Onu bende bilemedim şimdiValla bilemiyorum ki işte kese 5. Haftada görünmüştü. Ama kalp atışı vakti değildi diyelim inş cuma günü hayırlı haberi almak için bekliyorum. Ben muhtemelen adetin bittiği gün hamile kaldım ama yinede geç döllenme olabiliyor mu
Aramızda bir gün varmışaynı hassasiyet benim de sağ tarafta.Bir sonraki doktor kontrolün ne zaman.
Sen kaç haftalıkken görememıstın ve kaç haftalıkken gormustun inşallah bakalım çarşamba gnune az kaldıHiç endişelenmeyin bende de aynısı oldu,10 gün gittim ve bebegide gördük kalp atislarinida duyduk..bende çok kötü olmuştum kendime gelemedim kontrole kadar ama kendinize dar etmeyin o günleri enimim göreceksiniz
Benim bugün 7+0 oldu salı günü bir daha gitcem kalp atışına.ama sanırım 10.haftaya kadar her hafta gitcem.İçim rahat etmez.biliyorum allahtan gelene yapacak birşey yok ama olsunAslinda uygulama bende 1 hafta onceyi gosteryo yani suan bebis 7+1 oldu bugun doktor 12 haftaya kadar bu sekilde gidelim ama arada bikontrol.daha istiyoruz 9. 10cu haftalar icinde bi daha goruselim dedi
Ay seninle aynıyızGun gunu tutmuyo bebisi gormeye gittigimde heyecandan midir nedir 2 gundur cok iyyidim derken bu sabah minnak 5 bucukta beni mide bulantisiyla uyandirdi AMA bende sabah bulantisi ögurme seklinde oluyo gune Boyle basliyorum tuzlu bseyler yiyince geciyo
Uyku bugun daha fazlaydi hala uyumak istiyorumyemek kokusundan hic tiksinmedim bu zamana kadar. Istemedigin tek set nedense cay oldu.. bi Boyle sogur gibi oldum cay gormek pek hosuma gitmiyo
Hafta ici buroda 2 yi geciyo da hafta sonu evde oldugum icin 1,5 - 2 arasi oluyoAynı ben.o kadar suya hala doyamadım ya.
Ben yeni gittim kalbinizde duydum.Benim gibi henüz hic doktora gitmemis olan var mi? Gidesim var ama sabredip gidince kalp atislarini duyarak baslamak istiyorum. Bir de henüz doktora karar veremedim
Progestan alıyormısunuz. Dinlenin en azından.Kizlar bebek 5+2
Kahverengi leke geliyor. Aşırı değil ama. Ilk gördüğümde acile gitmiştim alttan baktı keseyi gördü.bi sorun yok olabilir dedi. 1 hafta önceydi. Şimdi yine geliyor az az var mı bunu yaşayan? Zırt pırt acile gidip alttan baktırmak istemiyorum. 4unde zaten randevum var ama endiseliyimmmmmm
ben avcılar medicana ya gidiyorum, ilk hamileliğim de çok sorunluydu ve Seçil Hocan çok iyi yönetti çok şükür kızım 5.5 yaşında şu anda.Merhaba arkadaslar esenyurt bolgesıne yakın ozel hastaneye gıdıp hamılelık takıbını yaptıran ve memnun olan varsa hastanelerını paylasabılırmı hem hamılelık takıbı hemde dogum yapabılecegım bır hastane dusunuyorum sımdıden tesekkur ederim
Benim bugün 7+0 oldu salı günü bir daha gitcem kalp atışına.ama sanırım 10.haftaya kadar her hafta gitcem.İçim rahat etmez.biliyorum allahtan gelene yapacak birşey yok ama olsun
ben avcılar medicana ya gidiyorum, ilk hamileliğim de çok sorunluydu ve Seçil Hocan çok iyi yönetti çok şükür kızım 5.5 yaşında şu anda.
Ben doktorumdan çok memnunum, doğumu da orada yapmıştım. İlk bebeği 38 yaşında kucağına aldığımı, 54 ile hamile kalıp 52 ile doğuma gittiğimi söylesem ne kadar sorunlu bir 9 ayı başarıyla yönettiğini daha net anlatabilirim sanırım. Önümüzdeki hafta yine görüşeceğiz malum yaş daha da ileride şu anda.Doktordan hastaneden memnunsunuz degılmı dogumu orada mı yaptınız nasıl gectı?
Ben doktorumdan kesinlikle
Ben doktorumdan çok memnunum, doğumu da orada yapmıştım. İlk bebeği 38 yaşında kucağına aldığımı, 54 ile hamile kalıp 52 ile doğuma gittiğimi söylesem ne kadar sorunlu bir 9 ayı başarıyla yönettiğini daha net anlatabilirim sanırım. Önümüzdeki hafta yine görüşeceğiz malum yaş daha da ileride şu anda.
Ben de duydum ama daha önce bununla ilgili kötü tecrübelerim olduğu için ben riskli gebelik kategorisindeyim canım o yüzden doktorum 10 güne bir görmek istiyorum dedi.inşallah 3 4 aylık zamanları görürüzYa bende kalp atisini duydum ya simdi ondan rahatladim hani kalp atisi var atiyo suan oyle odakliyorum kendimi her hafta gidip acaba bu hafta atacak mi atmicak mi diye endiselenirim ben
Ben de duydum ama daha önce bununla ilgili kötü tecrübelerim olduğu için ben riskli gebelik kategorisindeyim canım o yüzden doktorum 10 güne bir görmek istiyorum dedi.inşallah 3 4 aylık zamanları görürüz
Amin canımmAa o zaman ihmal etme canim tabiki doktorun nasil dediyse. Benim daha ill gebeligim insallah sorunsuz sekilde kucagimiza aliriZ hergun bunun icin dua ediyorum
Ya ben iki bardak anca, ben ilk hamileliğimde öyleydim, 4. Aydan sonra tabi bulantı bitince bu icemediklerimi de içeceğim kısmetse, siz şanslı kesimsiniz bulantisiz rahat gecirengillerdenKiz su zorla içilir mi, ben 2litrelere kadar kolaylik la geliyorum. Mesrubat falan hic icemiyorum. Elimde suya sarhos gibi dolaniyorum
Benim de erken başladı bu kez, oğlumda bukadar degildimBen içemiyorum yaa ilk gebeligimde de mide bulantim vardi içemezdim. Bu gebeligimde erken basladi bulantimİcebilen bolca icsin
Evet canim sukurler olsun hic bulantim olmuyoYa ben iki bardak anca, ben ilk hamileliğimde öyleydim, 4. Aydan sonra tabi bulantı bitince bu icemediklerimi de içeceğim kısmetse, siz şanslı kesimsiniz bulantisiz rahat gecirengillerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?