2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Çok kötü bişey ama kilo almayı engellemesi bnm için iyi oluyodu 😂😂hamilelikten kilo almaktan sebep korku oluşmuştu bende ilkinde kusmalar durduğu gibi 6 ayda 25 kilo aldım🙊🙊 vermem zor olmuştu 😂
yaa aynı seyı düşünüyorum acık midem bulansa da yiyemesem diyorum :KK43:( ama iştahım inanılmaz açık. daha 3 haftada garanti 1-2 kilo almış gidicem dr a. we drum çok karşı gereksiz kilo alımına:KK43:

alla alla neden öle bişi demiş acaba dr.unuz? bende pıhtılaşma war. kızımı 39+1 de sezeryan (tamamen kendi isteğimle) doğurdum. asla normal doğum yapamazsın demedi. nasıl istiyorsan öyle dedi. pıhtılaşma olasının bebeğin erken doğmasıyla veya doğum şekliyle bağlantılandırıldığını ilk kez duyuyorum. merak da ettim
Pıhtı atma riski varmış o yüzden sezeryan doğum olur dedi.Benim ablamda da aynı problem var iki çocuğunu da sezeryanla doğurdu.

Merhaba kızlar, ben de 4+5 haftalık hamileyim. Doktora gittim kese var dedi içinde bebeği göremedi. Tecrübeli olanlar söyleyebilir mi bebek ne zaman görünür? Doktor bu durum gayet normal dedi.

Pıhtı atma riski varmış o yüzden sezeryan doğum olur dedi.Benim ablamda da aynı problem var iki çocuğunu da sezeryanla doğurdu.
Canım benim yengemde 3 kere düşük yaptı pıhtıdan daha sonra iğneyle 2 tane normal doğumla doğurdu şuan 3. Yolda MaşaAllah bence de doğum şekliyle alakası yok 36. Haftalarda iğneyi kesiyorlar çok kanama olmasın diye tek önlem bu

Merhaba kızlar, ben de 4+5 haftalık hamileyim. Doktora gittim kese var dedi içinde bebeği göremedi. Tecrübeli olanlar söyleyebilir mi bebek ne zaman görünür? Doktor bu durum gayet normal dedi.
Hayırlı olsun canım doktorun doğru demiş daha 6. Haftada anca kalp atışı görünmeye başlıyor

Acayip bi adet ağrısı yaşıyorum ya ödüm kopuyor her wc de :sopa:

O ilk haftalar da oluyor sonrasında azalacak merak etmeyin. Gaz da sıkıştırıyor. Ben hep sancılı geçirirdim adet dönemimi ona bağladım açıkçası. Bir de üşütmemeye özen gösterin.

Kızlar kan sonuçlarımda karaciger enzimlerim ast alt yüksek çıktı progestan kullaniyorum omu yapiyor acaba varmı böyle birşey başına gelen..

benım ablamda da war o da bende kendı isteğimizle sezeryan olduk yanı böle bi riski duymadım hiç. ablamın bacağına da pıhtı atmıştı daha önce. ama dr um hep der ki bu kan sulandırıcıyı wurulduğun müddetçe her kadın kadar risk altındasın. o yuzden şaşırdım

Canım benim yengemde 3 kere düşük yaptı pıhtıdan daha sonra iğneyle 2 tane normal doğumla doğurdu şuan 3. Yolda MaşaAllah bence de doğum şekliyle alakası yok 36. Haftalarda iğneyi kesiyorlar çok kanama olmasın diye tek önlem bu
Ne güzel darısı bana.

Ben de ilk 4+5te gitmistim doktora aynı şekilde sadece keseyi gördü. Cumartesi randevum var bakalim kalp atışını duyabilmeyi bekliyorum 6+3 olacak tam :KK76:

Kizlar ikinci testim bugün 15. Günü iğnenin kesin hamileyim o zamn

Eklentiler

• IMG_20191127_112426.jpg
    IMG_20191127_112426.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 37
X