• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum birazdan kürtaja alacaklar, kese kanala kadar inmiş ve beta yarı yarıya geri düşmüş. Vücut atmaya çalışıyor dedi doktor, kese sağlıklı olsa yine de onu tutmaya çalışırdık ama kese de gelişmemiş dedi. Çok üzgünüm.
Çok üzüldüm canım Rabbim sabır versin. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir gebelik yaşayıp bebeğini kucağına alırsın. Dualarım seninle...

Off kizlar üşütmüşüm gribim acile gidip serum yesem bir sorun olur mu ihlamiur zencefil falan da içtim ama git gide girip hapşirik öksürük burın tıkanmasi seklinde ilerliyor

Off kizlar üşütmüşüm gribim acile gidip serum yesem bir sorun olur mu ihlamiur zencefil falan da içtim ama git gide girip hapşirik öksürük burın tıkanmasi seklinde ilerliyor
Git canım ihmal etme bebeğe de zarar sonuçta.

Burun tıkanıklığı yaşayan arkadaşlarım gelin şöyle sarılalım sizi sanırım en iyi ben anlarım 5 hafta çektim yeni açıldı daha ☹ Neler yapmadım ki yani yediğim c vitaminli meyveler, buhar, eve oda nemlendirici alma ne yaptıysam kar etmedi en son daha da düşünce acildeki doktor kulağımda enfeksiyon gördü antibiyotik verdi onu içtim hem kulak diş ağrım geçti hem burnum açıldı şimdi korkumdan bere ve atkısız kesinlikle adım atmıyorum. Burnunuzu ve başınızı iyi koruyun çok etkiliyor
Ben kadın dgmcuya soledımde kulak burun boğazcıya git dedi gıdemedım

Günüm berbat geçtiii muayenem vardı hatrlarsanız.Daha odaya girmeden eşimle tartıştık sinirden aglamaya basladım kendimi tutamıorum tam susuyorum yıne baslıorum.Neyse ben kocama sinirle inşallah çocuk faln oluşmamıştır dedım boş kesedır dedım 😩😩

Muayenem guzel çıktı 8 haftalık olan bebek 7 haftalık çıktı kalp atısı falanda vardı kan istedi doktor öğlendem sonra sonuclaeı gosterdım tsh 33 cıktı 😟Bana hiç vakit kaybetmeden dahılıyeye gıtmrn laxım dedı ccukta zihinsel engelliliğe yol acıomus sanırım.Dahılıyeye gıttım doktor hayret etti daha 1.5 ay oncekı sonucunda degerın normalmiş nasıl bukadar artmıs dedı acaba labaratvrdamı sorun oldu dıe tekrar kan istedi ve sonucta az önce cıktı oda 28 li bişey yani yine yuksek şimdide eşim beni sucluo sen böyle dedınde oyuzden olduda bılmem nede offf baya canım sıkıldı sızın degerlerınız kac cıkmıstı 😩😩😩😟😟

Muayenem guzel çıktı 8 haftalık olan bebek 7 haftalık çıktı kalp atısı falanda vardı kan istedi doktor öğlendem sonra sonuclaeı gosterdım tsh 33 cıktı 😟Bana hiç vakit kaybetmeden dahılıyeye gıtmrn laxım dedı ccukta zihinsel engelliliğe yol acıomus sanırım.Dahılıyeye gıttım doktor hayret etti daha 1.5 ay oncekı sonucunda degerın normalmiş nasıl bukadar artmıs dedı acaba labaratvrdamı sorun oldu dıe tekrar kan istedi ve sonucta az önce cıktı oda 28 li bişey yani yine yuksek şimdide eşim beni sucluo sen böyle dedınde oyuzden olduda bılmem nede offf baya canım sıkıldı sızın degerlerınız kac cıkmıstı 😩😩😩😟😟
canım takılma sinirlenince hangimizin ağzından saçma sapan şeyler çıkmıyor ki onunla ilgisi yoktur tabiki. Doktorun yönlendirdiği bölüme git bir ilaç kullanman gerekiyor bildiğim kadarıyla o düşürüyor sorun olmaz Allah'ın izniyle. Burda da kullanan çok her 3 kişiden 2 sinde bu değer yüksek

Ahh canım yaa gerçekten bebişi görmene çok çok sevindim dün gece sana çok dua ettim.Tsh ı sorun etme ilaçla düşüyor benim ablamınki 50ye fırlamıştı sıkıntı olmadı benimki de tam sınırda çıktı haftaya bir daha kan vercem.

Günüm berbat geçtiii muayenem vardı hatrlarsanız.Daha odaya girmeden eşimle tartıştık sinirden aglamaya basladım kendimi tutamıorum tam susuyorum yıne baslıorum.Neyse ben kocama sinirle inşallah çocuk faln oluşmamıştır dedım boş kesedır dedım 😩😩
Bi de senin sat tarihin neydi

Ahh canım yaa gerçekten bebişi görmene çok çok sevindim dün gece sana çok dua ettim.Tsh ı sorun etme ilaçla düşüyor benim ablamınki 50ye fırlamıştı sıkıntı olmadı benimki de tam sınırda çıktı haftaya bir daha kan vercem.
Allah razı olsun ağzına saglık Rabbim seninde ne dıleğin varsa nasip etsin inşallah dedıgın gbı olur .ablan hamıleykenmı olmuştu yukseklık

Allah razı olsun ağzına saglık Rabbim seninde ne dıleğin varsa nasip etsin inşallah dedıgın gbı olur .ablan hamıleykenmı olmuştu yukseklık
Öncesinde de vardı ama hamilelikte tavan yapmıştı zaten ilacı kullanınca çok çabuk düşüyor ayda bir kan veriyordu ona göre ilacı ayarlıyorlardı.

Back
X