2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Evet bende öyle yapıyorum.Bi de ben 2 litreden fazla su içtiğim halde doktor yetersiz gördü su miktarını arttır dedi.sizlerde arttırın.bi de muz cocuğu besliyormuş günde bir muz tavsiye etti
Suyun az olduğu neye göre söylüyorlar acaba 2litreden fazla içtigin halde 🤔

Slm kızlar dün doktora gittim idrar testi sonucum eritrosit cok yüksek 0-3 referans değer sonuç 18.66 doktoruma yazdım ilaca gerek yok dedi bi arkadaşımda düşüğe sebep oluyo dedi napsamm acaba moral yine sıfırlandı

Slm kızlar dün doktora gittim idrar testi sonucum eritrosit cok yüksek 0-3 referans değer sonuç 18.66 doktoruma yazdım ilaca gerek yok dedi bi arkadaşımda düşüğe sebep oluyo dedi napsamm acaba moral yine sıfırlandı
Bence o arkadaşında sıkıntı var.Benimde 22 çıktı.Hamilelikte olabiliyormuş bu durum.bol bol su tüketmek lazımmış o yüzden elinden geldiğince su iç.O arkadaşınla da muhattap olma.

Bence o arkadaşında sıkıntı var.Benimde 22 çıktı.Hamilelikte olabiliyormuş bu durum.bol bol su tüketmek lazımmış o yüzden elinden geldiğince su iç.O arkadaşınla da muhattap olma.
Ay allaah razı olsun tam ağlamaya başladım sen yazdın allah razı olsun kafayı yicem ya zaten tüp bebek koskoca prof niye gerek yok ilaç kullanma desın demi çok saol kuzum ya

Ay allaah razı olsun tam ağlamaya başladım sen yazdın allah razı olsun kafayı yicem ya zaten tüp bebek koskoca prof niye gerek yok ilaç kullanma desın demi çok saol kuzum ya
Ne süreçlerden geçiyoruz bi de insanların varsayımlarıyla uğraşıyoruz.Sen içini ferah tut suyunu bu süreçte bol iç.Zaten ilerleyen dönemde tekrar idrar testi ister doktor ona göre tek içimlik saşelerden verir.O kadar çok hamile var ki 9 ay bu hastalıkla yaşayan.o yüzden sen takma hiç.Mesela benimde plt wbc alt gibi değerlerimde yüksek çıktı önemsemediler bile normal bu süreçte diye.

Ne süreçlerden geçiyoruz bi de insanların varsayımlarıyla uğraşıyoruz.Sen içini ferah tut suyunu bu süreçte bol iç.Zaten ilerleyen dönemde tekrar idrar testi ister doktor ona göre tek içimlik saşelerden verir.O kadar çok hamile var ki 9 ay bu hastalıkla yaşayan.o yüzden sen takma hiç.Mesela benimde plt wbc alt gibi değerlerimde yüksek çıktı önemsemediler bile normal bu süreçte diye.
Geçmiş olsun inanki öyle zınk diye aklına geleni söylüyo insanlar ben zaten takıntılı manyagın tekiyim korkudan geberiyorum birde bunlar var suyu içiyim bol bol tekrar veriyim idrar umarım ise yarar

Kan sulandırıcı iğne kullanalar miğde agrıması oluomu sızde benım bıranda basladı kafayı yiyodum aksamdan berıde baş dönmesi var iğnenın recetesndede yan etkılerde mığde kanaması yazıo valla çok korktum ya

Bu yaşıma kadar çok şükür elimden geldiğince özel hastaneye muayene olmaya çalıştım.Ne yazık ki bulunduğum yerde bir tane özel hastane var onda da iki doktor var.Uzman olmadıkları için benim iğnelerin raporunu çıkaramıyorlar mecburen devlet hastanesine geldim.Randevu bulmak ne mümkün.taa ocak ayına gün atıyor tabi o da şanslıysan.sabah 7de gelip 3 5 kişilik kontenjanda yer varsa diye kimliğini bırakıyosun sıra veriliyor.Allah kimseyi buralara düşürmesin yıl 2020 olmuş hala sağlık sıfır.Allah olan olmayan herkese yardım etsin
Artık modern cagdayız canım önceden kapıda beklenıyordu şimdi evde beklıoruz gunlerceee sorsan hastanede kuyruk devri bitti derler ne yazıkkıı .burdada drum aynı cogu zamn 15 gunden assa sıra bulamıon

Kan sulandırıcı iğne kullanalar miğde agrıması oluomu sızde benım bıranda basladı kafayı yiyodum aksamdan berıde baş dönmesi var iğnenın recetesndede yan etkılerde mığde kanaması yazıo valla çok korktum ya
Mide ağrısı oluyor bende de.ama iğne kaynaklı mı gebelik kaynaklı mı yoksa acıyı çok yiyorum ondan mı bilmiyorum.onun dışında doktoruna güven.Hiç birşey olmaz.çok kafanı kurcalarsa bence ara sor.

X