ogleden sonra kahvaltida ne yediysemde onlari cikariyorum benim gibi olan varmi
Galiba anne olmanin zorluklarına baslamis bulunmaktayim canımSen sanıyorum 3 ay kadar bulantı yaşarsıntuzlu kraker falan iyi gelebilir...
benim fikrim o ama insallah şartlar da uygun olur canım bakalımHep normal doğum fikriyle ilerlersen, durumun da uygun olursa olur inşallah canım. Hayırlısı ne ise o olsun.
Ay çok erken başladı kız sende. Allah yardımcın olsun :)Galiba anne olmanin zorluklarına baslamis bulunmaktayim canımkrakerle yasiycam zaten yiye yiye bi hal oldum , ben en iyisi ilaca basvurayim yoksa yavrum.ac kalcak bu gidişle