2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar, şu telefonla arayıp sürekli bebeği görmek isteyenlere nasıl engel oluyorsunuz.bu durum benim psikolojimi fena halde yıpratıyor.birde aradıklarında dilleri dursa sürekli bir laf sokuşturmaca.bunlar yüzünden lohusa depresyonuna girdim.
Cnm asla kabul etme misafir falan ya şuan corona da arttı iyice aman dlkkat et gerekirse eşim sıkıntı yapıyor falan de gelmek isteyen bence 👍👍👍

Merhabalar kızlar

uğrayamıyorum ne zamandır.. Uğrasam da anca önceki yorumları okuyup çıkıyodum.
Kızımda ilk günden emzik tutmuştu avent shootie oğlum kesinlikle istemedi onu.. Damaklı nuk tutmadı . Avent air aldık biraz tuttu şimdi ite kaka zorla tutturuyruz.. uyurken bile versek anlayıp uyanıp tükürüyo..
bibs alıcam bide onu deneyelim bakalım inşallah tutar. yoksa emziksiz işimiz çok zor sürekli kucakta sürekli aranıyor..

geceleri emzirme süresi 2 saat civarında ama gündüzleri 1 saat e anca dayanıyor :KK43: uzun uykuları yok dolayısıyla gündüzleri o doluluk hissi yok :110: Yarın 1 aylık olacak bakalım başka bir drdan randevu aldım inşallah kilo almıştır ve mama ver demez.. Kızımda 9 ay mama + meme sonrasında da sadece mamayla devam etti.. İnşallah 2 yıl emziririm oğlumu..

sağmıyorum hiç yanlış mı yapıyorum acaaba :KK43:
Bende kızımı sadece emziriyorum ama arada sapıp gece veriyorum cnm sende öyle yapabilirsin emerken yoruluyor bebekler sağına birden çok gidiyor anne sütü

Kızlar kanamalar ne durumda ben 18 gün önce sezeryan ile doğum yaptım kanamam tam bitiyor iki gün falan hiç gelmiyor sonra tekrar başlıyor sizinde öyle oluyor mu???

Kızlar sezeryandan sonra hastaneden direk kendi evinize mi geldiniz yoksa annenizin evine mi gittiniz? Evde size yardımcı olacak anne kardeş gibi kişilere ihtiyaç duyuluyor mu? yoksa kendi başımıza halledebilir miyiz?

Cnm asla kabul etme misafir falan ya şuan corona da arttı iyice aman dlkkat et gerekirse eşim sıkıntı yapıyor falan de gelmek isteyen bence 👍👍👍
Canım yurtdışında yaşıyorum ve ailemiz yanımızda değil öyle gelen giden yokta.her dk arayıp bebeği görmek isteyen akrabalarım var.zaten bebegime kendim tek basima bakiyorum.hic bir zamanim yok birde bunlarla ugrasiyorum

Merhabalar kızlar

Kızımda ilk günden emzik tutmuştu avent shootie oğlum kesinlikle istemedi onu.. Damaklı nuk tutmadı . Avent air aldık biraz tuttu şimdi ite kaka zorla tutturuyruz.. uyurken bile versek anlayıp uyanıp tükürüyo..
bibs alıcam bide onu deneyelim bakalım inşallah tutar. yoksa emziksiz işimiz çok zor sürekli kucakta sürekli aranıyor..

geceleri emzirme süresi 2 saat civarında ama gündüzleri 1 saat e anca dayanıyor :KK43: uzun uykuları yok dolayısıyla gündüzleri o doluluk hissi yok :110: Yarın 1 aylık olacak bakalım başka bir drdan randevu aldım inşallah kilo almıştır ve mama ver demez.. Kızımda 9 ay mama + meme sonrasında da sadece mamayla devam etti.. İnşallah 2 yıl emziririm oğlumu..

Ya bende emzige alıştı diye emzige 🤣🤣 hafif dalıyor düşürüyor Ağlıyor, sağa sola dönerken düşürüyor ağlıyor, bakarken düşürüyor ağlıyor emzirsem daha az ağlar daha rahat ederim diye düşünüyorum.. Hatta çok uzuluyorum emzige alıştı diye..

Canım yurtdışında yaşıyorum ve ailemiz yanımızda değil öyle gelen giden yokta.her dk arayıp bebeği görmek isteyen akrabalarım var.zaten bebegime kendim tek basima bakiyorum.hic bir zamanim yok birde bunlarla ugrasiyorum

Tripot al kurtul 😂 koy kamerayı oraya Sen gir cik Sessize al ekranı onların sesi gelmesin Bebeği izlesinler Açmasan daha iyi ama bide kamerayi tut İzah et çok iş .. Bebisinle daha rahat ilgilenirsin

evwt canım bagırsak kıvrımları oluşana kadar böle 15 günlükten sonra kakalar azalr ıkınmalar başlar.bebegn hayrlı olsun canım gözün aydn

Bizim gaz sıkıntısı başlayınca doktor kontrolunde söyledim böyle diyorlar normalmiş diye yok öyle bisey dedi Damla verdi bize İkinmaktan kıpkırmızı oluyordu yüzü Masaj yapıp rahatlatiyorduk Probiyotik damla ve gaz ilacı verdi. Gaz ilacı sanki lavobo tikanir da lavoba açıcı dokersin ya Öyle bı ilaç Damlattiktan sonra Çok şiddetli gaz atıyor ve sağlam kaka yapıyor Rahatlıyor çocuk..

Bizimde bebisin göbeği indikçe sanki zayıflamış gibi geliyor kakasını yaptıkça sürekli kontrol ediyorum her fırsatta emziriyorum ama kilo alımı devam etmiş çok şükür benimki sanarsin saatle doğmuş 10 dakikadan sonra emmiyor ağzını açmıyor hayatta Öyle sıkı kapatıyor ki asla emmeye devam etmiyor asamadik

Yalnız değilsiniz emin olun bende de var aynı dertler, en son kulağında bı sıkıntı var gibiydi bana yapma etme dediklerini kayinvalidemin yanında sordurdum giki çıkmadı kulağına süt damlat diyordu doktora dedim süt damlatalim mi katiyyen dedi Ben 4 çocuk yetiştirdim yapıyordum falan filan da anlatırken doktor herşeye gereken cevabı verdi.. Allah'a şükür 🤗

Çok geçmiş olsun.. kaç günlük bebeğiniz.. bı arkadaşımın başına gelmişti şimdi bebekleri 5 aylık maşallah çok çok sağlıklı sizinde öyle olacak Allah'in izniyle..

Selam, bebeğim 30 günlükken ki kontrolde verdi.. Durumunu anlattık ikinirken kipkirmizi oluyordu kıvranıyordu yavrucak masaj yapmaktan bileğim ağrıyordu inan.. şimdi 38 günlük Çok rahatladı İlk once gaz ilacı rahatlattı düzenli olarak probiyotik kullandık iyi geldi Bence mutlaka doktorunuza kontrole gidince sorun..

Çok geçmiş olsun Güzel anne.. Bebisinle de hiç ayrılmayın insallah ❣ arada uyu dinlen süt için seninde dinlenmeye ihtiyacın var.. benimde bazen emerken karnıma baskı olusturuyor o acı bile mutluluk veriyor Ne gariptir ki 😂 seni çok iyi anliyorum
Şikayetim yok zaten :) süt için herşeyi yapıyorum ama az geliyor mama da veriyorum. İnşallah kilo almıştır

Büyük oğlumda yaşamıştık uyumazdı, geçmeyen pisikler olurdu poposunda ve sürekli ağlar emmek isterdi ve kakasında sümüksü sıvı olurdu, doktora en son yalvarmıştım bi bakın mümkün değil bu kadar ağlanmaz diye de tahlil yapmışlardı orda çıkmıştı. Bu bebeğimde de başta uyardım yoğun bakım doktorunu, onlar da geçmeyen gaz görünce tahlil yapmışlar, öyle çıktı. O gün bugündür ben tüm süt ürünlerini yemeyi bıraktım, tereyağı dahil. Yıne de gazlı ama en azından normal bebek kadar. Sab simplex de iyi geldi. Gaz zor ya, Allah yardımcınız olsun.

Süt ürünleri tüketmeyi 1-2 gün bırakıp gözle bence, azalma varsa doktorunuzdan tahlil isteyin inek sütü alerjisi mi diye. Çok geçmiş olsun

Ay çok sevindim çok şükür gözünüz aydın, sizin kız da nazlı 9-10 gün kaldı sanırım. Benimki de 11.gün gelmişti eve. Allah hiç bir anneyi evladından ayırmasın, tüm bekleyenlere şifa versin inşallah
Amin amin canım. Allah kimseye yaşatmasın. Çocuğumu daha yeni yeni çözüyorum. 2 gündür kaka yapmadı doymadığını mı gösteriyor acamaya

Bende tedirginim . Eşim kondom istemiyor illa hap kullanmami istiyor 😡
6 aydan önce kullanamazsn dedi bana sağlık ocgaindaki ebe
Ben günde 4 bardak içtim ama bana çok geldi cnm tıkanıklık yaptı o yüzden bir ya da en fazla iki bardak içiyorum artık
ben normal içiyorum o zmn cnm binkac gundur bitti almadım yenisini hatta iki gündür tahin pekmez yiyorum bı de kimyonlu yoğurt fayda ediyor gibi insAllah
Ben hapa basladim
Dogumdan 3haftasonra baslanilan bi hap
Emziren anneler icin
aaa bana sağlık ocağındaki ebe 6 aydan sonra baslayabilirsin dedi
Merhabalar kızlar

insAllah bende kızımı emziremedim insAllah oğlumu emziriim bende sağmiyorum hiç
Kızlar, şu telefonla arayıp sürekli bebeği görmek isteyenlere nasıl engel oluyorsunuz.bu durum benim psikolojimi fena halde yıpratıyor.birde aradıklarında dilleri dursa sürekli bir laf sokuşturmaca.bunlar yüzünden lohusa depresyonuna girdim.
Bizi hiç arayan yok şimdilik cnm ama kabul etmemek laizm tabi

Tripot al kurtul 😂 koy kamerayı oraya Sen gir cik Sessize al ekranı onların sesi gelmesin Bebeği izlesinler Açmasan daha iyi ama bide kamerayi tut İzah et çok iş .. Bebisinle daha rahat ilgilenirsin
Birde birtanesi diyor ki bu bebek yine mi uyuyor bir uyanık goremedik.ya bunu diyen üç çocuk annesi.
Ya canım bir değil iki değil hergun 4-5 tane telefon geliyor ve her uyku arası ya uyuyorum ya işimi yapıyorum ya da duşumu alıyorum.hiç boş vaktım yok ve 6 gün oldu doğum yapalı dikişlerim hala ağrıyor.ya gerçekten kimse anlamıyor.
Kendimi artık çok kötü hissetmeye başladım

ben normal içiyorum o zmn cnm binkac gundur bitti almadım yenisini hatta iki gündür tahin pekmez yiyorum bı de kimyonlu yoğurt fayda ediyor gibi insAllah
aaa bana sağlık ocağındaki ebe 6 aydan sonra baslayabilirsin dedi
insAllah bende kızımı emziremedim insAllah oğlumu emziriim bende sağmiyorum hiç

Bizi hiç arayan yok şimdilik cnm ama kabul etmemek laizm tabi
Canım İnan aramamaları daha iyi hergün yüzlerce bebek bakımı ile laf dinliyorum .bunalttılar artık beni kadını da erkeği de bana bebek bakım dersi veriyor

Ben açmıyorum canım kızım eve geldiğinden beri acil durumlar dışında açmıyorum. Gece mesaj atıyorum kusura bakma tel sesi kısıktı şimdi gördüm geç oldu felan filan diye sonra yine öyle öyle durdu. Yoksa bi de sinirlerim bozamam

Birde birtanesi diyor ki bu bebek yine mi uyuyor bir uyanık goremedik.ya bunu diyen üç çocuk annesi.
Ya canım bir değil iki değil hergun 4-5 tane telefon geliyor ve her uyku arası ya uyuyorum ya işimi yapıyorum ya da duşumu alıyorum.hiç boş vaktım yok ve 6 gün oldu doğum yapalı dikişlerim hala ağrıyor.ya gerçekten kimse anlamıyor.
Kendimi artık çok kötü hissetmeye başladım

Bende ailen uzakta görmek istiyorlar diye düşündüm amaan gerisini boşver .. bu konuda yalnız değilsin emin ol.. Ben lohusa değilim de sanki etrafımdaki herkes lohusa.. nasıl gazını aldığım, ne zaman uyuttugum, süt emiyor çok şükür o zaman niye mama vermedigim, normal doğum beklerken acil bir sağlık sorunundan Sezeryan oldum niye Sezeryan oldun sorularına cevap vermekten , Uykusunda bebeğin çaktırmadan uyandirilmasindan ki çocuk huzur içinde uyusun, meme emerken göğsümde hadi ver artık sevelim meme hep orada sonra emer diyenleri savuşturmak tan gına geldi.. 🎉🤣. Ay bişey yazayım dedimdi bin tane yazmışım ki dahası var.Sakin gardini dusurme Müsait olmayınca açma Esin organize etsin aramaları ben öyle yaptım bana ulaşamayan eşimi arıyordu.. Sessize al öylece kalsın.. İstersen günün belli bir saatinde müsait olunca dönersin.. Sakın kimseye kafanı takma..

ben gazı geldgni düşünüyorum canım.benim kız genelde ıkınıo uyurken bile bazen bıanda kaşları çatılıo aglayavak gbi oluo baznde aglıo.
gülmesinide eşim başına gecıo aha bana gülüo dio bende yok o kasları gelışio diorum.yani gülmesnn bilinçli oldgunu sanmıorum yuz kasları gelısıodr

En azından bebeklerin çoģu öyle onu öğrenmiş oldum 😊

benım kızımda öle elleriyle yuzunu saclarnı yoluo kafasına baya derın tırnak atmış hemen kestım tırnaklarnı.gögsume yatırıncada kafasnı sallıo gogsumu tuttrana kadar cebelleşioruz.bide gazı gelınve emmeyı bırakıp kafasnı sallıo kendını gerıo gögsü tutmuo sancı gecınce yıne emmeye devam edıo
Aynı yaa aynısı gözümde canlandı yine . Gülüyorumda o hallerine bazen 😂

6 aya kadar oyalarım belki ama ondan sonrası ne olcak bilmiyorum

Kızlar kızım 14 günlük. 2 gündür kaka yapmıyor acaba doymuyor mu ya. Ikınıyor ama yapmıyor. 😞 daha tartmadık cumartrsi Dr randevusu var bakalım ne diyecekler

X