• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar benim sol tarafimda cok hassasiyet var ya. Sanki yumurtlama agrisi olur ya ogle bi sol belime dogru ceken bi agri. Bebis soldami ki🤭
Aramızda bir gün varmış 😁 aynı hassasiyet benim de sağ tarafta.Bir sonraki doktor kontrolün ne zaman.

Benim gibi henüz hic doktora gitmemis olan var mi? Gidesim var ama sabredip gidince kalp atislarini duyarak baslamak istiyorum. Bir de henüz doktora karar veremedim🧐

Kizlar bebek 5+2
Kahverengi leke geliyor. Aşırı değil ama. Ilk gördüğümde acile gitmiştim alttan baktı keseyi gördü.bi sorun yok olabilir dedi. 1 hafta önceydi. Şimdi yine geliyor az az var mı bunu yaşayan? Zırt pırt acile gidip alttan baktırmak istemiyorum. 4unde zaten randevum var ama endiseliyimmmmmm

Kizlar bebek 5+2
Kahverengi leke geliyor. Aşırı değil ama. Ilk gördüğümde acile gitmiştim alttan baktı keseyi gördü.bi sorun yok olabilir dedi. 1 hafta önceydi. Şimdi yine geliyor az az var mı bunu yaşayan? Zırt pırt acile gidip alttan baktırmak istemiyorum. 4unde zaten randevum var ama endiseliyimmmmmm
Neden progestan fitil vs vermediler.

Merhaba kızlar belki hatirlarsiniz geçenlerde yazdım,kese var bebek yok diye çok endişelenmiştim,perşembe günü randevum vardı kalp atışlarını duyduk ..geç döllenme imis sat gore 8+3 olmasi lazimken
Ultrasyona gore 6+9 du...Çok mutluyum bana çok destek oldunuz hepinize çok teşekkür ederim tekrar 🤗
Tebrik ederim canım.🙏😊
Darısı başımıza inşallah..6+9derken 7+2mi acaba tam anlamıyla.kalp atışını ne zaman duydunuz?

Gerek yok şu an normal her şey dedi. Kese güzel yerde rahmin ortasında dedi
Ben de kanama lekelenme yokken doktorum fitil verdi önlem olsun diye.Bana biraz garip geldi vermemesi.neyse bol bol dinlenin ayağa çok kalkmayın inşallah birşey olmaz.

Kizlar bebek 5+2
Ben yaşadım ya hemde 6. Haftaya kadar nerdeyse. Progestan 5 gün kullanınca kesildi

Geç döllenme tam olarak ne oluyor 🤔
Yumurta olması gerektiğinden daha geç dölleniyor yani yumurtlama tarihinde değil de daha ileri bir tarihte.İnşallah seninki öyle olmuştur.ben 6+3te duydum ama yine de salı günü bir daha gideceğim kontrol açısından.karından zor duymuştu

Yumurta olması gerektiğinden daha geç dölleniyor yani yumurtlama tarihinde değil de daha ileri bir tarihte.İnşallah seninki öyle olmuştur.ben 6+3te duydum ama yine de salı günü bir daha gideceğim kontrol açısından.karından zor duymuştu
Valla bilemiyorum ki işte kese 5. Haftada görünmüştü. Ama kalp atışı vakti değildi diyelim inş cuma günü hayırlı haberi almak için bekliyorum. Ben muhtemelen adetin bittiği gün hamile kaldım ama yinede geç döllenme olabiliyor mu 😂

Back
X