2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Temmuz anneleri merhaba
Bende Eylül annesiyim (28 eylül).
Gaz sıkıntımız var. 3aylık olunca azalır diyorlar gerçekten doğru mu.
Artık çok yoruldum
Cok iyi anlıyorum seni 3 ay neler cektim ben. Bigaia ise yaradı bizde ondan sonra düzeldi biraz. Her altini degistirirken karnina masaj yap sancisi olsun olmasin. Uyuturken karnina sicak su koy ( yakmayacak şekilde) göbeğin üstünde yatir gündüzleri yani başlamadan hafifletmeye çalış canım banyoda iyi geliyor bizimki hep 6 ile 8 arasi aglardi bizde o saatlerde uyutmaya başlattık

Cok iyi anlıyorum seni 3 ay neler cektim ben. Bigaia ise yaradı bizde ondan sonra düzeldi biraz. Her altini degistirirken karnina masaj yap sancisi olsun olmasin. Uyuturken karnina sicak su koy ( yakmayacak şekilde) göbeğin üstünde yatir gündüzleri yani başlamadan hafifletmeye çalış canım banyoda iyi geliyor bizimki hep 6 ile 8 arasi aglardi bizde o saatlerde uyutmaya başlattık
Düzelmeye başladı mı peki?
Gündüz uyuyor 9 gibi başlıyor ağlamaya. Artık gece 12 1 2 3 ne olursa... :KK43:

Emziren anneler biz 10 gün sonra 4 aylık olacaz . Bebegi kac saatte bir emziriyorsunuz ? Ben saatli emziriyordum meme reddi yasadik saatler birbirine girdi . Simdi hep oynuyor mememle ama en azindan emiyor gibi ve ben hala aciktigini ya da doydugunu anlamiyorum . Cok huyszu ve hep agliyor hep gazi var .

Ek gidaya gecmek istiyorum . He bu arada sutum azalmaya basladi sanki . Duzenli emmedigi ici sagiyorum ama sanki yetersiz gibi . Zaten 2 gogsumden en fazla 100 cc cikiyor .

Cevaplar icin tesekkurler

Emziren anneler biz 10 gün sonra 4 aylık olacaz . Bebegi kac saatte bir emziriyorsunuz ? Ben saatli emziriyordum meme reddi yasadik saatler birbirine girdi . Simdi hep oynuyor mememle ama en azindan emiyor gibi ve ben hala aciktigini ya da doydugunu anlamiyorum . Cok huyszu ve hep agliyor hep gazi var .

Ek gidaya gecmek istiyorum . He bu arada sutum azalmaya basladi sanki . Duzenli emmedigi ici sagiyorum ama sanki yetersiz gibi . Zaten 2 gogsumden en fazla 100 cc cikiyor .

3.ay kontrolün 3 saatte bir demişti bana dr. 2.5 saatte de emzirdiğim oluyo duruma göre.

Ben genelde 2.5 saate bir vermeye calısıyorum bazen benimkide istemiyor zorlamıyorum sakinleşince veriyorum emiyor emince de baya emiyor fazlasıyla kusuyo sonra.

Valla ben aslında yazıyorum ama çoğu kişi yazamıyor sanırım☺️ Bende öyle valla yemekti bebişle ilgilen derken cidden günler nasıl geçiyor anlamıyorum. Maşallah canım bizde 1 hafta sonra 4 aylığız inşallah. Yarın sünnet olucaz onun heyecanı stresi var bende birazda inşallah iyi geçer haftayada aşılar var bakalım kaç kilo aldı merak ediyorum en son 60 cmdi🥰🥰
Maşallah kuzum çok sevindim sünnet oldu mu nasılsınız şimdi 😍
maşşallah canım.Kızımın yaramazlığından degılde ders çalışıorum oyuzdn gremıorum ben.kps bide virüsden dolayı uniler evde okndgu için tekrar kayt yaptım 3.sınftan devam edecem İnşallah bitirebilirim.
Bizde dün aşı olduk boy 63 kilo 5.500 geldi gayet iyi dedi ebe.seninki kızmı
Anladım canım maşallah Allah size bağışlasın, yok erkek benimki. 1 temmuzda doğdu seninkinden bir gün önceydi yanlış hatırlamıyorsam 🤗 sınavlarında derslerinde başarılar💖

Sütüm benim de azalıyor gibi oldu sonra düzeldi merak etme. Ben saatle emzirmiyorum ne zaman huysuzlansa emziriyorum alırsa emiyor almazsa tok demek ki diyorum bazen aç olmasa bile sakinleşmek için emiyor. Emzirme aralarını çok açınca sütüm azaldı benim

Büyük kızım bebekken çocukken kendimi yırttım zararlı şeyler yedirmeyelim büyüyynce zaten bixi dinlemeyeck herseyi yiyecek bari elimzdeyken yedrmeyelım die ama kımseye szmu geciremedm.kv bakkal cikolatalar cipsler kolalar.Kendisine soruyorum sen ccuğuna ydrdn mi die yok dio ama bizim kız dayanamıomuş isteyınce.Ne oluo yani benim kıxı çokmu sevmiş oluo şimdi.Varya ben neye dikkat etsem etmıolar ben dıkkat etmeyı bırakıncada konuşuolar.Mesela kıxımı 9.5 da uyutrdum.Gelirlerdi tüh çocuklada az vakit gecrdık sevemedik bilmem ne .Şimdi uyutamıorum 12 de anca zorla uyuyo bu seferde bu saatte uyunurmu büyüyemez falan filan.Ben yedrmeyın dedıkce yedrrler ben umursamadgmda neyerse yesin dedgmde yok o zararlı yok bu xararlı.Kendi halimize bırakılsak eminim 4 4 lük çocuk yetstırırz.
Bide diğer kızım 4 ay anca emdi şimdi boyu kısa gidio neymiş sorumlusu benmişim.Kendileri çene çaldı sarılık oldu mamaya başladım.Vay zayıf vay kilo almıo süt yetmıo.Herkesin dili heryere dönüo okadar gıcık oluorum ki.Şimdide eşim beni suçluo ailemn yanına ziyarete giderken sut sagma şeyni untmuşum evde.Madem bukadar sıkıntı yapacaktın alsaydın ozamn yenısını dedim.Ayy ne kadr doluymuşum ya
Canım benim ya seni anlayabiliyorum bazılarını ben de yaşıyorum şu an ve aşırı sinirim bozuk Allah yardımcımız olsun

Ben genelde 2.5 saate bir vermeye calısıyorum bazen benimkide istemiyor zorlamıyorum sakinleşince veriyorum emiyor emince de baya emiyor fazlasıyla kusuyo sonra
Iyilesince pipisi böyle icine gömülüyor gibi oluyor onu kenarlarina hafif bastırıp disari cikarcan etrafinida demizlicen canim
ay ben korkarım😂 cumartesi kontrole gidicez doktor bi baksın da😂

Maşallah kuzum çok sevindim sünnet oldu mu nasılsınız şimdi 😍

Anladım canım maşallah Allah size bağışlasın, yok erkek benimki. 1 temmuzda doğdu seninkinden bir gün önceydi yanlış hatırlamıyorsam 🤗 sınavlarında derslerinde başarılar💖
Evet canım oldu 4.günü bugün iyileşti bile nerdeyse ilk gün zor oldu sadece canıa yandı ama şimdş iyiyiz rahatladım gerçekten küçükken daha kolay iyileşmesi ☺🥰

X