2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bizim tartıda bi manyaklık olabilir :) İnşallah almıştır kilo bizimki de.

Bizde gecenin bir evresi boyle oluyoruz resmen 2 3 saat suruyo uyumasi. Bazen gunduzde oluyo. Besigine koyunca homurdanmaya basliyor emme gudusunu yenemiyor. Uyusada sutum olsa diyorum artik kendi pili bitince uyuyor.
o kolıklığinden uyumuyordur canım beşiğine koyunca ne yapıo benımki zorlanıo kızarıo ıkınıo gaz cıkarmaya çalışıo.

Arkadaşlar bebişim daha 12 günlük ama aşırı derecede gazı var ne yapacagımı şaşırdım ağlama nobetleri geçiriyor doktora gıttık ıkı damla verdi kullanıyoruz ama hiç faydasını görmedik. Aranızda beebeği bu derece gazlı olan var mı? Bebeğim kıvranıyor acıdan dayanamıyorum onu böyle gormeye

Allah kolaylık versin cnm uykusuzluka idare edeceğiz artık yapacak bişey yok
Ya onlar büyüyene kadar böyle olucak artık

Günlük 20 gram alması gerekiyormuş biz kontrole gidemedik 17 Ağustosta bir aylık olacak o zaman gideceğiz bakalım alıyor mu kilo bizimki çok emmiyor memede uyuyup kalıyor o yüzden mama desteğine devam ediyorum
500gr 13gune bolunce 38 gr ediyo
Ozaman iyi oluyo sanirim

Senin bebegin kilo almiyormu canim
Emziriyomusun mamami

Canim yedigin seylere cok dikkat et

Süt olsun diye tahin helvasi yemekten şişicem yhu siz de yiyor musunuz
ben bol bol su içiyorum günde iki kupa rezene ayran içiyorum ama şu bı kaç gündür az gibi ya da oğlumun daha fazla sütr mi ihtiyacı oluyor fazla emiyor
çörekotu yağı ver bı de istersen canım ise yarayabilir
Su, helva, badem
suyu 2.5-3 lt içiyorum garanti ama helva ve bademi deneyim

Günde 10 kere falan değiştiriyordum kakasını hep yapıyordu. İlk hafta uyku durumu ağırdı uyanamıyordu ama sonra düzeldi kendiliğinden uyanmaya başladı kilo alımı da azmış doktor öyle dedi moralim bozuldu ya şimdi mamayı ver 3-4 kere dedi doktor bu sefer de memeyi reddederse diye korkuyorum

Senin bebegin kilo almiyormu canim
Emziriyomusun mamami
Kilosunu bilmiyorum. En son 3.4. gün ölçüldü. İyi demişti dr. Benim kafama takılan çişli bez sürekli var ama kakalı bezleri azaldı. Aşırı da gazlı. Acaba kilo durumu nasıl, nasıl etkileniyo diye kafamda.
İlk günler emme problemi oldu. Almadı memeyi zor kabullendi. O arada sarılık olmasın diye mama verdik. Sonra alışmaya başlayınca sadece emzirdim.

Yaaaa demek ki çiş yapmasiyla alakalı değil kilo ne kadar almış kaç günlüktu 4 günlükken 3.500 kg çıkmıştı sağlık ocağında bı daha tartilmadi 5 gün sonra tartilacak bklm kaç çıkacak

bebegın kaç günlük vanım.benımkıde sürekli ıkınıoda banada verrmi acaba doktr.bacaklarnı faln oynatıorum.gaz çıkarıo ama bitmio kakasını yapıo ıkına ıkına.yinede bitmıo.

Senin yine telefonla karışılıyosa iyi canım bizim anne ve kv dönüşümlü kalıyorlar ve annemin gittiği günler resmen üzülüyorum bebeğim de ters gbi kv olunca hep huzursuzluğu tutuyo tabi bir sürü yorum sonra. Hep kocakarı yorumları cahil cahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…