Evet bende de var şu an için bol su iç dedi.Kizlar ben dün idrar tahlili de verdim.e-sonuç üzerinden baktiğimda lökosit değerim yüksek cikmiş ve ayri ni lökosit kriteri de pozitif.Bu ne demek enfeksiyon mu var?Doktora da ben dedim yapalim ben cok sık sistit olan biriyim diye.Enfeksiyonsa bebeğe zarari olmadan çare buluruz.
hadi gözün aydın :) hayırlısı ile sağlıklı bir bebiş olsun inşKizlar kan testi yaptım hamileyim ☺değerler 827,6 çıktı sizce bir aylık olmusmu
Cubuk kraker mandalina bunları denedinmi cnm tuzlu şeyler bastırırHanımlar mide bulantısından duramıyorum artık bi çözüm bulanınız var mı işe yaramış olan? 7 buçuktan beri geçmediii
Naneli sakız veya şeker bana iyi geldi bide ekşi elma arada da zencefilli limonlu çay yaptım çok arttigindaHanımlar mide bulantısından duramıyorum artık bi çözüm bulanınız var mı işe yaramış olan? 7 buçuktan beri geçmediii
off ewet cok haklısın ben de ilk gebeliğimde 22 kilo almıştım çok kötü oluyo gerçekten sonradan wermek fln ama şuan bende de kabızlık war sanırım ondan da kendımi kilo almış gibi rahatsız hissediyorum ama walla ben yıyorum daHamileyim psikolojisiyle insanın iştahı açılıyor o yüzden o psikolojiden çık normal yaşamına dön canım yoksa hamileliği 30 kiloyla sonlandırırsın benim ilk hamileliğimdeki gibi sonra vermeye uğraşmak çok zor sağlıklı beslenmeye adapte et kendini. Benim 5. Haft 1 kiloya yakın aldım ama sadecce kabızlıktan normale dönsem onu veririm iştahım normal zamanki gibi çünkü
ağızda çıkan aftlara karadut pekmezi çoook iyi geliyo. aklınızda olsun gargara yaparak (ağzın içinde her yere değsin) için. bizim bi arkadas kaç kez iyileşti bu şekilde çok geçmiş olsunEvet ya çok kötüyüm her gün daha da düşüyorum yani ağzımdan büyük bir laf çıkacak zor tutuyorum kendimi inan bu nasıl bir şey ya
Zencefilli çay dokunmaz dimi ya bikaç yerde fazla tüketmeyin diyordu. Bir de ne yersem çıkarıyorumNaneli sakız veya şeker bana iyi geldi bide ekşi elma arada da zencefilli limonlu çay yaptım çok arttiginda
Kraker bi fırsat bulupta alamadım ya. Ama mandalina denicem şimdi umarım onuda geri çıkarmam. Ne zormuş bunlar :/Cubuk kraker mandalina bunları denedinmi cnm tuzlu şeyler bastırır
ben de kullanıyorum ama hiç midemle alakalı bi sorun olmadı. sadece ilk yaptığımda yanma oluyo kolda o kadar. ama iğne mide yanması yapmaz ya yanı deri altı iğnesi zaten bunlar mideye gitmiyo ki ilaç gibi? mide kanaması da kan sulandırıcı olduğu için belkide ufak bi kanama alanını genişletiyodur. bence yedikleriniz dokunmuştur. iğne yapmaz çnkKan sulandırıcı iğne kullanalar miğde agrıması oluomu sızde benım bıranda basladı kafayı yiyodum aksamdan berıde baş dönmesi var iğnenın recetesndede yan etkılerde mığde kanaması yazıo valla çok korktum ya
bol su :))Kizlar ben dün idrar tahlili de verdim.e-sonuç üzerinden baktiğimda lökosit değerim yüksek cikmiş ve ayri ni lökosit kriteri de pozitif.Bu ne demek enfeksiyon mu var?Doktora da ben dedim yapalim ben cok sık sistit olan biriyim diye.Enfeksiyonsa bebeğe zarari olmadan çare buluruz.
ay ne güzel kalp atışlarını duymuşsunuz :) güzel şeylere odaklannın bence. içinizi ferah tutun :) kanama alanı bebek dışındaysa bir problem olmaz. çnk dr lar bile normal karşılıyolar bunu. bişi anlatayım; ben ilk gebeliğimde kahwerengi lekelenmem olmuştu. ağlayarak gitmiştim dr.a . gel hemen bakalım dedi. yanında da hemşiresi tansiyon fln ölçüyo. benim kalp atışım nasıl yüksek çıktı. kadın da şaşırdı, ben anlattım işte lekelenmem war die. o da bana şunu anlattı; geçen bi bayan geldi ama şakır şakır kanamayla yani bacaklarından fln akarak gelmiş düşük yapıyorum fln die. bi bakıyolar ultrasonla bebek gayet sağlıklı we olması gerektiği yerde. yanı bebek dışındaki alanlarda böyle kanamalar oluşabiliyormuş. 9 ay adet olan biliyorum hamıleliğindeGünaydın hanımlar. Bugün miniğimizin kalp atışlarını az da olsa duyduk :) ama doktorum içerde az bi kanaman var dedi progestan hap kullanıyordum zaten şimdi birde hafta da bir iğnesini verdi . Eğilip kalkma bebeği sıkıştırma dedi. Korktum kanama diyince böyle bisey yasayan var mı aranızda?
???Günaydın hanımlar. Bugün miniğimizin kalp atışlarını az da olsa duyduk :) ama doktorum içerde az bi kanaman var dedi progestan hap kullanıyordum zaten şimdi birde hafta da bir iğnesini verdi . Eğilip kalkma bebeği sıkıştırma dedi. Korktum kanama diyince böyle bisey yasayan var mı aranızda?
Bende korkumdan fazla içmedim az dogradim demliğe doktor demişti bulantımn artınca zencefilli limonlu çay yap diye ama bende çok nadir yaptım çok arttiginda aynı korkulardanZencefilli çay dokunmaz dimi ya bikaç yerde fazla tüketmeyin diyordu. Bir de ne yersem çıkarıyorumbugün doktora gidicem artık ne dicek bakalım
Ekşide bastırıyor genelde bulantıyı ama herkeste nasıl tepki yapar tabi bilememKraker bi fırsat bulupta alamadım ya. Ama mandalina denicem şimdi umarım onuda geri çıkarmam. Ne zormuş bunlar :/
Şey oluyo mu ya yedkten sonra oh geçti rahatlığı ama 15-20 dk sonra tekrar bulantıEkşide bastırıyor genelde bulantıyı ama herkeste nasıl tepki yapar tabi bilemem