2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yani bugün 8+1 olman lazım ama arada oynamalar olabilir çok normal 7.hafta çıkabiliyor her ölçümde değişiyor sen ona takılma.
Yok canım ben ona takılmıorum çok şükür o ileriki zamanlarda normale donuo zaten kucuk olacagnı tahmın edıodum

Öncesinde de vardı ama hamilelikte tavan yapmıştı zaten ilacı kullanınca çok çabuk düşüyor ayda bir kan veriyordu ona göre ilacı ayarlıyorlardı.
Benım işte hep dusuktu doktr şaşırdı Allahım hepimize saglıklı bebekler nasıp etsin

34. Hafta diyordu bi internet sitesinde ama emin değilim canım uygulamalar değilebilir doktordan doktora
Baya da geçmiş ya ben de sezaryen derse görev yaptığım yerde yaparım doğumu diyordum doktorlar erkek hep utanıyorum
Tecrübeliler daha iyi anlar beni doğumu kendi evimin olduğu yerde mi yoksa eşimin ya da ailemin memleketinde mi yapsam daha rahat ederim sizce bana evim gibi geliyor ama kadın doktor olmaması sıkıntılı burda da

Çok yüksek ama ilaçla yolun girer inşallah.. Senin öyle konuşmanla alakası yok yalnız öyle konuşmalar doğru değil. Bir de eşinle senin yaşın küçük gibi algı yarattı bende yaşadıklarınız.

Tsh da anlık değişebiliyor. Sinirleri alakalı acaba. Bende 2 küsür çıktı tekrarladı 1.4 çıktı tadaviye gerek duymadı. Geçmiş olsun.

26 29 yaşlarımız aramzda guvensızlık var eşimin degışecegmı sanmıorum yanı 40 yasndada aynı olur

26 29 yaşlarımız aramzda guvensızlık var eşimin degışecegmı sanmıorum yanı 40 yasndada aynı olur
İlişkinizden emin olmadan bebek olayına girmeseydiniz canım... Artık bebiş yola çıkmış geliyor, ilişkinizi yoluna koymaya bakın ve birbirinize anlayış gösterin. Küçük meseleleri büyütmeyin. Bir de güvensizlik oluşturan durumları birbirinizle açıkça konuşun.

Kızlar bir sorum olacak.
Sancı başladıktan bir süre sonra sıklaşmaya başlıyor ya, doktorunuzu aradığınızda gece dahi olsa hastaneye gelip doğumu yaptıracağına dair sözü aldınız mı? Ben unuttum sormayı... Fakat bi sonraki gidişimde bunu sorup ona göre devam edicem yada doktorumu değiştiricem.

K
Benim doktorum hiç çatı muayenesi yapmadı. Direk doğum yaptım :) bu çatı hikaye mi acaba.
Bana yapmıştı doktorum daha doğrusu yapmaya çalıştı ama ben kendimi geri çekince anlamıştı normal yapamayacağımı yine de suni sancıyı verip denedi birkaç hafta sonra tabi olmadı sonuçta

Bence kendi evinin olduğu yerde yaparsan daha rahat edersin ben de ilk doğumda kararsız kalmıştım 4-5 aylıkken vazgeçtim evimde kalırım dedim iyiki de öyle yapmışım, gelen giden çok olur lohusalıkta çekilmiyor sürekli misafir

Bana yapmıştı doktorum daha doğrusu yapmaya çalıştı ama ben kendimi geri çekince anlamıştı normal yapamayacağımı yine de suni sancıyı verip denedi birkaç hafta sonra tabi olmadı sonuçta
Aman iyiki benimki yapmamış. O vajinal kamerada bile gerim gerim geriliyorum ben. Bide normal doğuracaklara tavsiyem evde sancıları çekin, baktınız çok sıklaştı hastane yolunu tutun yoksa gelen ebe bi parmak atar, giden ebe bi parmak atar

Canım sen oğlunu doğurduğun doktoruna gitmiyorsun galiba yeni doktor deniyorsun, ben aynı doktoruma devam ediyorum çok normalden yana ve anlayışlı bir hekim, her ne kadar beni normal doğurtamasa da evi hastaneye yakın gece yarısı bile çıkıp geliyor yatış yapıldığında ziyaret ediyordu beni gecenin yarısında, seninki normal olacak ya kesin sor onu

Ben o vajinal ultrasona alıştım artık ama hakkaten parmak olayı çok geriyor, o sancı arasında yine de parmaktan rahatsız oldum annem sancıdan onu anlamazsın diyordu ama yok arkadaş sinirimi zıplatıyorlardı bakayım dediklerinde

Merhaba kızlar . 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim. 3. Geliyor. 6 yaşında ve 9 aylık oğlum var inşallah 3. Sağlıklı bir kız evladımız olur. Bugün beta 5530 çıktı. 5 haftalık sanirim. Sadece kese göründü. Şimdilik bir şey yok. 2 hafta sonra tekrar gideceğim. Hayırla sağlıkla gelsin minnoşlarımız

Yok kız sadece son aşamada parmaklar kesiler hissedilmiyor. Öncesinde tabiki çok parmakla bakıyorlar ve hissetmemek mümkün değil

Benim o mükemmel doktorum Antalyaya şimdi mecburen doktor değiştirdim kuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…