Hamileyim psikolojisiyle insanın iştahı açılıyor o yüzden o psikolojiden çık normal yaşamına dön canım yoksa hamileliği 30 kiloyla sonlandırırsın benim ilk hamileliğimdeki gibi sonra vermeye uğraşmak çok zor sağlıklı beslenmeye adapte et kendini. Benim 5. Haft 1 kiloya yakın aldım ama sadecce kabızlıktan normale dönsem onu veririm iştahım normal zamanki gibi çünküyaa aynı seyı düşünüyorum acık midem bulansa da yiyemesem diyorum( ama iştahım inanılmaz açık. daha 3 haftada garanti 1-2 kilo almış gidicem dr a. we drum çok karşı gereksiz kilo alımına
Ben de ilk 4+5te gitmistim doktora aynı şekilde sadece keseyi gördü. Cumartesi randevum var bakalim kalp atışını duyabilmeyi bekliyorum 6+3 olacak tam
MaşaAllah daim olsunŞükürler olsun kalbini duydumama 10 gün sonra tekrar gel seninki riskli dedi
Hayırlı olsun canım Allah’ın izniyle kesin hamilesin iğnenin etkisi olsaydı dahada silikleşirdi seninki gitgide koyulaştı kan ver için rahat etsinKizlar ikinci testim bugün 15. Günü iğnenin kesin hamileyim o zamn
Aynen cnm bugün gidip kan vericemHayırlı olsun canım Allah’ın izniyle kesin hamilesin iğnenin etkisi olsaydı dahada silikleşirdi seninki gitgide koyulaştı kan ver için rahat etsin
Tam cnm bugün gidip yapicamHiç beklemeden kan tahlil yaptır inşaallah sonucu paylaş bizimle
Acilde yaptır bi saate çıkarTam cnm bugün gidip yapicam
İyice koyulaşmış tekrar hayırlı olsunKizlar ikinci testim bugün 15. Günü iğnenin kesin hamileyim o zamn
Aynen duysak biraz rahatlariz artık. Kalbini duyana kadar kimseye de söylemeyelim dedik eşimle yerimizde duramıyoruz ama :) güzel olur umarim herseyYaaa çok tatlııı inşallah duyarız görürüz çok sağlıklı olurlar, çok güzel bir şey :)
Canım benimki 5.gebelik diğerleri öldü o yüzden riskli grubundayım.buna şükürcok sukur duymussun stres yapma neden riskli dedi ki.. bende yarin duymaya gidicem 10 gun once kese yolk sac gorunmustu insallah bebegi kalp atislarini duyarim cok endiseleniyorum nolur bana dua edinn
Ben bugün 6+3tüm duydum. İnşallah siz de duyarsınız canımBen de ilk 4+5te gitmistim doktora aynı şekilde sadece keseyi gördü. Cumartesi randevum var bakalim kalp atışını duyabilmeyi bekliyorum 6+3 olacak tam
Sağlıkla gelsin inşallah bende yarın gidicem inşallah bende duyarım:)Şükürler olsun kalbini duydumama 10 gün sonra tekrar gel seninki riskli dedi
Duyabiliriz umarım. Moral oluyor böyle başka yaşayanları görmek :)Ben bugün 6+3tüm duydum. İnşallah siz de duyarsınız canım
Yarın randevu aldım gidicem insallah yengenizde bir problem oldumu bundam kaynaklı.Yengeme de aynı şeyi dediler kontrole gidince hamilelikte yaşanabilen bi durum demişti dktor sizde tekrar kontrole gidin
Evet canim bu sefer dahada koyulaşmış tebrik ederim.Kizlar ikinci testim bugün 15. Günü iğnenin kesin hamileyim o zamn
Çok iyi anlıyorum seni ben de çok soruyorum merak ediyorum.İnşallah sen de duyarsınDuyabiliriz umarım. Moral oluyor böyle başka yaşayanları görmek :)
Cumartesiye gün sayıyoruz artık bakalım :)Çok iyi anlıyorum seni ben de çok soruyorum merak ediyorum.İnşallah sen de duyarsın
Hayır hatta doktor bunu kendne stres yapma normale dönecek değerler dedi. Ama sizde tabiiki detaylı bilgi alınYarın randevu aldım gidicem insallah yengenizde bir problem oldumu bundam kaynaklı.