2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

busra1tan canım keseyi gördüm 7 mm ama bebek görünmez mi bu haftada? 5+3 olmam gerekiyor ama 4+6 ile uyumlu

7+0 da gördüm ben 5. Haftada görünmez zaten 6 dan sonra bekleyin.

Devletteyken bende nalana gidiyordum da özelede hiç gitmedim devlete gdemezsem bebegı gormek için giderim mecbur

7+0 da gördüm ben 5. Haftada görünmez zaten 6 dan sonra bekleyin.
Bilmiyorum ki doktorun ultrasonu iyi diye ümitlenmişim galiba kese içi boş gibi olunca bir hayal kırıklığı oldu boş gebelik mi acaba diye düşündüm

Normalde doktor randevuma iki hafta daha vardı ama hafif lekelenme ve yoğun ağrılardan dolayı korkarak gittim doktora ama yine bebisi görünce rahatladım doktor uyuduğunu söyledi cihazla biraz dürtmeye çalıştı uyandırmaya çalıştı ama uyanmadı uykusu ağır kime çektiyse büyüdüğünü görmek iyi hissettirdi artık hareketlilermis ultrasonda hareketleri gorulebilirmis ben göremedim şimdi ama sizlere kısmet olur umarim

Canım en başta benim 4 gün ileri çıktı kese sonra kalp atımı için gittiğimde 2 gün geri gitti cihaz 1 mm oynasa değişiklik oluyor çok takılmayın demişti doktorum ki sorun olmadı 8+4 oldum mesela hala bir geri bir ileri çıkıyor:)

10. haftada cinsiyetini öğrenmene az kalmış bu kadarken bile ne uyuası yaaa

10. haftada cinsiyetini öğrenmene az kalmış bu kadarken bile ne uyuası yaaa
Doktor sağolsun cok uğraştı ama bana mısın demedi bende eşimde uykucu değiliz kime çekmiş bu bebiş çok heyecanlanmıştım hareketlenmesini görebileceğini bilmiyodum giderken. Cinsiyet için 3 hafta sonra bakarız dedi ha bide tarama testleri falan filan var dedi doktorum fazla relax ,

İnşallah canım inşallah öyledir.Haftaya çarşamba kontrolüm var nasıl gecicek o kadar gün bilmiyorum.İnsallah bende kalp atışini duyarım.İnan kendimden cok eşimin heyecanina üzülüyorum.İlkinde yıkılmıştı ..Allah'ım inşallah tekrar aynı şeyler olmaz

Relax olması iyi işlte seni de rahatlatır. Erkek bebekler hemen gösteriyor. Benim oğlumu 12. haftada öğrenmiştim oyüzden az kalmış senin içinde dedim.

kıyamam çok yorgun kuzu

Merhaba kese içinde bebek de göründü mü, devlet hastanesi miydi yoksa özelde kendi önünüzde de bir ekran oluyor o yüzden soruyorum benim de 5+3 olması gerekirken 4+6 göründü

Canim ilk ultrason da daha net bi tarih ogrenebilirsin ancak
Bidahaki randevu nezamana
Hayirli olsun bu arada :)

Benimde 13 aralikda randevum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…