2020 Şubat Anneleri

Kızlar çok moralim bozuk kahverengi lekelenmem başladı doktor progestan verdi ama çok endişelenmeye başladım 😔
Ben de sabah kalktiğimda açık kırmızi lekelenme gordum baya da vardi. Çok korktum. Acile gittim orda igne vurdular. Hemsire yerlesme kanamasi olabilir endiselenme dedi. Sonrasinda doktora da gorundum . Kalp atişini hic duymamistim ok sukur duydum. Onlem olsun diye bana da ayni ilaçtan verdi. InsAllah bir daha olmaz. Sizin ki de geçer inşAllah. Elimizde olmadan çok panik yapiyoruz.

Önceden medicabilde idi şuan kendi muayenesinde malesef ben çok memnunum dr arayuşına girmek hiç istemedim bu yüzden.sen kime gidiyorsun
Ben de ilk çocuğumda özel bir hastanede doğum yaptım ama hiç memnun kalmadım şuan devlete başladım ama devlette de doğurmak istemiyorum fakat özellerin fiyatları uçmuş, senin gittiğin yerin fiyatı nasıl canım bir de senin doktor sezeryan sonrası normal yaptırdığı olmuş mu bir bilgin var mı

Merhaba canim.
Dun gittim.
15 mayista sata gore 6+3 ken 4+4 cikmisti.
20 mayista sata gore 7+1 ken 6+1 cikti.

Yani 2 haftalik fark 1 haftaya düştü.
Umdugumdan iyi bu gidisle kapanır fark kisa surede dedi.
Ben bebek gelismemistir kurtaj dicek diye kendimi cok kurmustum ve 3 kez tekrarlattim 6+1 büyümüş lafini :KK70:

Dr 10 gun sonra gel kalp atisi icin dedi.
Çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah

Kızlar bugün kendi doktoruma gittim ve kese düzenli rahimde kanama yok ama bebek 1 hafta geri göründü 😔 doktor önemli olmadığını ,kahverengi lekelenmenin rahmin alt kısmında bi kılcal damar çatlaması olabileceğini söyledi , progestan kullanıyorum bide yatıyorum paso 🤷‍♀️ Böyle olan çok kişi varmış ama endişelenmemek imkansız 😔
Benim de ilk gebeliğimde kanamam olmuştu 1 hafta - 10 gün kadar. Progestan kullanıp sadece lavabo için kalkmıştım. Sağlıkla doğurdum. Endişelenme bol bol dinlen.

Ben ilk günler kabullenemediğim çok ağladım 2 yıldır ücretsiz izindeydim kızı kreşe bırakıp az dinlenecek nefes alacaktım ama kısmet böyleymiş ..
Hakkınızda hayırlısı olsun ne güzel ikisini bir arada çıkaracaksınız üzülmeyin. Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin

kızlar bebek bir hafta geri demek için çok erken değilmi
bazılarınıza öyle demiş ya şaşırıyorum bende
kesenin içinde bebek bile görünmüyoki aslında daha

Ben de sabah kalktiğimda açık kırmızi lekelenme gordum baya da vardi. Çok korktum. Acile gittim orda igne vurdular. Hemsire yerlesme kanamasi olabilir endiselenme dedi. Sonrasinda doktora da gorundum . Kalp atişini hic duymamistim ok sukur duydum. Onlem olsun diye bana da ayni ilaçtan verdi. InsAllah bir daha olmaz. Sizin ki de geçer inşAllah. Elimizde olmadan çok panik yapiyoruz.
Benim de bu sabah yattığım yerde bırt diye bir çıkış hissettim vajinamda , fitil bu kadar çok çıkmaz dedim , elimi bir attım kıpkırmızı, peçete ile sildikçe geldi , WC ye gittim klozete de baya geldi. Dr u aradım mesaj attın dönmesini bekliyorum . Progestan fitil koyup uzandım ped de koydum , ama içimde bir rahatlık da var içten içe , bebeğim benimle diye .... bi yandan da korku çünkü karnım da ağrıuor

Evet bence de öyle gec döllenme olabilir sonucta. Herkes aynı zamanda hamile kalmıyor ki. Aynı zamanda yumurtlama da olmuyor. Bebek geri diyebilmek için normal gelişirken haftalar geçip bebegin geri kalması lazım sonucta. İçinizi ferah tutun

Cnm ultrasonda bebeğin kesesinin boyutunu ölçüyorlar ya orda uyumsuzluk çıkıyor , makina uyumlu tarihi söylüyor bizimkiler daha büyük oysa ki 😔

Kızlar baya ishalim dün 4 kez gittim. Bir sorun teşkil etmez inşallah. Bugün de 2 kez çıktım. Muz yedim inşallah geçer. Doktora gitsem de acilde bişey yapmazlar diye düşündüm

Ne kdr çokmuş bu durumu yaşayan şaşırdım gerçekten 😔 inşallah sağlıklı bi gebelik geçiririz

Cnm ultrasonda bebeğin kesesinin boyutunu ölçüyorlar ya orda uyumsuzluk çıkıyor , makina uyumlu tarihi söylüyor bizimkiler daha büyük oysa ki 😔
Ultrason sadece son adet tarihine göre işlem yapıyor. Benim kesemi bile ölçmedi devlet hastanesi doktoru. Rahat olun

X