2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Onu bende bilemedim şimdi inşallah cuma hayırlı haberle gelirsin

Aramızda bir gün varmış aynı hassasiyet benim de sağ tarafta.Bir sonraki doktor kontrolün ne zaman.

Aslinda uygulama bende 1 hafta onceyi gosteryo yani suan bebis 7+1 oldu bugun doktor 12 haftaya kadar bu sekilde gidelim ama arada bikontrol.daha istiyoruz 9. 10cu haftalar icinde bi daha goruselim dedi

Sen kaç haftalıkken görememıstın ve kaç haftalıkken gormustun inşallah bakalım çarşamba gnune az kaldı

Aslinda uygulama bende 1 hafta onceyi gosteryo yani suan bebis 7+1 oldu bugun doktor 12 haftaya kadar bu sekilde gidelim ama arada bikontrol.daha istiyoruz 9. 10cu haftalar icinde bi daha goruselim dedi
Benim bugün 7+0 oldu salı günü bir daha gitcem kalp atışına.ama sanırım 10.haftaya kadar her hafta gitcem.İçim rahat etmez.biliyorum allahtan gelene yapacak birşey yok ama olsun

Ay seninle aynıyız

Progestan alıyormısunuz. Dinlenin en azından.

ben avcılar medicana ya gidiyorum, ilk hamileliğim de çok sorunluydu ve Seçil Hocan çok iyi yönetti çok şükür kızım 5.5 yaşında şu anda.

Benim bugün 7+0 oldu salı günü bir daha gitcem kalp atışına.ama sanırım 10.haftaya kadar her hafta gitcem.İçim rahat etmez.biliyorum allahtan gelene yapacak birşey yok ama olsun

Ya bende kalp atisini duydum ya simdi ondan rahatladim hani kalp atisi var atiyo suan oyle odakliyorum kendimi her hafta gidip acaba bu hafta atacak mi atmicak mi diye endiselenirim ben

Doktordan hastaneden memnunsunuz degılmı dogumu orada mı yaptınız nasıl gectı?
ben avcılar medicana ya gidiyorum, ilk hamileliğim de çok sorunluydu ve Seçil Hocan çok iyi yönetti çok şükür kızım 5.5 yaşında şu anda.

Ben doktorumdan kesinlikle
Doktordan hastaneden memnunsunuz degılmı dogumu orada mı yaptınız nasıl gectı?
Ben doktorumdan çok memnunum, doğumu da orada yapmıştım. İlk bebeği 38 yaşında kucağına aldığımı, 54 ile hamile kalıp 52 ile doğuma gittiğimi söylesem ne kadar sorunlu bir 9 ayı başarıyla yönettiğini daha net anlatabilirim sanırım. Önümüzdeki hafta yine görüşeceğiz malum yaş daha da ileride şu anda.

Allah yardımcınız olsun sagsaglım kucagınıza alın ınsallah Muayıne fiyatları ve dogum fıyatları ıle ılgılı bılgı verebılırmısınız?

Ya bende kalp atisini duydum ya simdi ondan rahatladim hani kalp atisi var atiyo suan oyle odakliyorum kendimi her hafta gidip acaba bu hafta atacak mi atmicak mi diye endiselenirim ben
Ben de duydum ama daha önce bununla ilgili kötü tecrübelerim olduğu için ben riskli gebelik kategorisindeyim canım o yüzden doktorum 10 güne bir görmek istiyorum dedi.inşallah 3 4 aylık zamanları görürüz

Aa o zaman ihmal etme canim tabiki doktorun nasil dediyse. Benim daha ill gebeligim insallah sorunsuz sekilde kucagimiza aliriZ hergun bunun icin dua ediyorum

Kiz su zorla içilir mi, ben 2litrelere kadar kolaylik la geliyorum. Mesrubat falan hic icemiyorum. Elimde suya sarhos gibi dolaniyorum
Ya ben iki bardak anca, ben ilk hamileliğimde öyleydim, 4. Aydan sonra tabi bulantı bitince bu icemediklerimi de içeceğim kısmetse, siz şanslı kesimsiniz bulantisiz rahat gecirengillerden

Ya ben iki bardak anca, ben ilk hamileliğimde öyleydim, 4. Aydan sonra tabi bulantı bitince bu icemediklerimi de içeceğim kısmetse, siz şanslı kesimsiniz bulantisiz rahat gecirengillerden
Evet canim sukurler olsun hic bulantim olmuyo
Ilk hamileligimdede hic olmamisti
Bunda sadece uykuya dustum koala gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…