- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
Adet sancısı gibi sancılar, yorgunluk,tatlı çikolata bol yemekKizlar 6.haftada hamilelik belirtilerin neydi?
Benim
UYKU
cikolata
UYKU
UYKU
BIDAHA UYKU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet sancısı gibi sancılar, yorgunluk,tatlı çikolata bol yemekKizlar 6.haftada hamilelik belirtilerin neydi?
Benim
UYKU
cikolata
UYKU
UYKU
BIDAHA UYKU
Sağol cnmEvet canim bu sefer dahada koyulaşmış tebrik ederim.
Mandalina portakal yeme bende de var 1 kilo yerim şekerimi yükseltmesin diye günde iki yiyorum.7+5 teyim.
Uyku bende de fazlasıyla mevcut.
Neredeyse 2 ay olacak tatlı şeyleri canım hiç istemiyor.
Delirmiş gibi mandalina yiyorum :)
Kusmam yok ama midem ayakta gibi hissediyorum bu yüzden midemi bastırmak için çubuk kraker yiyorum.
Kendim mutfağa girip yemek yapamıyorum geçenlerde denedim çok kötü oldum. Başkasının yaptıklarını yiyebiliyorum
Kan sonucunuz çıktı mıSağol cnm
UYKUKizlar 6.haftada hamilelik belirtilerin neydi?
Benim
UYKU
cikolata
UYKU
UYKU
BIDAHA UYKU
Bana diyestisyen akşam yeme gündüz yemeye dikkat et şekerli meyveleri dediMandalina portakal yeme bende de var 1 kilo yerim şekerimi yükseltmesin diye günde iki yiyorum.
Evet bende öyle yapıyorum.Bi de ben 2 litreden fazla su içtiğim halde doktor yetersiz gördü su miktarını arttır dedi.sizlerde arttırın.bi de muz cocuğu besliyormuş günde bir muz tavsiye ettiBana diyestisyen akşam yeme gündüz yemeye dikkat et şekerli meyveleri dedi
Kizlar 6.haftada hamilelik belirtilerin neydi?
Benim
UYKU
cikolata
UYKU
UYKU
BIDAHA UYKU
Böyle birbirmize tavsiyeler vermek çokzelEvet bende öyle yapıyorum.Bi de ben 2 litreden fazla su içtiğim halde doktor yetersiz gördü su miktarını arttır dedi.sizlerde arttırın.bi de muz cocuğu besliyormuş günde bir muz tavsiye etti
Benimde aslında ekşi şeylwr çok istiyo mesela limonu tuzlayıp yemek-Sabah bulantilari (hala oluyo)
-Uykuya duskunluk artti ilk ogrendigimde tam tersine uyuyamiyodum
-Gobegimde ince bi cizgi farkettim
Diger belirtiler ayni ama benim canim hiiiccc tatli seyler istemiyo aksine cikolata falan cok severdim simdi agzima alasim gelmiyo
O sancilar bende de oluyoAdet sancısı gibi sancılar, yorgunluk,tatlı çikolata bol yemek
Mide bulantim yok cok sukurUYKU
Mide bulantısı
Çikolata
Adet sancısı gibi sancı
UykuKizlar 6.haftada hamilelik belirtilerin neydi?
Benim
UYKU
cikolata
UYKU
UYKU
BIDAHA UYKU
Sey derler-Sabah bulantilari (hala oluyo)
-Uykuya duskunluk artti ilk ogrendigimde tam tersine uyuyamiyodum
-Gobegimde ince bi cizgi farkettim
Diger belirtiler ayni ama benim canim hiiiccc tatli seyler istemiyo aksine cikolata falan cok severdim simdi agzima alasim gelmiyo
Ayse geliyo ayseUyku
Ekşi elma
Uyku
Ayva
Uyku
Tatlıya aşık ben tatlı yiyesim yok
Ay hadi İnşallahAyse geliyo ayse
Hayirlisi olsun canimAy hadi İnşallah
Hepimiz için önce sağlıcakla kucaklarimiza alalım da bir an önceHayirlisi olsun canim
Yok daha gitmedimKan sonucunuz çıktı mı