2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende 2 gun sporcu atleti giydim o mu beni böyle yaptı acaba . Çıkarıp atlet giydim dun aksam . Insallah gecer

Ben yapamadım işte 😔 dikkat et canım kendine hassas bünyen var demek ki
O sporcu atleti bende de aynisini yapiyor. Giymiycem ya evde saldim artik dayanamiyorum bu aciya 😔 evet en ufak esintide bas agrisi boyun tutulmasi surekli

Kızlar doğumdan sonraki ilk hafta bebeğe bir öğünde kaç cc süt yeterli olur? Bir de burnu tıkandığında serum fizyolojik kulanıyor musunuz?

Saç kurutma makinesi sesi, anne karnındaki ses vs açıyorum baya rahatlatıyo.
Ben aldım. Yenidoğan özelliği de var ama daha kullanmaya korkuyorum küçücük diye.

Ben de öyle. Yediğim çok az çeşit kalmıştı. İlk bi ay az kilo aldı bebeğim. Tek sebep bu değildir ama fazla kısıtlamıycam artık kendimi ben. Ne kadar dikkat etsem de gaz devam etti çünkü bi de.
Valla haklisin bende diyorum bosver ye ama aglamasinada dayanamiyorum. Bizim doktor randevumuz haftaya sali bakalim kac kilo almis benimkisi. Bide agzinda pamukcuk olmus ya oda huzursuz ediyordur kesin yavrumu. Doktora gidince ilaç alcam hemen. Malesef şuan tatilde gidemiyorum doktora

arkadaslar ya çok kötüyüm boğazım ağrıyor yutkunamıorum.doğumdan sonra verilen antıbıyotıkten içsem sorun olur mu?Komşumun eşi vefat etti koronadan bende korkuyorum bendedemi bişsy var die boğazm agrıo halszlıkte var ama ates yok

X