- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
Benim çok çok hafif oluyor anlık.Normalde de hergün içerim bir tane maden suyu.limon sıkınca farahlatıyor iyi geliyorMaden suyu gerçekten işe yarıyor mu yaa ben iki gündür kusmaya başladım :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim çok çok hafif oluyor anlık.Normalde de hergün içerim bir tane maden suyu.limon sıkınca farahlatıyor iyi geliyorMaden suyu gerçekten işe yarıyor mu yaa ben iki gündür kusmaya başladım :/
İçmeye çalışıyorum ama ekşi elmadan başka bişey yersem çıkarıyorum suyu bileDoktorlarda öneriyor canım gunde 1 tane
Ben de bulantı anımda bir deneyeyimBenim çok çok hafif oluyor anlık.Normalde de hergün içerim bir tane maden suyu.limon sıkınca farahlatıyor iyi geliyor
6+2 canımYaaa kaç haftaliksiniz
5+5 bizde6+2 canım
3 4 gün var arada5+5 bizde
Benim 5+5te başladı herkes erken başlamış diyor amaMide bulantıları kaçıncı haftada başlıyordu ilk hamileliğimin üstüne okadar çok yıllar geçtiki hatırlamıyorum
Doğumunuz ne zaman görünüyo kızlar3 4 gün var arada
Allah nasip ederse 19 temmuz görünüyor ama bende pıhtılaşma olduğu için normal değil sezeryan olur dedi doktorum 8.ay içinde yaparız dedi.inşallah o günleri görürümDoğumunuz ne zaman görünüyo kızlar
Evet canım kalp atışını duydunmu3 4 gün var arada
Yaa hayırlısı olsun yeterki bebeğin ve sen iyi olun da.Allah nasip ederse 19 temmuz görünüyor ama bende pıhtılaşma olduğu için normal değil sezeryan olur dedi doktorum 8.ay içinde yaparız dedi.inşallah o günleri görürüm
23 temmuz nasipse:)Doğumunuz ne zaman görünüyo kızlar☺
Hayır korkularımda bu yüzden zaten.yarın gideceğim inşallah hayırlı haber alırımEvet canım kalp atışını duydunmu
Benimde 21 temmuz görünüyo şuanlk :) kalp atışı ne zaman tam duyulur acaba23 temmuz nasipse:)
Amin canım hepimiz inşallah.Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip ederse bir daha bu işlere girmeyi düşünmüyorum.Kaç yıldır uğraşıyorum allah hayırlısını versin hepimizeYaa hayırlısı olsun yeterki bebeğin ve sen iyi olun da.
Neden öyle dedin ki. Bence kucağna alıp büyütünce inşaallah bidaha düşünürsünAmin canım hepimiz inşallah.Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip ederse bir daha bu işlere girmeyi düşünmüyorum.Kaç yıldır uğraşıyorum allah hayırlısını versin hepimize
Benimde var korkularım ya kistim varmis dusuk riskim var bu sebepten yatiyorum surekli .. keseyi gorduk ama persembe gunu kalp atisi icin gidicez insallah duyariz canim sende bende :)Hayır korkularımda bu yüzden zaten.yarın gideceğim inşallah hayırlı haber alırım
Bende duymadim daha perşembe günü gidicem canım genelde 6 . Haftada duyuluyormus ama duyulmazsada 8. Haftaya kadar normalmiş 8 de duyanda varmışBenimde 21 temmuz görünüyo şuanlk :) kalp atışı ne zaman tam duyulur acaba
Bu 5.gebelik diğer 4ünü kaybettim canım haliyle insan yıpranıyor tükeniyor.Allah herkesin evladına can sağlığı versin kimsenin kucağını boş bırakmasın.ben bi de iki kere tüp bebek yaptırdım ama kaliteli yumurta olmadığı için transfer olamadım tüm gebeliklerimi doğal yoldan oldum çok şükür.Allah kimseyi aratmasın herkese derman versinAmin canım hepimiz inşallah.Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip ederse bir daha bu işlere girmeyi düşünmüyorum.Kaç yıldır uğraşıyorum allah hayırlısını versin hepimize