2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ay benimkide bir düzene girer inşallah ya cok yoruyor beni

merhaba,
cevabınız ve uyarınız için teşekkür ederim. ama kafam karıştı biraz

interntte bununla ilgili tablolar var, orada 24 derece için 0.5tog yazıyordu. benmi yanlış biliyorum acaba ?

mesela rastgele buldugum bir linki paylaşıyorum.

Ay canim yazik yavruma. Alt üst olmustur illaki, insallah düzelir biran önce. Benimki cok erken kalkiyor o yüzden merak ettim sizlerdedemi öyle diye

Atak dönemi böyle oluyomuş.
Atak döneminden dolayı heralde. Memeye düşkün oluyolarmış. Emzik varsa biraz onunla oyalanırmış ama.
Normalde emzik emiyordu geceleri aama emzigi eliyle fırlatıyor meme istiyor emdiginden değil emzik niyetine beni kullanıyor. Vermeyincede direk uyaniyor. Anam ne atakmis dogdugundan beri bi cikamadik.

Atak. Döneminde kafalarını kendileri tutmayi sevmiyorlarmis canim. Bende yüz üstü yatirinca zaten sevmiyorduda simdi hic istemiyor kafasini direk yere birakiyor kaldirmiyor. Isteyince dönüyordu onuda yapmiyo yüz üstü hayata küsmüş gibi zirliyo bende dayanamayıp kaldiriyorum hemen

Bu da mı ataktan

Benimki aksam. 8 gibi yatiyo sabah 4-6 arası kalkiyor ya bide her saat başı emiyor. Eskiden 3 saatte bir emerdi simdi hep istiyor. Uyanincada uyumuyor geri en az 1 bucuk saat sonra uyuyo oda yarim saatligine
Uyandığında ışığı açma karanlık olsun oda yatağından da alma, piş piş yap genelde kucağa alıp konusmayın diyorlar uykusu iyice açılrmış

Bende çok bilmiyorum alırken araştırmıştım ilk defa kullanıyorum yanlış bilgi vermek istemem ama sizin gönderdiğiniz linkde de şöyle yazıyor;

"

Uyku tulumu kaç TOG olmalı ?

Tog mu? Aman Allahım o da nesi :) Uyku tulumunun tog bilgisi onun sıcak tutma seviyesini gösterir. GösterirMİŞ :)

1.0 Tog bahar ayları için uygun olan seçenek
2.5 Tog kış ayları için tercih edilebilecek olan seçenek
3.5 Tog kışın ev dışı ortamlar serin yerler için uygun olan seçenek

Uyku tulumum pamuklu, ayaklı ve kış için 2.5 tog olacak buna karar verdim.Aradığım özelliklere sahip tulumuda mothercare 'de buldum.Linke tıklayarak bizim tulumumuza ulaşabilirsiniz.

"

Galiba biraz alışkanlıkla da alakalı ben de sıcak severim kışın yorganı kafama kadar çekerim o yüzden 1,7 tog bile bana ince geldi, 2,5 iyi geldi, bebek de terlemiyor gece. Ama benimkinin yorumlarında da çok kalın bulup iade edeceğini yazan vardı.

Bı gelsin bakın bakalım belki size uygundur

Off of beni bi sen anlarsın tam olarak söylediğin sıralamayı uyguluyorum hangisi denk gelirse, çok yoruldum ya. Bizim çocuk sallanmayı seviyor ya salıncak mı alsam diye düşünüyorum bebem kilo aldıkça iyice zorlanmaya başladım

Valla ben battaniyeyle hamak yaptım ama bebek agirlastikca oda sünmeye başladı. Simdi şükür sallanan yatak buldum yurt dışındayım burda pek kullamiyorlar böyle şeyleri, ona koyup uyutuyorum iki gündür gündüzleri çok rahatladım salla salla kollarım kopuyordu.

Senin yanında bebeğinin anneanne ve babaannesi yok galiba benim hayalim de buydu ama anneler beni bitirdi şimdi hiçbiri yanımda yok çilesi bana kaldı
Anneannesi Ankarada zaten Babaanneyle aynı mahallede oturuyoruz ama 1-2 saat duruyorlar genelde yatma saatine karısamıyorlar o yuzden Yaaa onlar kötü alıstırdı o zaman

Kızlar bende bir kalıntı başladı. Vücudumda; ayak altları kollar göğüs falan yara ettim o derece niye olabilşr ki

Evet ben de öyleyim boynum kollarım çok ağrıyor. Ya salıncak ya da dediğin gibi bir şey almam lazım Allah kolaylık versin hepimize

Anneannesi Ankarada zaten Babaanneyle aynı mahallede oturuyoruz ama 1-2 saat duruyorlar genelde yatma saatine karısamıyorlar o yuzden Yaaa onlar kötü alıstırdı o zaman
Sorma ya çok canım sıkkın aslında ikisine de yakın oturmuyoruz ama bir araya geldikçe çocuğun huyları değişiyor farklı farklı şekillerde uyutmaya çalışıyorlar. Kaynanam da her gün görüntülü arayıp görmek istiyor çok bunaldım çocuk telefon ekranına baksın alışsın istemiyorum ama anlayan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…