2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Merhaba kızlar ben normalde ağustos annesi olmam gerekirken temmuz annesi oluverdim öncelikle hepiniz sağlıkla büyütün yavrularınızı inşallah bi sorum olcaktı bebeğim hemen hemen her meme emdikten sonra kaka yapıyo bu normal mi sizde yaşadınız mı hiç böyle birşey? 6 günlüğüz daha

Benim de yapıyor bitmiyor birde elime yapıyor her bez açmamda rengi sarı oldu mu kakasını falan çiş görüyor musun her bezinde

Bende sık sık sağarsam 60 cc ama baya ara verip sağarsam tek göğüsten 60tan fazla olabiliyor. Bebek tam emmediği için ben mecbur sağıyorum.
Her emzirme bitimi sağıyo musun?
Son damla damlayana kadar mı devam edeyim diyosun :) Bu arada manuel pompayla sağıyorum lansinohun. Ucu öyle bi hale geliyo ki sonlara doğru, baya kocaman oluyo. Görüntüden dolayı bırakıyorum biraz da.
Koltukaltından tutup yukarı kaldırmış halde mi? Deneyeyim bakayım. Ne kadar süre kalıyosun öyle?
Maşallah ne güzel kilo almış.
Kizlar bebegim 13 gunde 500gr almis iyimi?
En son 3440kg idi simdi 3940 olmus
24gunluk bebek
Dogum kilosu 3560kg
çok iyi bence. Benimki de o kadar almış olsa.
4.gün çocuk dr u kontrolünde çok çok az kilo vermişti. Dr baya iyi bakmışsınız demişti hatta. Ama şimdi o günden bugüne kakaları azaldı, gaz başladı, zeytinyağı vermeme bağlı oldu kaka. Şimdi durum nedir bilmiyorum kilo konusunda.
Ben de evde tartmaya çalışıyorum ama güven olmuyo sanki. Geçen gün doğum kilosunun üstüne +700 çıkmışken, bugün +200 çıktı. Zayıfladı mı bu çocuk :) Bezi temizdi ama giysileri vardı üzerinde.
Kızlar kanamaniz ne kadar sürdü veya hala sürüyor mu? Ben 17 sinde doğum yaptım. Hâlâ kanamam var.
Ben 16sında doğum yaptım. Hala devam ediyo. Adetin son günleri gibi. Normal mi bilmiyorum. Normaldir heralde.

Ayy
Kesinlikle katılıyorum her şeye karışan ve her konuda fikri olanlar özellikle
Ayyy çıldırıyorum üzerine bunu okuyunca yalniz olmadığımi anladım bı doğum yaptım herkes prof kesildi başıma psikolojim bozuldu resmen benim çocuğuma en iyi ben bakarım kimsenin biseyine karışmam ama bu insanlar neden böyle. Telefon kullanmayı birakcam milletin çenesi yüzünden

cnm aynı benim bebeği anlattın gece ile gündüzü ayıramıyorlar heralde zamanla düzelir die umut ediyorum sürekli rüya görme bizmde oluyor heyecanlanıyor korkuyor gülüyor rüyasında

cnm aynı benim bebeği anlattın gece ile gündüzü ayıramıyorlar heralde zamanla düzelir die umut ediyorum sürekli rüya görme bizmde oluyor heyecanlanıyor korkuyor gülüyor rüyasında

Aynen ya inşallah. Demek ki bebeklerin normal durumu böyle buna sevinebiliriz . Karakter olarak mı böyle sinirli ve uyku hali bozuk demiştim bende . Çok korkuyor . Agladiktan sonra emziriyorum . Ellerini yuzune cekiyor ayaklarini topluyor . Sanki dayak yiyormuş gibi uzuluyorum o haline insallah gecer

Merhabalar doğum yapalı bir hafta oldu bu sürede doğum kilosu üzerine bebek ne kadar kilo almalı bilgisi olan yardımcı olabilirimi bebegim bir haftada 50 Gr almış normalmiş acaba

Arkadaşlar sarılığımız vardı başta bizim sonra düşmüştü bugün kontrole geldik bebeğimin sarılığı 17 olmuş şok oldum. O kadar emdi beni arada ağlıyordu gaz sancısı sandım meğer çocuğum aç olduğu için ağlıyormuş sütüm de iyi geliyo aslında kakasını falan çok yapıyo ondan mi kilo Almadı anlamadık doktor günde 3defa mama verin dedi şimdi hastanedeyiz yatış verdi. Oğlum gözümün önünde mavi ışıkta yatıyor zor zapt ediyoruz. Bu durumu yaşayan var mi

Maşallah ne güzel kilo almış
bilmiyorum baklm doğru mu değil mi bı aylık olduğunda sağlık ocağında tartinca ogrenicez aslında doğru olması gerekir mantıken bizi tartiyor
Kizlar şu 3 litre suyu toplam 24 saat icinde mi içiyorsunuz yoksa gun icinde oglw aksam.arqsi mi
ben sabahtan başlıyorum yatana kadar içiyorum gece uyandığımda içeriklerim hariç tabi
Yaaaa bu sarılık konusu bende de muallak hastaneye goturesim yok ama acaba var içimde bezini günde kaç kez degistiryodn kilo alımı uyku durumu falan

biz öyleyiz canım.benimkide sürekli emiyor sancısı gelıo bırakıo gerılıo sonra yıne tutuyo emmeye devam edio.gazını çıkartıyorum masaj yapıorm faln sonra yıne emmeye devam uyuyana kadar emıo dıebılırım.hiç şöyle yatırıpta aglamadan durdugu yok günde toplasan 10 dkk anca öyle aglamadan sakin duruodur.ondada büyük kızım hemen gelip rahatsz edıo çcuğu.benimkide emzik almıo damaksız emzık aldım onuda tutturamadm yinede devam edecegim tuttrmaya valışmaya.
hiç bi işimi yapamıorum uyanıo sürekli mememde yatrsam hemen aglıo bide sürekli ıkınıo baya zorlanıo gaz çıkarırken.

alerjik oldgnu nerden biliosun canm benm kızdamı alerjik acaba gazsız günümz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…