2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende korkumdan fazla içmedim az dogradim demliğe doktor demişti bulantımn artınca zencefilli limonlu çay yap diye ama bende çok nadir yaptım çok arttiginda aynı korkulardan
Zencefil normalde de kandaki mikrobu temizliyor vücudu kendşne getiriyor arada tüketmek lazımm ☺️

Slm kızlar dün doktora gittim idrar testi sonucum eritrosit cok yüksek 0-3 referans değer sonuç 18.66 doktoruma yazdım ilaca gerek yok dedi bi arkadaşımda düşüğe sebep oluyo dedi napsamm acaba moral yine sıfırlandı
O bende de yüksek enfeksiyon kaynaklı sanırım 17 son sonucumda hamileliği öğrenmeden antibiyotik kullanıyordum doktor hemen bıraktırdı çok fazla şikayetin yoksa ilk 3 ay ilaç yok enfeksiyon devam ederse 3 ay dolduktan sonra bakarız bol bol su iç dedi

ağızda çıkan aftlara karadut pekmezi çoook iyi geliyo. aklınızda olsun gargara yaparak (ağzın içinde her yere değsin) için. bizim bi arkadas kaç kez iyileşti bu şekilde çok geçmiş olsun
Çok tatlısın ya aft değil laf dedim kız ama ekstra bilgi için sağ ol attım beynime 😂

Kizlar ben dün idrar tahlili de verdim.e-sonuç üzerinden baktiğimda lökosit değerim yüksek cikmiş ve ayri ni lökosit kriteri de pozitif.Bu ne demek enfeksiyon mu var?Doktora da ben dedim yapalim ben cok sık sistit olan biriyim diye.Enfeksiyonsa bebeğe zarari olmadan çare buluruz.
İdrar yolu enfeksiyonu oluyor ve bebek için zararlı

Teşekkür ederim cevap için :)
Ben 4 aralıktaa gittiğimde 5+4 olacağım keseyi gördü 2 gün önce acaba 4ünde bebeği görür mü merak ediyorum

X