2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim de erken başladı bu kez, oğlumda bukadar degildim
İlk hamileligim gibi olmaz ins ya ben 9 ay bulanti cektim, ilk gebelik tecrubem bayagi sorunluydu ama bu kez pozitifim insalllah iyi gececek cunku bir de bana ihtiyaci olan minnak kizim var bulantisiz sorunsuz misler gibi gebelik surecimizi tamamlariz hepimiz insalllah

Inşallah canımbu kez kisa sürsun, ben rapor aldım okula gidemiyorum o derece oldu, bünyemize dokunuyor bu hormon yükselişi demekki

Hayırlı geceler hanımlar sizleri takip edemiyorum bi kaç gündür nasılsınız??eşim askerden geldi ailemde memleketten geldı yoğun gecıo gunlerım...Oyy Oyy birde başıma negeldi bir bilsenizz eşim askerdeyken 20 gundr kaynanmdaydım ve esşim geldi ailem geldi hersey gayet guzell aksam oldu ve hep beraber benım eve geldık kapıyı açmamla leş gbi kokunun yüzüme çarpması bir oldu aman Allahım o nasıl bir koku evde ölü var sandım kafamı kaldrdım birde baktımkiii dondurucunun kapagı açık kalmış thersey erimiş dolabın boyunca kan akmış tavuklar öyle bi hale gelmişki çoğalmışlar anlayın siz artık valla ben o kokuda o dolabı nasıl temzledım bılmıorum valla temzlerken bişeym yoktu sonradan bir tiksindim ne yemek yıyesım kaldı ne su içesim sagolsun annem babam esım seferlık ilan ettık gece 12 ye kadar dolap temzledık ayyy dehset bıseydı ya hala bile kokuo ne yapacagımı bılemıorum

Çok sevindim canım. Bana da adetine üç gün varken beta hcg 30du doktor geç döllenme demişti. Senin beta nasıldı. 7+4te gidicem görünür mu acaba
Çok teşekkür edrrimadet gecikmesinden sonraki 19.gün gitmiştim beta hcg 1400 lerde dedi doktor bana sonucu vermemişti. Kese görünmüştü ama bebek yok demişti.. ilçedeyim kadindogumcuya zor sıra bulunuyor diye geç gitmiştim.. ilk evde test yapmıştık pozitif çıkmıştı.. son gittigimdede ilk seferindede altan ultrasyon ile baktı.. hiç dert etme sende görürsün ,sağlıkla kucagimiza alırız inşallah

Gecmis olsun canim ya keske sen temizlemeseydin
Esine temizletseydin
Unutma hamilesin canim gerektigi yerde kenara cekil

Off randevum iptal edilmiş ya zaten 10 15 gunde buluoz ne yapacam şimdi ya daha ne bebegı ne kalp atısını gorebıldım offf sabah sabah canım sıkıldı ya

Off randevum iptal edilmiş ya zaten 10 15 gunde buluoz ne yapacam şimdi ya daha ne bebegı ne kalp atısını gorebıldım offf sabah sabah canım sıkıldı ya
Siz Maraş merkezde misiniz?Ben elbistandayım burada da randevu bulunmuyor ne yazık ki.bence gidip bi görüşün.

Allah yardımcın olsun zor bir süreç.. Umarım her şey iyi gider senin için . . Gitmez ise de kendini mümkün olduğunca üzmemeye çalış, her şey Allahtan. Dualarımız seninle..

[QUOTE="Dm1208, post: 61925894, member: 953585
Ya bende kalp atisini duydum ya simdi ondan rahatladim hani kalp atisi var atiyo suan oyle odakliyorum kendimi her hafta gidip acaba bu hafta atacak mi atmicak mi diye endiselenirim ben
[/QUOTE]
bir de 3 hafta sonra çağırıyorlar aynı korkular bende de var perşembe gnü muayenem inşallah atıyordur diyorum iyi düşünüyorum :) hala koku hassasıyetim , göğüs hassasiyetim, yemek yememe isteğim devam bunlara güveniyorum

Ya esim.sehir diana ise gidiyo zaman zaman gorumcemde kaliyorum onun kedisi var asi falan yaptirdim diyodu AMA ne bilim ondan bseyler olur mu ki acaba tedirgin oldum simdi. Dedigin seyleri yemicem cok sagol
canım aşıyla alakası yok bunun parazit aşılı hayvanlarda da olur kedi kumundan uzak dur. tüy döktüyse orda oturma vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…