- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.411
- 248
Aramızda bir gün varmışKizlar benim sol tarafimda cok hassasiyet var ya. Sanki yumurtlama agrisi olur ya ogle bi sol belime dogru ceken bi agri. Bebis soldami ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramızda bir gün varmışKizlar benim sol tarafimda cok hassasiyet var ya. Sanki yumurtlama agrisi olur ya ogle bi sol belime dogru ceken bi agri. Bebis soldami ki![]()
ben baya mutlu olmuştum gülmüştüm hatta ekrandaki grafik coşmuştuKızlar ilk kalp atışnı duyduğunuzda neler hissettiniz? :)
Ben de çok ağlamaklı olamıyorm nedense tam ağlıcam bi gülme geliyorben baya mutlu olmuştum gülmüştüm hatta ekrandaki grafik coşmuştu
Ağlayanlar oluyomuş, sözde ben de hamilelikte daha da duygusallaştım ama orda ağlanacak bişey bulamadım heralde![]()
Ben içemiyorum yaa ilk gebeligimde de mide bulantim vardi içemezdim. Bu gebeligimde erken basladi bulantimKızlar zorla içicez artık suyu, birbirimize gaz verelim belki işe yarar :)
Ben de gittim ama pek bişey anlamadım tekrar gideceğim cuma günü :)Benim gibi henüz hic doktora gitmemis olan var mi? Gidesim var ama sabredip gidince kalp atislarini duyarak baslamak istiyorum. Bir de henüz doktora karar veremedim![]()
Canım sen duymuştun değil mi kalp atışını.Ben de gittim ama pek bişey anlamadım tekrar gideceğim cuma günü :)
Neden progestan fitil vs vermediler.Kizlar bebek 5+2
Kahverengi leke geliyor. Aşırı değil ama. Ilk gördüğümde acile gitmiştim alttan baktı keseyi gördü.bi sorun yok olabilir dedi. 1 hafta önceydi. Şimdi yine geliyor az az var mı bunu yaşayan? Zırt pırt acile gidip alttan baktırmak istemiyorum. 4unde zaten randevum var ama endiseliyimmmmmm
Neden progestan fitil vs vermediler.
Tebrik ederim canım.Merhaba kızlar belki hatirlarsiniz geçenlerde yazdım,kese var bebek yok diye çok endişelenmiştim,perşembe günü randevum vardı kalp atışlarını duyduk ..geç döllenme imis sat gore 8+3 olmasi lazimken
Ultrasyona gore 6+9 du...Çok mutluyum bana çok destek oldunuz hepinize çok teşekkür ederim tekrar![]()
Ben de kanama lekelenme yokken doktorum fitil verdi önlem olsun diye.Bana biraz garip geldi vermemesi.neyse bol bol dinlenin ayağa çok kalkmayın inşallah birşey olmaz.Gerek yok şu an normal her şey dedi. Kese güzel yerde rahmin ortasında dedi
Hayır duyamamıştık:/Canım sen duymuştun değil mi kalp atışını.
Ben yaşadım ya hemde 6. Haftaya kadar nerdeyse. Progestan 5 gün kullanınca kesildiKizlar bebek 5+2
Kahverengi leke geliyor. Aşırı değil ama. Ilk gördüğümde acile gitmiştim alttan baktı keseyi gördü.bi sorun yok olabilir dedi. 1 hafta önceydi. Şimdi yine geliyor az az var mı bunu yaşayan? Zırt pırt acile gidip alttan baktırmak istemiyorum. 4unde zaten randevum var ama endiseliyimmmmmm
İnşallah duyarsın canım aramızda bir gün var.Ama seninki geç döllenme olabilirHayır duyamamıştık:/
Geç döllenme tam olarak ne oluyorİnşallah duyarsın canım aramızda bir gün var.Ama seninki geç döllenme olabilir
Yumurta olması gerektiğinden daha geç dölleniyor yani yumurtlama tarihinde değil de daha ileri bir tarihte.İnşallah seninki öyle olmuştur.ben 6+3te duydum ama yine de salı günü bir daha gideceğim kontrol açısından.karından zor duymuştuGeç döllenme tam olarak ne oluyor![]()
Valla bilemiyorum ki işte kese 5. Haftada görünmüştü. Ama kalp atışı vakti değildi diyelim inş cuma günü hayırlı haberi almak için bekliyorum. Ben muhtemelen adetin bittiği gün hamile kaldım ama yinede geç döllenme olabiliyor muYumurta olması gerektiğinden daha geç dölleniyor yani yumurtlama tarihinde değil de daha ileri bir tarihte.İnşallah seninki öyle olmuştur.ben 6+3te duydum ama yine de salı günü bir daha gideceğim kontrol açısından.karından zor duymuştu
Ben yaşadım ya hemde 6. Haftaya kadar nerdeyse. Progestan 5 gün kullanınca kesildi
Evet ama ben kahverengi akıntım var deynce verdi kendisi pek sormamıştıHemen vermiş mıydı progesteran