Humana aldım bende cnm ben de çok işe yaradıHangisinden aldın canım ben humana almıştım ama çok içmedim günde bı en fazla iki kupa içtim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Humana aldım bende cnm ben de çok işe yaradıHangisinden aldın canım ben humana almıştım ama çok içmedim günde bı en fazla iki kupa içtim
Kaç bardak içtin canım pekiHumana aldım bende cnm ben de çok işe yaradı
çok teşekkür ederim ❤ rengi sarı ve biraz cıvık bazen pütürlü yapıyo değişiyo kıvamı her emmede yapıyo içtiği süt nasıl yarıycak nasıl kilo alacak acaba çok merak ediyorumbiz 23 gunluguz hala kanama oluyor bazen olmuyo bitti mi diyirum yine geliyo illa 40a tamamlayacak
normal bence ben altini degistirirken dahi yaptigi oluyor. Hatta bence iyi bisey ictigi sute yer aciliyor oyle dusun kakanin rengi kivami seklide onemli bunlari takip et bence
ya korkma duzelir o elinden geldigince emzirerek ver canim benim bildigim bisey var gogusten emilen sutun sindirimi daha kolay oluyormus sagilinca hazmi zor oluyormus. Hazmedilmesi icin pisirmek gerekirmis oda vitaminleri yok edermis. Bunu bi dr demisti. Onun icin elinizden geldigince emzirin arkadaslar
ya suan beni cok korkuttun bizde bezden kakadan yuzden gozden takip ediyoruz. Sarilik olmadiginin kriteri ne acaba kilo almasi mi yani? Ben anlamadim neye bakacagiz
zaman gectikce cok icmeye basliyir mideleri buyuyor ve bu arada bizim goguslerde iyice terbiye olmus oluyor artik dolu dolu hissetmeler azalir cunku cok emiyordur. Dolmasi icin en az 2 saat gecmesi lazim
erkek mi bebek ?
10 kere kakali bez bu yedikleri nereye gitmis anlamadim Allah sifa versin insallah duzelir canim. Ogrendigin bilgileri bizimlede paylas lutfen cunku biz bebegin hal ve tavrina gore yorumluyoruz sanirim yanlis yapiyoruz
kivraniyor aglama nobetleri gecirmiyor canim dedigin gibi emzirirken gaz oluyo kivraniyor kipkirmizi oluyor surekli gaz al tekrar emzir tekrar gaz kisir dongu oluyo
insallah yarar iyi gozlemle ama hareketlerini bizde ise yariyor
alerjik oldgnu nerden biliosun canm benm kızdamı alerjik acaba gazsız günümz yok
Arkadaşlar bebişim daha 12 günlük ama aşırı derecede gazı var ne yapacagımı şaşırdım ağlama nobetleri geçiriyor doktora gıttık ıkı damla verdi kullanıyoruz ama hiç faydasını görmedik. Aranızda beebeği bu derece gazlı olan var mı? Bebeğim kıvranıyor acıdan dayanamıyorum onu böyle gormeye
Bayağı bi ödem oluşmuş ampül ilaç verdi doktor canım. Bebiş iyi şükür ayrı kaldığımız günlerin acısını çıkartıyoruz. Koynumdan ayırmıyorum kokuma iyice alışsın diye zaten bırakasım da yok
Benim doktorum da süt ve türevlerini bana yasakladi ama hala gazlı bizimki.Kilo alimi az diye bana yasakladi sanirim ya da cok kusuyor alerjisi var diye mi bilemedim ben de yemiyorum iki hafyadir kilosu bu sefer güzel cıktıBüyük oğlumda yaşamıştık uyumazdı, geçmeyen pisikler olurdu poposunda ve sürekli ağlar emmek isterdi ve kakasında sümüksü sıvı olurdu, doktora en son yalvarmıştım bi bakın mümkün değil bu kadar ağlanmaz diye de tahlil yapmışlardı orda çıkmıştı. Bu bebeğimde de başta uyardım yoğun bakım doktorunu, onlar da geçmeyen gaz görünce tahlil yapmışlar, öyle çıktı. O gün bugündür ben tüm süt ürünlerini yemeyi bıraktım, tereyağı dahil. Yıne de gazlı ama en azından normal bebek kadar. Sab simplex de iyi geldi. Gaz zor ya, Allah yardımcınız olsun.
Süt ürünleri tüketmeyi 1-2 gün bırakıp gözle bence, azalma varsa doktorunuzdan tahlil isteyin inek sütü alerjisi mi diye. Çok geçmiş olsun
Ay çok sevindim çok şükür gözünüz aydın, sizin kız da nazlı 9-10 gün kaldı sanırım. Benimki de 11.gün gelmişti eve. Allah hiç bir anneyi evladından ayırmasın, tüm bekleyenlere şifa versin inşallah
Doğru diyorsun, alerjiden dolayı olabilir.Benim doktorum da süt ve türevlerini bana yasakladi ama hala gazlı bizimki.Kilo alimi az diye bana yasakladi sanirim ya da cok kusuyor alerjisi var diye mi bilemedim ben de yemiyorum iki hafyadir kilosu bu sefer güzel cıktı
neymiş
birikmesine firsat olsa yine sertlesir. Yok ya takacak bisey buluyoruz illakiöyle mi dersin ay annelerin telaşı hiç bitmiyor
al benden de o kadar bi kac gun sonra saglik ocagina gideceksin ya orada biseyler derler herhalde 1 haftadan bizim de asimiz var o sira ogrenirim bendeamin
Pofff hastaneye götürsem mi götürmesem mi kafam karıştı iyice
sumuksu olmamasi ve kanli olmamasi vs simdilik bunu takip etmek gerek. Kakali bez sayisi ilerleyen zamanlarda takip edecegimiz sey. İshal olup olmadigina dair. Kisaca hic bitmiyor bu islerçok teşekkür ederim ❤ rengi sarı ve biraz cıvık bazen pütürlü yapıyo değişiyo kıvamı her emmede yapıyo içtiği süt nasıl yarıycak nasıl kilo alacak acaba çok merak ediyorum
Aynen vala tahin pekmez karıştırıp yedim dün akşam bı de kimyonlu yoğurt biraz daha rahattı sanki süt konusu gece 2.5-3 saatten önce uyanmadigi için goguslerimde süt birikiyor gündü daha sık emdiği için birikmesine fırsat kalmıyor snrmbirikmesine firsat olsa yine sertlesir. Yok ya takacak bisey buluyoruz illaki
Aynen cnm haftaya gidicem bende asi için bı sorayım bklm ne diyecekleral benden de o kadar bi kac gun sonra saglik ocagina gideceksin ya orada biseyler derler herhalde 1 haftadan bizim de asimiz var o sira ogrenirim bende
Muhtemelen birsey olmaz ama sen gene de baska emzikleri dene.Tek bir emzikle kalma.Ben kizimda 4 emzik degistirdim (chicco silikon ,avent yuvarlak,bir markanin damlacikli ve en son 5 tl ye wee damakli almistim ) 4. De rahat ettik.Oglum 10 gunluk oldu.Valize wee alip atmistim.Hastanede direk verdim kabul etti.Ekstra bisey surmedim ama arkadaslarim pekmez sür diyordu.Kızlar bebeği emziğe aliştirmak için annemler biraz hurma değdirip veriyor bal pekmez değil de hurmadan bi şey olmaz diyorlar .Başta istemedim ama sürekli ağlayınca tamam dedim.Sizler nasıl aliştirdimiz?
ben hastaneden geldiğim gün bı günlükken vermiştim şükür alıştı hemen bişey sürmedim cnm ama belki emziği tutamamistr mesela ben 0-3 ay yuvarlak emzik aldım beğenmedi ilk verdigim emzik 3-6 ay damaklı olandı snrm evde vardı kullanılmamış onu verdim tuttu kiizmda damaklı sevmemişti yuvarlak emmistiKızlar bebeği emziğe aliştirmak için annemler biraz hurma değdirip veriyor bal pekmez değil de hurmadan bi şey olmaz diyorlar .Başta istemedim ama sürekli ağlayınca tamam dedim.Sizler nasıl aliştirdimiz?
Kondomla korunucaz gibi gözüküyor canım ama benimde hala dikişler düzelmedi elime pütür pütür geliyor duzelirse bakicaz kiminin kırkı çıkınca normal adeti de geliyormuş bklm gelecek mi süt geciktirecek mi aylarca olmayan da varmışKızlar 40 niz çıkınca ilişki durumunuz nasıl olacak . Korunma yöntemi olarak . Ben korkuyorum ve hiç isteğim yok biraz şişkinlik var ameliyat izimde sanki hiç geçmicekmiş gibi beni isteksiz yapıyor
Son hafta telefonum garantiye gittigi icin cok giremedim.Bebegin dogmasını bekleyemediMerakla bekliyoruz guldugunue gore cokta travma degil sanki
Bende tedirginim . Eşim kondom istemiyor illa hap kullanmami istiyorben hastaneden geldiğim gün bı günlükken vermiştim şükür alıştı hemen bişey sürmedim cnm ama belki emziği tutamamistr mesela ben 0-3 ay yuvarlak emzik aldım beğenmedi ilk verdigim emzik 3-6 ay damaklı olandı snrm evde vardı kullanılmamış onu verdim tuttu kiizmda damaklı sevmemişti yuvarlak emmisti
Kondomla korunucaz gibi gözüküyor canım ama benimde hala dikişler düzelmedi elime pütür pütür geliyor duzelirse bakicaz kiminin kırkı çıkınca normal adeti de geliyormuş bklm gelecek mi süt geciktirecek mi aylarca olmayan da varmış
Allah yardımcımız olsun güç kuvvet versin diyelim o zamanbirikmesine firsat olsa yine sertlesir. Yok ya takacak bisey buluyoruz illaki
al benden de o kadar bi kac gun sonra saglik ocagina gideceksin ya orada biseyler derler herhalde 1 haftadan bizim de asimiz var o sira ogrenirim bende
sumuksu olmamasi ve kanli olmamasi vs simdilik bunu takip etmek gerek. Kakali bez sayisi ilerleyen zamanlarda takip edecegimiz sey. İshal olup olmadigina dair. Kisaca hic bitmiyor bu isler
Çok normal iyi beslenmesinin göstergesi dedi bize doktorMerhaba kızlar ben normalde ağustos annesi olmam gerekirken temmuz annesi oluverdim öncelikle hepiniz sağlıkla büyütün yavrularınızı inşallah bi sorum olcaktı bebeğim hemen hemen her meme emdikten sonra kaka yapıyo bu normal mi sizde yaşadınız mı hiç böyle birşey? 6 günlüğüz daha
Benim de değişiyor miktarı 17 sinde yaptım. Hareketime gore kendimi zorlamamış gore sanırım degisiyorHer emzirme bitimi sağıyo musun?
Son damla damlayana kadar mı devam edeyim diyosun :) Bu arada manuel pompayla sağıyorum lansinohun. Ucu öyle bi hale geliyo ki sonlara doğru, baya kocaman oluyo. Görüntüden dolayı bırakıyorum biraz da.
Koltukaltından tutup yukarı kaldırmış halde mi? Deneyeyim bakayım. Ne kadar süre kalıyosun öyle?
Maşallah ne güzel kilo almış.
çok iyi bence. Benimki de o kadar almış olsa.
4.gün çocuk dr u kontrolünde çok çok az kilo vermişti. Dr baya iyi bakmışsınız demişti hatta. Ama şimdi o günden bugüne kakaları azaldı, gaz başladı, zeytinyağı vermeme bağlı oldu kaka. Şimdi durum nedir bilmiyorum kilo konusunda.
Ben de evde tartmaya çalışıyorum ama güven olmuyo sanki. Geçen gün doğum kilosunun üstüne +700 çıkmışken, bugün +200 çıktı. Zayıfladı mı bu çocuk :) Bezi temizdi ama giysileri vardı üzerinde.
Ben 16sında doğum yaptım. Hala devam ediyo. Adetin son günleri gibi. Normal mi bilmiyorum. Normaldir heralde.
Canım 3 ay bitene kadarpek rahat edemiyorsun 3 ay üstümüzde kanguru gibi taşıcaz. Sonra biraz rahatlarsın ama cok bisey beklemeYa kızlar benim bebeğim 45 günlük artık ama hala bir düzen yok sürekli emmek istiyor her ağlayasına meme verimce de aşiri kusuyor emzik almiyor ne yapacam şaşirdim hiç böyle sessiz uyanık hali yok pek uyumuyor da aşiri gazli damlalar masajlar yapiyoruz ama ne bileyim cok yoruluyorum kırkı cıkınca düzelir fazla uyur daha uzun aralıklı emzirirsin arada dinlenir işin gücünü yaparsın dediler ama bu bebenin fitratindan mi bilmiyorum hiç oturamiyorum eşim bugün işe gitti annem memlekete ilk defa yalnizim ve saatler cok yoruldum susmuyor da emince de cok cok kusuyor napicam ben