- 25 Eylül 2019
- 1.570
- 13.654
İnşallah ben de gezerim istediğim gibiBiz cıktık daha 23 günlüğüz 15. Günde de cıktık cıkıyoruz sakınmıyorm suan tabi günümüz mikrop kapalı alana girmiyoruz ama esimle bi kahvaltı yada anneme gitmek olsn gidiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ben de gezerim istediğim gibiBiz cıktık daha 23 günlüğüz 15. Günde de cıktık cıkıyoruz sakınmıyorm suan tabi günümüz mikrop kapalı alana girmiyoruz ama esimle bi kahvaltı yada anneme gitmek olsn gidiyoruz
Çık bu havalarl bulamazsın bida hafif esse cıkartamayız artık anneye moral olarakda lazımİnşallah ben de gezerim istediğim gibi
Ben neko switch baby size aldım yenidoğandan itibaren kullanılabiliyo. 25 günlükken oğlumla dışarı çıkmıştım takıp:)Selam kizlar. Kanguru alan ya da almayi dusunen var mi :) ne alsak ki
O sporcu atleti bende de aynisini yapiyor. Giymiycem ya evde saldim artik dayanamiyorum bu aciya evet en ufak esintide bas agrisi boyun tutulmasi surekliBende 2 gun sporcu atleti giydim o mu beni böyle yaptı acaba . Çıkarıp atlet giydim dun aksam . Insallah gecer
Ben yapamadım işte dikkat et canım kendine hassas bünyen var demek ki
Hayırlısınolsun güzel düşün güzel olsunCins bir hamilelik gecirdim dogurdum bitmemis derdim
Aynen benimkide öyle şart aslında kanguru ama bu ay bebeklere uygun oluyormu bilmiyorumBenimki nerdeyse 2 bucuk aylik :) erken prematuredogmustukucaga alisti kendine yapisik etti beni islerim kaliyo :)
İlk hafta 30 veriyordum ben. Serum fizyoloji kullanıyorum benKızlar doğumdan sonraki ilk hafta bebeğe bir öğünde kaç cc süt yeterli olur? Bir de burnu tıkandığında serum fizyolojik kulanıyor musunuz?
Slingin farkı ne benimde aklımda var o aslında ama kullanımı zor geldiKanguru yerine neden wrap sling düşünmüyorsunuz
anne sütü mü? yoksa mama mı?İlk hafta 30 veriyordum ben. Serum fizyoloji kullanıyorum ben
5 haftalik oldu canımNe kadarlık seninki canım
Valla haklisin bende diyorum bosver ye ama aglamasinada dayanamiyorum. Bizim doktor randevumuz haftaya sali bakalim kac kilo almis benimkisi. Bide agzinda pamukcuk olmus ya oda huzursuz ediyordur kesin yavrumu. Doktora gidince ilaç alcam hemen. Malesef şuan tatilde gidemiyorum doktoraSaç kurutma makinesi sesi, anne karnındaki ses vs açıyorum baya rahatlatıyo.
Ben aldım. Yenidoğan özelliği de var ama daha kullanmaya korkuyorum küçücük diye.
Ben de öyle. Yediğim çok az çeşit kalmıştı. İlk bi ay az kilo aldı bebeğim. Tek sebep bu değildir ama fazla kısıtlamıycam artık kendimi ben. Ne kadar dikkat etsem de gaz devam etti çünkü bi de.
Yeni doğana daha uygun 1 yaşına 3 yaşına kadar kullanılanlar da var. Kumaş olduğu için vücuduna giyiyorsun bebeğiSlingin farkı ne benimde aklımda var o aslında ama kullanımı zor geldi
Ben sling aldım canım ama kızım sevmedi. Kilosu yettiği zaman boba alıcam kesin. Bekliyorum şimdilik sen ne alacaksınSelam kizlar. Kanguru alan ya da almayi dusunen var mi :) ne alsak ki
Onunlada emzirebilirsin canım ben ilk kozımda öyle yaptım bunda kilosu dolmadı daha erken doğdu çok MinnakBen aldim, ne zaman koysam benimki meme ariyo emmek istiyo. Yoksa agliyor valla rahatlarım ev isi yaparım diye düşündüm oda olmadi
Canım kaç kilo senin bebiş benimki 2500 kilo sling dışında bişey olmuyor onu da sevmediBen neko switch baby size aldım yenidoğandan itibaren kullanılabiliyo. 25 günlükken oğlumla dışarı çıkmıştım takıp:)
Ben aldım hiç sevmedi canım duruyor öyleceKanguru yerine neden wrap sling düşünmüyorsunuz