- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 28
Haftaya 4 aylık olucaz biz ek gıda için zaten erken dahaKizlar aranizda ek gidaya gecen varmi?
Biliyorum daha erken ama benim kiz sanki boyle yeni tatlara acik gibi
Her aksam d vitamini ve bagisiklik sistemini guclendirmek icin damla veriyorum. Zevkle iciyo, agzini sapirdatiyo, damlayi yaklastirirken agzini aciyo.
3bucuk ayliyik bebegim (16hafta).
Sizler ne durumdasiniz
Valla yine atak dönemine girdi galiba anlamadım ama cok yorucuZor uyumayınca gerçekten bir sıkıntısımı var acaba
Ben dua ede ede nerdeyse hatim indiirecektim ikk defa kakasini yapmadığına o yüzden sevincini cok iyi anlıyorum sevindim bende vallaBugun sabah 8de yapti :)
Insan kaka gordugune sevinirmi
Bende olmadım canim akintim var sanki yumurtlama dönemi gibi ama hic gecmedi 4o im bitti akıntı başladı halada öyleKızlar aranızda hala adet olmayan varmı? Ben hala olmadım normalmiş gerçide sormak istediğim adet olamayıp kasık ağrıları yaşayan var mı
Valla ben düzene girdi diye sevinmicem artık. Pestilim cikti resmen. Ağlamamasi güzel valla benimki basiyo yaygarayi sinirleniyo sakinlesemiyorda sonraBiz de öyle galiba. Oo ne güzel uyuyo düzene girdi galiba derken akşamları kaç saat uğraştırıyo uyumaya direniyo gibi. Ağladığı da yok genelde. Diretince ağlıyo ama. Sanki uyutmaya çalışan pışpışlayan biri yokmuşcasına kendine konuşuyo geveleniyoya da kucakta gezmek istiyo. 4.ay atağı uzun sürüyomuş bi de
Benim bi ara haftada bir yapıyodu nerdeyse. Dr normal diyodu.
Ben gecmedim ama bugün havuc verdim agzi kasiniyo baya krem verdi doktor onuda yalayıp yutuyor işe yaramıyor. Havucu ortadan bölmüştum kesik yeri ağzına alinca cop cop emdi hosuba gittu bayaKizlar aranizda ek gidaya gecen varmi?
Her aksam d vitamini ve bagisiklik sistemini guclendirmek icin damla veriyorum. Zevkle iciyo, agzini sapirdatiyo, damlayi yaklastirirken agzini aciyo.
Sizler ne durumdasiniz
Ne zaman biterki bu ataklar eskiden atak mı varmış ya şimdikilerde bir tuhafValla yine atak dönemine girdi galiba anlamadım ama cok yorucu
Bende de oluyor adet oldum sanıyorum bide kasık ağrım var acaba adrt dönemlerinde miyim ki sende de oluyormuBende olmadım canim akintim var sanki yumurtlama dönemi gibi ama hic gecmedi 4o im bitti akıntı başladı halada öyle
Valla bende dr sorup oyle baslayim diyorumBen gecmedim ama bugün havuc verdim agzi kasiniyo baya krem verdi doktor onuda yalayıp yutuyor işe yaramıyor. Havucu ortadan bölmüştum kesik yeri ağzına alinca cop cop emdi hosuba gittu bayabirazda isirdi iyi geldi kasintiya sanırım
Kasik agrim yok benim canım. Belki rahim daha kendini topluyordurBende de oluyor adet oldum sanıyorum bide kasık ağrım var acaba adrt dönemlerinde miyim ki sende de oluyormu
Aynen doktora danışmadan baslamayalim.Valla bende dr sorup oyle baslayim diyorum
Biseler versem yiyecek gibi
Bende onu düşünüyorum eskiler emzirip yataga koyuyormus. Yine sabah 4 bucukdan beri ayakdayiz. Her saat başı emmeleride vardi. Iyice bitkin düştümNe zaman biterki bu ataklar eskiden atak mı varmış ya şimdikilerde bir tuhaf
Aynen ya ben anlamıyorumBende onu düşünüyorum eskiler emzirip yataga koyuyormus. Yine sabah 4 bucukdan beri ayakdayiz. Her saat başı emmeleride vardi. Iyice bitkin düştüm
Aminn inşallah ya gündüzde uyumuyor nasıl büyüyecek bu çocukAynen ya ben anlamıyorumzor olmuş gerçekten böyle geçicek elbet bugünler inşallah
Benimkide uyumuyor gündüz çok gece normal belki büyüdükçe düzene otururAminn inşallah ya gündüzde uyumuyor nasıl büyüyecek bu çocuk
maşşallah canım.Kızımın yaramazlığından degılde ders çalışıorum oyuzdn gremıorum ben.kps bide virüsden dolayı uniler evde okndgu için tekrar kayt yaptım 3.sınftan devam edecem İnşallah bitirebilirim.Bu topikteki annelerin bebeleri çok yaramaz herhalde hiçbirimizin hali kalmıyor buraya mesaj yazmayaBen gün nasıl geçiyor anlamıyorum evde işler hiç bitmiyor yemek temizlik çamaşır çocuk derken yatağa zor atıyorum kendimi valla pertim kızlar. Bebemde de tam düzene oturdu dediğim uyku düzeni yine bozuldu geceleri uyanıyor uykusunu almış gözlerle bana bakıp oyun istiyor ama hiç halim yok bir de dişler fena sarstı çocuğu son günlerde çok huzursuz. Bu arada 4 aylık oldu teyzeleri, boyu en son 63 cm kilosu da 7.150ydi sizde durumlar nasıl anlatın biraz
yok canım emzirebilioken son ana kadar emzirmek istyorum.5.5 aylıkkn yavaştan başlam herlde die düşünüyorum.Ama kocam dagolsun tattırmalara başladı beni okadar sinir edıokı sırf bu yuzden daha cocuk yapmasammı die düşünüyorum.Kizlar aranizda ek gidaya gecen varmi?
Sizler ne durumdasiniz
Bence vermemeli o dediğin şeker sağlıklı bile değil. Erkekler niye karısır ki her işe anlamıyorum valla iyi dayanmışsın ben su bile vermiyorum bebeğe saçma valla yaptığıyok canım emzirebilioken son ana kadar emzirmek istyorum.5.5 aylıkkn yavaştan başlam herlde die düşünüyorum.Ama kocam dagolsun tattırmalara başladı beni okadar sinir edıokı sırf bu yuzden daha cocuk yapmasammı die düşünüyorum.
büyk kzma aldgmz yalama şekeri yalatıo mandalınanın suyundan sıktı agzına armut yalattı.bide diğer kızımn yanında yapıo dedim oda aynısını yapıp cocuğun boğazına kaçırırsa ozaman hesabını sorarım dedim.Dediğim gbide oldu bişey yiyodu kardeşiminde canı ister dedi.Yok dedim kardesnn canı sadece süt çeker okadar dedim kızdım anlattım.Şimdilik biradaha öyle bişeyr yrltenmedi ama bakalım