2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Haftaya 4 aylık olucaz biz ek gıda için zaten erken daha

Valla ben düzene girdi diye sevinmicem artık. Pestilim cikti resmen. Ağlamamasi güzel valla benimki basiyo yaygarayi sinirleniyo sakinlesemiyorda sonra

Ben gecmedim ama bugün havuc verdim agzi kasiniyo baya krem verdi doktor onuda yalayıp yutuyor işe yaramıyor. Havucu ortadan bölmüştum kesik yeri ağzına alinca cop cop emdi hosuba gittu baya birazda isirdi iyi geldi kasintiya sanırım

Valla bende dr sorup oyle baslayim diyorum
Biseler versem yiyecek gibi

maşşallah canım.Kızımın yaramazlığından degılde ders çalışıorum oyuzdn gremıorum ben.kps bide virüsden dolayı uniler evde okndgu için tekrar kayt yaptım 3.sınftan devam edecem İnşallah bitirebilirim.
Bizde dün aşı olduk boy 63 kilo 5.500 geldi gayet iyi dedi ebe.seninki kızmı

yok canım emzirebilioken son ana kadar emzirmek istyorum.5.5 aylıkkn yavaştan başlam herlde die düşünüyorum.Ama kocam dagolsun tattırmalara başladı beni okadar sinir edıokı sırf bu yuzden daha cocuk yapmasammı die düşünüyorum.
büyk kzma aldgmz yalama şekeri yalatıo mandalınanın suyundan sıktı agzına armut yalattı.bide diğer kızımn yanında yapıo dedim oda aynısını yapıp cocuğun boğazına kaçırırsa ozaman hesabını sorarım dedim.Dediğim gbide oldu bişey yiyodu kardeşiminde canı ister dedi.Yok dedim kardesnn canı sadece süt çeker okadar dedim kızdım anlattım.Şimdilik biradaha öyle bişeyr yrltenmedi ama bakalım

Bence vermemeli o dediğin şeker sağlıklı bile değil. Erkekler niye karısır ki her işe anlamıyorum valla iyi dayanmışsın ben su bile vermiyorum bebeğe saçma valla yaptığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…