2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım aynı sorun bizde de var 8 saat emmeden uyudu gece.ben çareyi uyurken emzirmekten buldum onda da uykusubölğnüyor işler iyice karıştı bizde
Gece emiyor uykulu uykulu ama gündüz şaşırıyorum hangi yöntemle emzireceğimi. Çok az emiyor. Kilosu nasıl olacak bu ay hiç bilmiyorum.

Hayırlı olsun canım Atlaya atlaya okuyorum mesajları anca yazdım
HAyırlı olsun canım bugunu atlatırsanız gerisi kolay aradan çıktı işte ne güzel ilerde daha zor olurdu
Demin yanlışlıkla seni etiketlemişim :))

Aile hekiminiz değerlendirdi ve herşey normal diyorsa başka bizim aile hekimi çok ters bakmıyor bile hamileyken bir iki ilaç yazdirmaya gitmiştim niye geldin diye çok bagirmisti bana odasına sokmamisti
Bazı insanlar hiç evden çıkarmıyor nette okuyorum şu kadar aydır gitmedik gelişim geriliği var dedi diye MazAllah

bizim doktorumuz 8. aydan itibaren önerdi. öncesinde koymak gelişimine zarar veriyormuş.

bizim oğlan biraz önden gidiyor. sen bize bakma hiç yataktan düşme potansiyeli yaşıyoruz ki düştük bir kez

Ben bugun basladim
Dun dr demisti ama benmi anlamadim acaba diye aradim tekrar sordum
1 patates 1 havuc hasladim 3cay kasi zeytin yagi blendirdan gecirdim. Severek yedi
Dr 1 kasik yerse iyi demisti 1kasikdan biraz fazla yedi :)

süper vallahi inşallah hep böyle geçer peki ilk bir sebze ile başlatmadı mı doktor

Biz sünnet için devlet hastanesine gittik doktorun söylediği bebekken sünneti moda yaptılar daha çabuk iyileştigi şehir efsanesi bana kalırsa 6-7 hatta 8 yaşını bekleyin dedi şaka gibi

ondan sonra çocuk onun travmasını nasıl atlatacak acaba, bu doktorlar da bir garip bende şu covıd geçsin biriaz hemen sünet yaptıracağım çocuğu daha büyümeden.

bence çok zorlama, o bir dönem gelip geçiyor bizde de olmuştu atak dönemlerinden de olabilir. bir de burnu tıkalı olabilir mi acaba ona da bakın isterseniz?

bence çok zorlama, o bir dönem gelip geçiyor bizde de olmuştu atak dönemlerinden de olabilir. bir de burnu tıkalı olabilir mi acaba ona da bakın isterseniz?
Her gün bakıyorum burnuna.
Acaba acıkmadan mı zorlamış oluyorum bunu da düşünmeye başladım. Ama altı temiz, bütün oyunlardan sıkılmış, yeni uyanmış, saat de geçmiş vs olunca acıktı heralde diyip emziriyorum.
Bi yöntem buldum kendimce şimdi. 2 emip bi yerine basmışlar gibi bağırınca parmağımla alt dişlerini ovalıyorum 1-2 saniye, sonra tekrar memeye yaklaştırıyorum. Böyle böyle em bırak em bırak 5-10 kere de de olsa emmiş oluyo yine baya

Yok canım o kadar da değil doktora karşı değilim ama gerekmedikçe gitmeyenlerdenim
bizim doktorumuz 8. aydan itibaren önerdi. öncesinde koymak gelişimine zarar veriyormuş.
Doğrudur pek önermiyorlar normalde uzun durmadigi için zarar vereceğini düşünmüyorum ama ben kızımda 5 aylıkken falan koymuştum yine
ondan sonra çocuk onun travmasını nasıl atlatacak acaba, bu doktorlar da bir garip bende şu covıd geçsin biriaz hemen sünet yaptıracağım çocuğu daha büyümeden.
Aynen ya 8 yaş ne oldu olacak askere gideceğinde olsun

6.aya girdik ben 4 saatte bir emziriyorum. sen kaç saatte bir emziriyorsun?

Benimki bir bucuk saatte bir emiyor ya bazen 2 saate zorluyorum ama o zamanda cok acıkıyor cok hizli emiyor bogazina kaciyor. Benimkinin süresi cok kisa demi
Benimki de öyle bir öğünü tam yemiyor gibi dikkati cok dağılıyor yediremiyorum tekrar. Sonra 1.5 2 saate tekrar acıkıyor aynı şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…