- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 38
Keyfi gelirse dönüyor. Ama sanki üstünde en az giysiyle olduğu zamanlar daha istekli oluyor dönmeye.
dün itibari ile evetdurum çok sıkıntı artık
Ben hiç görmedim bakayım dediğin doktora canım saolasinBencede her dr farkli soyluyo
Bende ilk kizimda oyle senin gibi yaptim ama simdi boyle denildi
Haa bide buraya kac zamandir gelip ni dr onerecektim Instagramda YouTube de belki karsilasan olmustur. Cok guzel anlatiyo soru sorunca cevap veriyo
Dr Osman Gonulal
Biz de bi ara bir ay kadar anadizinde baya yatırdık. Uyudu da. Hep sırtüstü. Bizimki de ondan oldu galiba.Bende siparis verdim şimdi insallah biraz düzelir ya eskiden yan yarardı sag tarafina hep orasi düzlenmeye basladi diye sirt üstü yatir dedi doktor simdi arkasi düz oldu.
Poşet seviyorlar yaa ben de veriyorum bazenSelam canım ben henüz öyle çok bı şey vermedim ara ara salata suyu çorba yoğurt peynir verdim çay kaşığı ile tattırmak için erken değil mi katı gıda için
Bı haftadır anca canım yanına dönüyordu şu bı kaç gündür iyice ilerletti hiç soru üstü yatmıyor oynasirken hep yüz üstü dönüyor aynen bilmiyorum şu an benim kide hala destekli oturuyor onda da eğilip büküluyor hemen buzdolabı poşeti şişirip verdim ben onu acayip sevdi oynaşıyor bı de tahta diş kaşıyıcı halka aldım onunla da oynuyor hiç almamıştım sesli oyuncak alabilirim ilgisini çekiyor
İnanır mısın blv ne ki dedim netten baktım ben yapacağımı sanmıyorum şu an öyle birşey
Bebeğin kendi kendini beslemesi. Mama sandalyesindeyken mesela haşlanmış minik havuç çubukları koyuluyor önüne ya da ilerleyen zamanda mücver tarzı şeyler. Yanında durup arada yönlendirerek kendisinin yemesi bekleniyor.Blw derken
16 temmuz doğumlu.Hadi hayırlı olsunkaçıncı ayinizdasiniz.. bizim kız galiba biraz tembel tek başına bırakmak zorunda kaldığım an ya düşerse diye kendimi yiyorum Döndüğümde milim oynamamis oluyor
Ne kadarlikken başlanıyor direk ek gıdaya başlayınca mi yapılıyor blv cnmPoşet seviyorlar yaa ben de veriyorum bazen
Valla aslında bem de biraz korkuyorum olur mu yapabilir miyim diye ama bakıcaz artık o günler gelinceBaya katkısı oluyomuş bebeğe.
Ek gıdaya başlayınca tek tek tadımlarla başlanıyor. 180 günü doldurmuş olması lazımmış bebeğin.Ne kadarlikken başlanıyor direk ek gıdaya başlayınca mi yapılıyor blv cnm
Himmm anldim cnm daha erken o zmn bizim bebekler için bende bı bakayım bklm kitap yok ama netten arastirayimEk gıdaya başlayınca tek tek tadımlarla başlanıyor. 180 günü doldurmuş olması lazımmış bebeğin.
Aslında bazı ayrıntıları bilmiyorum hala, hangisi ne zaman falan ama inşallah o güne kadar biraz daha bişeyler öğrenirim.
Bi de geçen gün kitap aldım blw ile ilgili, öğreneyim diye ama okumaya zaman bulamadım daha
Aynenn bununda dişleri kasiniyor. Gece her saat uyanmaya başladı. Ne uyku kaldı ne bisey
Kaç aydan sonra yürütece koydunuz acaba?Benim sıpa fazla hareketli olacak snrm bugün yurutece koydum az onu da yürütmeye başladı azıcık MaşAllah bana kök sokturecek belli
Sağlıklı olsunlar da er ya da geç olur insAllah zat
Canim senin saydiklarini kesinlikle vermemem gerektigini soyledi doktor yogurt sut urunleri.
Doktorun soyledigi, patates ve havucu haslayip pure haline getirip yedirmek. Ama bunu birbiriyle karistiripmi vericem yoksa ayri ayri onu bilmiyorum bende
biz baya baya dönüyoruz tek kolunun üstüne yatıyor tek bırakma ihtimalim hiç yok ki geçenlerde kendini yataktan düşürdüHadi hayırlı olsunkaçıncı ayinizdasiniz.. bizim kız galiba biraz tembel tek başına bırakmak zorunda kaldığım an ya düşerse diye kendimi yiyorum Döndüğümde milim oynamamis oluyor
4. Ayın içinde ara ara koydum ama hiç durmadı zaten uzun sürede düşünüyorum iki gündür azıcık daha uzun duruyor 3-5 dk falan o arada yürüttü çok uzun süre önermiyorlar zaten erkege daha az hemdeKaç aydan sonra yürütece koydunuz acaba?
Benim cocuk doktoru havucla baska dedi sonra patates eklersin dedi ve ensonda et ilk cay kasigi kadar ver bir ogun gunde sadece ve ardindan emzir hem karni doysun hem susuzluğu gitsin dedi bende havucu haşlayıp püre haline getiriyorum cay kasigi kadar az az verip emziriyorum. Bir gidayi en az 3 gün arka arkaya vermek gerekmis baska gıdaya gecmeden. Alerjisi olup olmadigini anlamak icinHimmm anldim cnm daha erken o zmn bizim bebekler için bende bı bakayım bklm kitap yok ama netten arastirayim
Cocuk doktoruna gidip danışmadim cnm ben neye göre siralama veriyolar acaba su vermiyor musun cnm sen peki ben eski usül ilerliyorum sanrm birazBenim cocuk doktoru havucla baska dedi sonra patates eklersin dedi ve ensonda et ilk cay kasigi kadar ver bir ogun gunde sadece ve ardindan emzir hem karni doysun hem susuzluğu gitsin dedi bende havucu haşlayıp püre haline getiriyorum cay kasigi kadar az az verip emziriyorum. Bir gidayi en az 3 gün arka arkaya vermek gerekmis baska gıdaya gecmeden. Alerjisi olup olmadigini anlamak icin
Bende onu 6aydan sonra dusunuyorum yaparsin ya neden yapmicaksin annesiBiz de bi ara bir ay kadar anadizinde baya yatırdık. Uyudu da. Hep sırtüstü. Bizimki de ondan oldu galiba.
Poşet seviyorlar yaa ben de veriyorum bazen
Valla aslında bem de biraz korkuyorum olur mu yapabilir miyim diye ama bakıcaz artık o günler gelinceBaya katkısı oluyomuş bebeğe.
Bebeğin kendi kendini beslemesi. Mama sandalyesindeyken mesela haşlanmış minik havuç çubukları koyuluyor önüne ya da ilerleyen zamanda mücver tarzı şeyler. Yanında durup arada yönlendirerek kendisinin yemesi bekleniyor.
Bi heves ettim ama bilmem yapabilcem mi ben de
16 temmuz doğumlu.
Yerde vakit geçirttirmeye çalışıyorum ben de ama bu ara mızmız biraz :)
Ben bugun basladimŞimdik doktorlar genelde patates ve havuçtan başlatıyor ayrı ayrı diyorlar genelde bizim de daha 1 ayımız var başlamak için bakalım neler olacak
Banada ayni boyle soylediBenim cocuk doktoru havucla baska dedi sonra patates eklersin dedi ve ensonda et ilk cay kasigi kadar ver bir ogun gunde sadece ve ardindan emzir hem karni doysun hem susuzluğu gitsin dedi bende havucu haşlayıp püre haline getiriyorum cay kasigi kadar az az verip emziriyorum. Bir gidayi en az 3 gün arka arkaya vermek gerekmis baska gıdaya gecmeden. Alerjisi olup olmadigini anlamak icin
Kızlar emziriyorsunuz demi sizde bende mi denesem artık onlardan bilemedmBen bugun basladim
Dun dr demisti ama benmi anlamadim acaba diye aradim tekrar sordum
1 patates 1 havuc hasladim 3cay kasi zeytin yagi blendirdan gecirdim. Severek yedi
Dr 1 kasik yerse iyi demisti 1kasikdan biraz fazla yedi :)
Evet emziriyorumKızlar emziriyorsunuz demi sizde bende mi denesem artık onlardan bilemedm
Sağlık ocağına götürüyorum aylık cnm çocuk doktoruna hiç götürmedim 12 temmuzda doğdu boyu 68 kilosu 8400du 4. Ay kontrolünde.Evet emziriyorum
Dogumdan beri 1damla su bile vermedim.
Sadece anne sutu
Cocuk doktoruna goturuyomusun kontrola onlar bise demedimi?
Kilosu kac suan
Nezaman dogmustu
Evet canımBanada ayni boyle soyledi
Yurtdışındami yasiyodun sende?